fredag 29/8-08

sitter hemma hos älsklingen medans han är på jobbet och försöker jobba. Ska snart ta o hjälpa honom med städningen så det är snyggt och fint tills han kommer hem. sen ikväll så ska jag nog för engångskull vara med madde :) sen ska vi försöka få med oss fler, vi tänkte sätta oss ute och ta oss en sup eller två.. nej nu har jag inte tid med datorn, ha det bra alla..
Imrogon drar jag och david till IKEA utan brorsan o josefin, i min bil =) hihi...

onsdag 27/8-08

Idag kom lönen, flyttade över rätt mkt från den till mitt sparkonto, pga att jag slösar så mkt skit på onödiga saker.. Måste bli ett stop på det :) Var hemma från praktiken idag, mår inge bra. blir troligtvis hemma imorgon med.. sen får vi se hur de blir på fredagen.. men tror jag går då.. Sen ska jag ut med madde på fredagen kanske om hon är pigg nog dvs..
och lördag ska jag hem till mia på kvällen, sen ska vi ut efter den "där" varit där och visat produkterna. var det nu va för någonting.. Tror att det kommer bli en kanon helg den här helgen också, eller vad tror ni ?
ne nu ska jag plugga lite teori..

måndag 25/8-08

kom nyss hem, dagen började på praktiken sen fika jag med älsklingen, sen nu är jag hemma, ska lägga mig nu och läsa på lite teori.. bra inför körkortet, så man får det fortfort :) .
ihelgen ska jag med david, brorsan & josefin till Västerrås och kika lite =) mysigt...
ne nu ska jag plugga lite teori, tjarråååå

söndag 24/8-08

helgen:
ifredags var jag ute med mia, först på centro där vi fick sällskap av Brorsan & josefin, sen kom maria mm. och höll oss sällskap, mycket trevligt. Sen hamnade vi på harrys, skoj det med måste jag säga. Sen efter krogen så ringde jag och väckte min kära älskling och fråga om jag fick komma och sova hos han, fast han skulle upp o jobba klockan 8.00, stackars han.. men tack för kvällen allesammans.. :)
Igår tog vi hand om elvis, brorsans hund en stund under dagen. sen så tog vi det bara lugnt, kände mig inte så pigg för att göra nått. imorgon är det 1veckas praktik kvar. trivs bra på min praktik måste jag säga. :) är på Wedins accent inne på 21an, kom förbi och säg hej någon dag.. finns mellan 10.00-16.00..

helgen har varit kanon :)

torsdag 21/8-08

oj, vad dagar det har gått sen jag skrev sist :) skolan har ju börjat, så igår vart första dagen på praktiken, kul faktiskt.. var på Wedins Accent inne på 21an, kommer vara där denna vecka & nästa vecka. sen blir det förmodligen att jag är där varje måndagar och fredagar framöver.. Idag ska jag till banken halv 5 på rådgivning.. menmen, nu måste jag fara, ha det så fint alla..

BILDER FRÅN MIN 18ÅRS DAG:
http://louiseaulen.bilddagboken.se

lördag 16/8-08

Sista dagen i livet man lever som 17åring. För imorgon är jag 18 :) ikväll kommer det hit lite tjejkompisar hit på mat och dricka, sen ska vi ner mot stan runt tolv, och uuuut. för då får ju jag med.. ska bli en sån lyckad kväll! limosinen kör ner oss, kan de bli bättre.. Se upp för fyllan ikväll looysan.
Igår var jag med madde vi hamnade hos min kusin bryngel, dit det kom lite folk. Sen tog jag en cykel från dom och cyklade hem till david, där han och hans kära vänner befann sig.

fredag 15/8-08

I morse när man vaknar och ska sätta sig framför datorn, så ligger det en liten groda som ngn katt tagit in, mitt framför fötterna på mig.. stackarn, tur att den levde iaf, så jag kunde slänga ut den genom fönstret. Idag ska jag inhandla de sista inför imorgon. =) så de blir bra..  ne nu ska jag klä på mig o göra mig iordning. sen ska jag in mot staan hörenini..
Grattis Claudia på födelsedagen:) Ha de bra alla så länge!

torsdag 14/8-08

Grattis på 19års dagen brorsan..
varit förbi hos honom idag, hjälpte honom o röja undan lite, tills kvällen, han skulle få över lite folk o festa lite. Sen träffade jag madde, vi hamnade på stan men de var ju sååå otroligt boring. så satte mig på bussen hem, ska sova sen är det fredag imorgon. Får se om jag hamnar med david i hans nya lägenhet :) eller om jag blir hemma. Har knappt varit me han på flera veckor nu känns de som. men de har varit lite om & men.. Men de ska bli bättre!!

