torsdag 31/7-08

jahapp, jobbar man för fullt. slutar imorgon kväll. tappade ju min mobil i helgen så har nytt nummer(tillfälligt bara).
så ni vet. nu börjar jag igen, ha de bra alla!


lördag 26/7-08

usch fy o blä.
ska snart med madde till enköping =) o träffa josephine. de kan bli kul=) hemma istan till 9-10.. min mobil är borta så går inte att nås. synd!

ha de bra..


fredag 25/7-08

nu har jag varit lite dålig på att uppdatera mig här. Men i måndags hade jag lite grillparty här, det  var mys. Sen i tisdags vart vi bjudna till parken zoo av malin, jag amanda, emma david o johan. Mycket segt men rätt söta apor måste jag säga! Sen i onsdags så jobbade jag, lika så igår, men vart sjuk så gick hem vid lunch, och vila upp mig. sen idag nu på morgonen vart man osams med sin bror, tänker inte ställa upp för dig någe mer nu. kan du glömma efter de du säger.. är så trött på dig, har fått nog.
menmen, nu ska jag dricka upp mitt te sen gå in i duschen o fräsha till mig lite..

lite veckans bilder:


21 Juli

sitter hemma och ska snart städa lite tänkte jag. Rensade just alla inlägg jag skrivit i bloggen så nu är det som en ny start. Ikväll får jag lite gott sällskap. Amanda kommer hit från katrineholm och sen kommer det fler tjejer. Vi ska grilla och ha det trevligt. Igår så bestämde jag och david att vi ska till kolmården ist för att åka utomlands, ja vi är lite udda, men det ska nog bli kul, haha.. Ne nu ska jag stoppa mig någonting i magen, sen får vi se vad lilla jag gör.. Bilder från ikväll kommer imorgon.
Ha det bra så länge!

Vad tycks om min blogg? :)

RSS 2.0