onsdag 31/12-08

sista dagen på året. ja vad säger man!!
idag blir det fest för fulla muggar kan jag ju lovaa, först blir det middag hos petra, sen fest såklart, sen vid 12 blir de ner att möta david för en pusss:D sen hoppas man på att springa på alla andra också.. nej, nu ska jag städa klart, sen börja fixa i ordning mig, dvs supa också.. haha

ciaao gott nyttt ååår allaa!!

tisdag 30/12-08

Lite dålig uppdatering kanske... menmen
imorgon är det nyår, så idag är det saker som ska fixas.. Nu ska jag snart ner på stan och möta upp fru ahlströmskan, sen ska jag och Emma M, till Maria och fixa våra naglar inför imorgon. och måste också handla massa strunt idag med.  och  supa har jag nog så de räcker, i hope.. till det nya året dvs!


ME LIKE!

09 will be the best year

torsdag 24/12-08

sitter här med Malin, hon fixar sig lite i ordning inför kvällen. Snart blir de feestfestfest! Sen tror jag att Emma & Nattis skulle kika förbi här innan vi drar vidare..

PUSSSSS

onsdag 24/12-08

då var det julafton, inget som känns mer än att jag vet att det är julafton. då man byter julkalppar och äter mat. :) menmen, ingen speciell dag för mig inte. haha! Nu ska jag väl göra mig lite i ordning, vakna nyss. Ha de bra alla..

älskar mina vänner, brorsan och david. o dom närmsta <3

tisdag 23/12-08

jahapp, då sitter man här o bara glor och väntar på ingeting igentligen.. Finns verkligen ingeting att göra! Hade velat varit med David, men han har annat för sig idag, han ska fira lilla julafton men jag vill inte vara med. så stannar hemma, så får skylla mig själv. Undra om jag kanske ska ta fram teorin och plugga lite till den, de vore en smart idé, men rätt så tråkig.. usch!! ha de fint allesammans, MALIN PÅ TORSDAG



dagen innan jul!

jag kan inte känna julkänslan

idag fick jag en tidig julklapp av min älskade pojkvän, tacktack! du är underbar o bäst :) fast igentligen hade du inte behövt köpt det, hade räckt med lite kärlek bara. På torsdag blir det party iaf, Mallan ska jag iaf festa med. ska bli skooojs! saknat dig skruttis.
Nu är det läggdags, sov gott allesammans. PUSS

lördag 20/12-08

vatusan, jag har ingen julkänsla alls, om 4dagar är det julafton?
menmen.. Igår var det fest, firade Antonio.. började här med Emma, ewe & Sanna. Sen drog vi ner mot stan, hämtade upp lovisa, sen drog vi till antonio o härjade lite, sen hamnade vi ute på lotus.. fyfan, det jag minns var kul!! :) måste göras om tjejer! sen blev det kebaben, tack Joel :) . Sen mötte jag johan, rickard så tog jag o johan taxin, släppte av johan hemma sen åkte jag till min älskling som låg o sov så sött, men han vaknade visst.. uups!


Emma, jag och lovisa hos antonio igår!

onsdag 17/12-08

sitter i skolan :) slutar 5 idag, sen ska jag uuuut!
puss


tisdag 16/12-08

kom in för en liten stund sen, varit på lite promenad med Malin karjer, mycket trevligt. Var ett tag sen då vi hade våra pratstunder.. Du är för bra för att vara sann :)
ska alldeles strax gå och sova. för imorgon är det en ny dag! :) snart fri från skolan, hur underbart som helst.