God natt på er allesammans
inse

onsdag 13/8-08

Sitter o lyssnar  på lite Gyllene tider...
Idag har jag varit med david lite, vet inte vad de var med mig, men arg/irriterad var jag iaf, sorry baby.. Sen när han drog fick jag för mig att åka in o sola, då satt malin.a där :)  trevlans, så vi solade tillsammans, vi såg ut som 2 utomjordningar inne i solrummet, sen så skjussade vi hem henne. o nu sitter jag här, åt nyss lite glass. ska snart sova.. ska läsa lite innan jag somnar, som ni förstår jag har gett mig in i en 300sidors bok, och är redan på 150:e sidan. och läst i 3dagar, jag som ALDRIG läser. haha, men den är bra, lite hemsk bara.. men gjord på en sann händelse..
Godnatt hjärte-folk

sov så gott nu allesammans

onsdag 13/8-08

sitter o väntar på att david ska komma hit, sen får vi se vad vi hittar på.. somnade tidigt i går gjorde inge speciellt, david va här i 1½timma o glodde på en film, sen stack han lika fort igen. imorgon ska jag träffa sabina..
ne vet inte vad jag ska skriva nu.. ha de fint alla!

tisdag 12/8-8

i morse blev jag väckt utav min käraste hund rocko, vaknar utav att han ligger precis på mig och bara stirrar mig rakt i ögonen o viftar på svansen som en galning. Sen när jag går upp & sätter mig här så ligger han som vanligt bredvid mig på golvet, men efter ett tag märker jag att han ligger o tuggar på något, då har han fått tag på mina skinnvantar någonstans som han ligger och tuggar sönder, är man inte för fräck ibland altså, men men vad gör man, han fick dom. och jag får bara köpa mig ett par nya helt enkelt :)
Ska strax ta mig en dusch och göra mig lite i ordning, sen ska jag in till stan och träffa karjer, wioho =) saknat den flickan. sen ska jag leta present till brorsan som fyller på torsdag, suck.. Svårt men nått får det bli..
nu ska jag försöka greja lite med min ipod innan jag hoppar in i duschen, ha de bra

PUSSSSSSSSS

måndag 11/8-08

köpte mig en ipod nano idag :) mycket nöjd med denna. Sen gick jag runt lite med sara. sen så solade vi.. Så nu väntar jag på att bli hämtad av min kusin. Snart är det helg, sen skola på måndag? fy tusan va fort det har gått.. Nu ska jag ta och röja undan lite här runt datorn.



jadu, suck iaf..

måndag 11/8-08

sitter hemma och inte gör någonting alls. planerade just in att jag ska träffa Malin K imorgon =) trevligt, inte sets på HELA sommarlovet? och nu är det bara en vecka kvar av den.. suck, vi som sa att vi skulle ses massor? de blir ju som de blir! men tur att vi hann innan lovets slut ;) Pratade just med david i telefon, jag har insett att jag ska sluta ringa, o tänka att det är han som ska höra av sig ;) han tycker jag hör av mig för ofta, så nu ska jag låta bli helt enkelt.. nej nog om det! MITT PARTY BLIR  FÖRMODLIGEN FLYTTAT TILL HELGEN EFTER SÅ NI VET ALLA SOM JAG BJUDIT!
Ne nu ska jag ta mig nått i magen, sen får jag se vad som sker under dagen.. tänker iaf inte bara sitta o glo..

have a nice day

söndag 10/8-08


Hitta en bättre kille en denna :) min älskade pojkvän, snyggare får man ju leta efter!


fredag 8/8-08

idag skulle man kunna säga att det är stockholms dag 08-08-08 om ni förstår grejen ;) gör inte alls mycket just nu, sitter och väntar på att få komma hem till min älskade david, vi ska se på film och bara mysa. skönt va? sover nog kvar där.. sen blir det en lugn helg som denna.. nästa helg ska jag se till att det ska bli drag, vart jag än befinner mig.. ha ha! har varit hos min kusin bella idag och kikat in hennes otroligt fina lägenhet, den var kanon, fast hon har ju bott där ett ganska bra  tag. dåligt av mig! ne nu orkar jag inte skriva mera.

