måndag 27/10-08

mobilen ringer, jag springer dit. personen hinner lägga på. jag tar upp mobilen ur fickan, det var david. Jag ringer upp och han säger:

D - Hej
jag - hej, vad ville du?
D altså det är massa bus eller godis ungar idag som springer runt, så du vet!
jag - jaha??
D - Ja, bara så du vet, måste lägga på hej då!

*pip* så har han lagt på.


haha va? nödvändigt samtal, not.

lördag 25/10-08

utgång idag:) partyyyyy

lördag 25/10-08

ja du, vad gör jag.. Ska städa lite snart tänkte jag :) sen hååppas jag på att få träffa Paulina A. Var så längesen, kan bli riktigt kul ikväll. Ser fram emot det. ne nu ska jag klä på mig lite kläder och börja städa..










till mina läsare:
sorry för dålig uppdatering .

tisdag 21/10-08

ska snart till skolan. Helgen var bra, och igår red jag hehe skooooj :) träningsverk idag iaf..
ska snart till skolan dåå, skönt. saknar alla, men inte plugget. skönt  med lite lov nästa vecka.. =)

puss.

lördag 18/10-08

sitter hos david och väntar på alla tjejer :) sen kommer david o hans vääns om dom inte hinner komma före.. men de märker vi :) Hoppas på en lyckad kväll ikväll.. Men de blir det väl? =)
har städat idag. Sen köpte jag mig en kjol och ett linne från monki idag som jag kommer ha på mig i kväll. me like it =)
älskar kjolen.. ne nu ska jag börja dricka lite smått kanske? har så tråkigt. malin är på g. tror hon blir först ikväll, emot alla andra kvällar då hon oftast kommer sist? ;) stolt över henne!! haha..

PARTY HELA NATTEN LÅNG!

fredag 17/10-08

jahapp.. hemma igen skönt måste jag säga.. var hemma halv 7 igår morse. och jag var i skolan runt elva.
En jobbig resa hem måste jag säga.. först var planet försenat kanske 1 timma. sen när vi kommer fram till arlanda och ska hämta bilen så går de bra än så länge. sen under färden hem så hör jag david säga: "va faaan vi ska ju inte till trosa eller nyköping, vi har kört fel" så då var det bara för oss att åka igenom nyköping hem. jippie, men en timmas extra körning hem skadade ju inte. jag tror nog att vi var lite små sura på varann den stunden, men samtidigt ganska så trötta..

bilder får ni kanske, beror på om vi kan få tillbaka bilderna på minneskortet. för jag var lite klantig näst sista dagen. jag råkade formatera kortet på kameran. säger bara lyckat och typiskt mig =) visst?

Onsdag den 8/10-08

För idag åker jag och älsklingen till turkiet i en vecka, på en avkopplingssemester. ska bli riktigt skönt, bort ett tag. Mycket behöverligt. åker hemmifrån om ca 1timma. längtar tills jag ligger på stranden imorgon och bara steker=) hihi.. ska försöka sola så mkt jag kan, sen blir de väl några äventyr runt. menmen, nu ska jag faktiskt laga mat? kycklingnuggets, ris & sås. mums, ska bli gott..
Ha det så bra allesammans, så ses vi när jag kommer hem!

<3


söndag 5/10-08

gårdagen:
började med att jag träffa karjer, gjorde lite saker. sen åkte vi till petra, börja förfesta. sen kom sofia dit med, sen drog vi oss ut på krogen. :) skoj. en mycket rolig kväll. tills slutet, då jag o madde var tvungna att åka upp på akuten. för att min kusin hade fått ett glas i ansiktet, så han fick sys. stackarn! sen fick david köra runt på oss, tack älskling<3 var hemma runt 4.

idag när vi vaknade åkte jag och david till tuna park, vi käkade. han köpte fifa09 och jag en rosa rattmuff till min bil :D hihi. assöt! Nu ska jag vila ett tag känner jag..

ha det FINT ALLA!

lördag 4/10-08

snart ska malin k ringa:) sen ska vi till stallet o hälsa på oskar =) sen ska vi hem. sen får vi se vad vi göör ;)
HA DE FINT! PUSSPUSSPUSS <3

lördag 4/10-08

vaknade för kanske 1 timme sen, pigga louise här. Idag ska jag först åka till david i sporthallen, sen ska vi göra lite ärenden. sen ska jag faktiskt vara med Malin idag? hur nice som helst, saknat den bruttan.. :) I really do. Idag åker ju sandra till turkiet också, tro inte att jag är avensjuk för jag och david kommer på onsdag ;) mohaha.. menmen, nu ska jag göra mig i ordning för åker halv =)  igår var det bara lugnt här hemma.. hej då!
skriver nog igen senare, <3


torsdag 2/10-08

sitter hos david, vi var nyss och käkade på ming :) gott. Sen nu åkte han på träning. o nu väntar jag på sabina =) hon ska komma hit och umgås lite med mig. var ett tag sen jag träffa denna tjej. ska bli skoj..
Imorgon är det spex foto i skolan, woho! AKTA ER. ahaha.. usch för temat, men det blir skoj ;) tro mig..

FREEZE

onsdag 1/10-08

nu är det första dagen på oktober, och bara två månader kvar till nyår?
Fytusan vad året gått fort förbi med både gott och ont..

Idag gick jag i skolan till 17.00, har varit en bra dag i skolan måste jag säga allt. för engångskull. Det bästa av dagen är att jag fick reda på att jag & Linn ska börja rida på måndag igen, fast på vilsta, så nu säger vi hejdå Nyby torshälla ridklubb ;) haha. vi goes hästnördar. jag bara älskar det =).
Just nu håller jag på och springer upp & ner i tvättstugan här hos david, tvättas måste. sen kommer david hem, då ska vi göra köttfärslimpa o gottans, eller jag ska. han får skala potatis, det mest tråkigaste.. sen blir det bara mys framför tv:n och så måste tvätten bli klar också. tvättar till 9.

dagens låt, LYSSNA!

RSS 2.0