4år sen idag sen mamma försvann, i love you <3


måndag 15/12-08

www.fargadelinser.com Gå in där, och beställ ett par linser helt gratis. Fast bara om du har en blogg =)

måndag 15/12-08


Stallet snart....

http://www.youtube.com/watch?v=4C3SR7ogW48

måndag 15/12-08

Grattis antonio på din käraste 18års dag :)

Kände idag att jag inte har humöret uppe när jag vaknar.. När jag kliver upp ur sängen så känner jag hur tårarna är på väg och dom bara forsar ut. känner hur saknaden efter min mor&far är skarp. Imorgon är det redan 4 år sedan då jag hittade min mamma död.. får rysningar bara tanken utav det. vill inte tänka, men de bara blir så. att aldrig mer någonsin få ropa mamma eller pappa och få ett svar: "ja vad är det min dotter?".. Det känns så svårt.. men jag hoppas någon gång framöver att någon kan säga mamma till mig.
Vill bara tacka er mamma & pappa för den jag är idag, den glada som älskar när det händer nya saker. och verkligen  vill något med livet. Vill bara säga att jag älskar er!!

rip.
mamma 16/12-04
pappa 25/12-05

fredag 12/11-08

fredag idag, idag ska jag vara med Madde& Ewelyn, vi ska till freddy på lite förfest sen ska vi vidare ner på stan, blir förmodligen fuse.. :) ha de braaaa


torsdag 11/12-08

jag är så glad, var nyss ner och fixade min balklänning till den 1 maj-09.. ååh, den kommer hem från USA hit i mars -09. Var in på stan och fixade den där. gud! ingen anar nog hur kär jag är i den. bild ser ni nedan här, tycks?




måndag 8/12-08

kom precis hem från stallet :) dollar din rackare' (hästen alltså) måste bara säga att han är lite tröööög! men annars är han så söt, gillar han ändå. Nu ska jag se om det finns något att äta, är faktiskt hungrig.. fast jag ätit jätte mycket.. menmen, ha det så bra alla. CIAO!

jag & fanny, miss you! <3


lördag 6/12-08

jahapp, då går man upp ganska tidigt för att stå på tunapark med smyckis UF.. och sälja våra smycken. efter det ska jag hem och sova lite, sen får man se vad man orkar..
om gårdagen, säger bara " den som hittar han får den " :D haha helt sjukt camilla.. menmen, vissa av oss har ju turen med oss ;). nu ska jag upp o göra mig i ordning, hej då :)

fredag 5/12-08

GRATTIS JOHANNA SKAU & MARIA ZAIA :)
älskar er tjejer..

har precis gjort mig klar, sitter och väntar på camilla. Sen ska vi börja röra oss mot Maria, sen och säga grattis! Hoppas du får en lyckad kväll Maria, fast jag inte dricker, kan vara mig själv ändå! haha.. Nu ska jag göra de sista sen börja knalla mot Maria.

imorgon ses vi i tuna park alla, hoppas jag.. se till att va där!
jag + tjejerna från "smyckis UF" kommer stå där och sälja lite smycken, inför julen. så köp dig en julklapp av oss!!

torsdad 4/12-08

igår var man i stallet med Camilla, gud vad man saknar det!! eller iaf det stallet.. Menmen, sen när man kommer hem så har david tänt fullt med ljus i hela lägenheten, då menar jag det. sen hade han satt på mysmusiken också o lagat mat. finns det något mer gulligare? nope. Jag har nog stans sötaste kille :) love you!
väntar på samtal från vårdcentralen nu.. segt! =)


puss

tisdag 2/12-08

andra december idag, förstår mig inte på mig själv. Segare än någonsin nu. ingen ork för något. men ska alldeles strax pallra mig till tunapark för att inhandla lite julklappar tänkte jag =) får hoppas jag hittar något bra till alla mina käraste..
sen ska det inhandlas lite inför smyckis Uf också, ha det bra så länge, PUSS

gissa vad?

måndag 1/12-08

sista månaden på året, fyfan vad tiden går fort.. hjälp mig!
Sitter och kollar lite pics på facebook, bilder från folks halloween firandes, vad är det som händer med halloween? folk tror att de kan klä ut sig till kaniner på halloween, enligt mig är det inte passande, okej man ska vara utklädd, men isf till någonting som vampyrer osv, skräcktema är det, inte "hej jag är snygg tema" .. men klart man kan va snygg i skräcktemat, men inte sexig, söt, snygg på en gång.. menmen, det vara bara min åskit, sen tycker ju alla olika..


jag(louise aulén) och simon helg från i fredags, fuse sweden på lotus

RSS 2.0