fredag 27/2-09

ja höre ni, man mår ju som man förtjänar! har liiiiiiiiiiiite ont i mitt knä, och restrerande av min högra sida på kroppen. tror det blev lite för mycket av det goda igår. Men det var det värt, det var ju 100dagars festen för alla som ska ta studenten. Så idag är det bara 99 dagar kvar, två siffrigt, tiden närmar sig slutet..
Kvällen började iaf med förfest hos en som bor i ett av tornen på tuna vallen. Sen gick jag och Camilla ner mot stan. och in på nybron där festen satte igång. Träffade Linn, mycket roligt. vi höll ihop hela kvällen hon o jag. Sen tog jag taxin till david, där jag sov och sen idag, åkte jag och han till mcdonalds på en drive in och satt och käkade donken i bilen, sen skjusade han ner mig på stan för jag skulle fixa med en sak.. och nu är jag hos han igen, o han är på jobbet. ska hjälpa han med städningen lite, ser ju ut som... aa ni vet hur det ser ut i en killes lägenhet.. Så bara på med musiken och börja städa! haha =)


puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anna

Nejmen,Hej Louise! :D

2009-02-27 @ 17:18:05
URL: http://annasofiia.blogg.se/
Postat av: Malte

Hejsan!



Som straff för du snodde min plats igår, om du nu kommer ihåg det dvs :)



Så får du blogga om mitt projekt apaper.se som har release idag. Det är Eskiltunas nya nöjesmagazine som skriver om musik, kultur, nöje och visar på evengemang för sin målgrupp. Som är ungdomar från 16 till 29.



Vänligen,



Malte

2009-02-27 @ 19:42:34
URL: http://www.apaper.se
Postat av: Louise Aulén

vart snodde jag din plats?:P haha

2009-02-27 @ 23:07:16
URL: http://louiseaulen.blogg.se/
Postat av: Linn

Hade det trevligt med dig :) <3

2009-02-28 @ 01:06:23
URL: http://linnhademalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0