ha det bra!

torsdag 7/8-08

varit hos min david i natt, saknat dig massor. ses imorgon igen, du är bäst!
ringer runt som en tok här hemma, för att fixa o dona med lite saker.. men inget går som det ska.. får hoppas på bästa möjliga lösning. Ne nu ska jag iaf göra mig iorning, sen ska jag äta sen ner på stan och träffa ewelyn. sen kikar madde förbi hoppas jag och då ska vi solaa oss bruna..


tisdag 5/8-08

för idag är det inte vilken dag som helst, utan madde min väns födelsedag. Så glad för din skull att den dag är kommen, du har längtar massor efter denna dag. Lika så som jag har längtat efter min fest, haha.. Min lilla bizzie, det är nu livet bara börjar, vi har mycket att se fram emot ;) alla våra gigantiska planer. vår vänskap tillsammans för aldrig förstöras. Alla minnen vi har, kommer alltid minnas som de bästa! Vi ska sitta tillsammans på ålderdomshemmet och kalla varandra för Mizzie o Lizzziiie haha! fyfan.. Ser det framför mig.. Madde du är en av dom bästa & närmsta vänner jag har. Du är min lilla älskling mizziie bissaaan! förstår du ? :)
Ikväll ska du få en lyckad 18årsdag, så är det bara!



nu ska jag börja klä på mig, sen in till stan. Funderar på om jag ska sola innan jag träffar mia, eller om hon o jag ska göra det tillsammans. sen blir det fixa för kvällen.. =)

läs om ditt stjärjtecken:
http://www.cosmopolitan.se/artiklar/mall2.asp?artikelID=27&kategoriID=9

saknar dig gubben,

måndag 4/8-08

vet inte vad jag ska göra för att visa att jag bryr mig.. just nu känns de som att jag bara är i vägen och är jobbig, förlåt..

idag har jag varit med madde på stan, köpte mig en tröja på ego och sen ett par byxor. sen träffa vi freddy & hans kompis och fikade på waynes, sen gick vi och hyrde film och moffa till filmen. mysigt. imorgon fyller älskade madde 18år, ska först ner på stan med Mia och fixa lite, sen blir det lite firande för madde. sen ska jag hem och bara ta de lugnt, medans dom drar ut. KUL? nej, men får vänta tills nästa helg ist, för då blir det kanon fest i hope.. måste ringa runt lite nu i veckan o fixa med ljud till fest o så. aja, nu ska jag snart sova tänkte jag.. orkar inte vara vaken mera..

vad ska jag göra?

måndag 4/8-08

Gick upp för kanske 1timma sen, har hunnit duschat, nu sitter jag och målar naglarna. ska snart föna håret. sen ringa madde,sen åka mot stan och träffa henne, och sen ska jag in på kontoret snabbt och lämna papper. Sen ska vi fika med freddy o hans vän. menmen, ikväll rör jag mig nog till david, hoppas han är piggare idag, om man ska jämföra emot helgen.

ha det toppen nu!

Söndag 3/8-08

igår hade jag och david hyrt film och skulle ha myspys, men hamnade ist på akuten igen med david.. var hemma igen vid 12, halv 1 somnade sen, får se filmerna idag ist.. hoppas min lilla plutt mår bra snart.. nu ligger han & sover så sött i sängen. . =)

ha en bra daaag

fredag 1/8-08

äntligen är man hemma från en veckas arbete.. har varit en mycket tuff vecka. därför man är lite extra trött. borde igentligen ligga i sängen nu och sova. men skulle haft sällskap av en viss david.. för det inte är någon annan hemma så ajg sitter helt ensam ute i skogen.. men david hamnade på akuten ikväll så han mår inte så bra o orkade inte komma hit.. hoppas han är piggare imorgon, för saknar han massor. varit utan han i en vecka nu. känns som en evighet. Sen undrar man ju vad sina vänner gör också? madde svarar inte på sin telefon, och sen upptäckte jag nu att malin är i brasse osv.. men skönt nu att man är ledig ifrån all arbete nu ett bra tag.

ne nu ska jag försöka slumra till i sängen. värt ett andra försök iaf.. känner att det behövs, även om jag inte kan. ha det bra alla, så hörs vi imorgon om jag kommer in och skriver några rader.


RSS 2.0