onsdag 29/4-09

Jag blev utmanad av Sandra. (sandraisabell.blogg.se)
Skriv 8 fakta/vanor om dig själv. Utmana sedan 8 andra personer. 
 

1. Jag älskar mina vänner! 
2.  det bästa jag vet är kramar och myyyyyyyspys
3.  visar oftast inte när jag är ledsen, bara mina närmsta som ser när jag inte mår bra
4. hatar spindlar
5. känner mig inte hel utan min mobil
6. hatar att jag är smaal, vill bli fetto
7. mår bäst av kärlek, hästar, värme
8. när jag läser en bok/text så mimar jag alltid texten fast jag inte läser högt..

Nu utmanar jag:
sih.blogg.se, jympasko.blogg.se, emsenglund.blogg.se, madelino.blogg.se



dagens;
depp
nagelförlängning
MIA KOSKELA <3
grilla
depp

suck......

tisdag 28/12-09

sitter hemma nu äntligen, haft en bra dag.. Började med skola imorse, sedan åkte jag mia madde malin ner på stan o traskade runt, fast mitt haltande. Sen försvann mia iväg och vi resten satte oss på Spicy hot, o  vi fick fin besök av lilla paulina. vart gott om skratt, kul hade vi :) hehe.. Sen försvann paulina o vi andra gick hem till Drägglund och trackade han lite.. hehe! sen kom elin o hämtade upp mig. då vi åkte och solade lite. så vi år bruna o fina inför balen. wiho!
Sen nu är jag äntligen hemma, min fot & jag är helt slut båda 2. haha.. hoppas verkligen på att det är bra tills fredag, annars vet jag inte alls va jag gör :) menmen..


grattis sofiaa!

måndag 27/4-09

kom precis hem, varit i stallet. kollade när madelino red ist för mig :) duktig du vaar sötis! hehe.. kul hade jag där på lektarn iaf.. menmen :) nu ska jag sätta igång o PLUGGA, ffs. så himla jobbigt.. men jag fixar det, ska göra 3 kapitel, sen plugga till prov. önska mig lycka till.. uppsatserna gör jag imorgon lr nåt.. suck på skolan!

aja ha de bäst alla.

JUNIOR:


måndag 27/4-09

jahapp, då var det måndag igen, o kryckan är inte väck än.. Men det är på god väg..  Idag är det först praktik, sen ska jag till skolan på skolkonferens.. wihoo, not! frågan är ju nu vart min skjus är? behöver nämligen åka! haha.. ups. men han dyker nog upp snart..
idag blir det ingen ridning för mig, ist ska madelino få rida ist :D på lilla junior, fuskigt.. menmen :)


puss

me today;
ingen ridning, ingen hel fot. haha

söndag 26/4-09

idag invigde jag min nya bikini jag köpte i måndags tror jag.. Låg i solen i drygt 2 timmar, sen gav jag upp för de blev molnigt. Sen har vi grillat idag, och körde lite plockepin(med stora pinnar) ute på tomten, jag vann båda gångerna. Trevligt :) Sen har jag inte gjort mer, måste plugga.. känner att jag måste göra det NU, för på tisdag ska allt vara klart. får se hur de går.

och hur det går med min skadade fot, börjar ljusna lite grann iaf, just nu går jag utan kryckor, men kan säga att det inte är särskilt snyggt. men går gör jag väl.. får verkligen hoppas på att det är bra tills på fredag. För inge kul för freddy att gå med ett mongo på balen liksom. haha! men ska lova att göra mitt bästa gubbe lilla!

nej nu säger jag hejdå datorn, och hej på plugget( hate it )

/ sär-lollo

lördag 25/4-09

sitter här, sadface:t själv.. inget är direkt på topp.. de värsta är väl min fot, som måste bli bra tills på fredag, då balen är, så frågan är ju til mig själv hur jag ska klara det. Kan någon hjälpa mig. dessa övningar jag fick från sjukgymnasten, går ju ingen stans känns de som. lite kanske men iaf, måste bli av med dessa kryckor. så jag gör mitt bästa!

Idag blir det lugnt ska plugga, inge ut o härja för min del inte.. fast jag just som mest behöver det.. behöver tänka på annat, lite depp är jag..

you make me feel like the lonley girl,
but you have to leave me now





tisdag 21/4-09

Kom precis hem från stan, varit en sväng med malin o madde till malins balklänning, då hon fixade klart de sista. Sen ner mot stan igen, där madde sedan lämnade oss och jag och malin satte oss på waynes ett tag. sen knalla vi runt o shoppade lite, jag köpte mig en ny bikini, jeansjacka och en kuvertväska till balen. =) nästa vecka, är redan nervös! haha, ska bli riktigt roligt..

jag ska klara det här! =)

jackan

måndag 20/4-09


Blev ingen ridning idag på denna söta lilla polle, istället hamnade jag på waynes efter praktiken med paulina, sedan fick vi också besök av Rickard, Yerai o mehedi.. Trevligt =) Sen åkte jag hem, såg nyss på ballar av stål, det är verkligen helsjukt! haha men så roligt.. ska ta och sova nu, för imorgon är det skooola. kill me, och nästa vecka är det BAL! love it!

och idag säger jag GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CAMILLA PILLA =) 19år!
/ puss louise

lördag 18/4-09

Denna modell kommer förmodligen bli min andra bil, ska byta in min som jag har nu förmodligen. :D är asglad. ska ge robins pappa(han som har bilfirman) alla papper på min bil nu, så ska vi fixat typ.. asglad som jag äääär!

peougot 206 silver


fredag 17/4-09

exakt 2veckor kvar till balen, weeei. ska bli så kul! längtar till tusen..
idag blev jag hemma, är föörkyld, not fun.. inte kul o sitta hemma en fredag liksom.. menmen :) skönt också.. ska sova tidigt! =)

håller på o grejar med designen i min blogg, haha den ser astöntig ut nu, men jag orkar inte fortsätta nu med den.. är för trött!

/ puss

torsdag 16/4-09

hann inte skriva blogg igår, men började med att jag var i skolan, hade biptest. sen efter det var det valsträning, men ingen freddy hade kommit ihåg det, så jag dansade med paulina. sen efter det skjusar jag ner paulina på cykeln ner på stan för att jag ska möta mickan för att sedan gå till körskolan, efter det gick vi till madde H, och sedan vidare ut på Grappa för en cider eller två.. mysigt tjejer! får inte glömma o säga att malin a och danni var med och gjorde kvällen!

nu ska jag iväg till skolan, börjar känna mig sjuk, suck...
/ puss

måndag 13/4-09

o herregud, nu har jag verkligen gråtit färigt, tror jag har bölat i 30minuter åt en film.. Har nyligen sett Marley and me. så ni som är känsliga för när djur dör i filmer, kolla på egen risk. jag förstår inte att jag kunde böla så mycket som jag gjort, de svider fan i ögonen nu. haha jag vet att det är hur töntigt som helst, men har börjat blivit jätte känslig för filmer den senaste tiden..

ne nu måste jag gå och sova, skolan kallar på en imorgon..
/ puss


måndag 13/4-09

Junior

kom precis hem från ridningen, gick något sjukt bra idag faktiskt. så när man bara vill fortsätta rida i flera timmar. Han gick så fint och bra.. kul! Nu ska jag duscha, sen ska jag lägga mig framför en film och bara slappa... PUSS PÅ JUNIOR!

måndag 13/4-09




Sitter och funderar på vilken av dom 2 tshirts jag ska beställa hem, har ni förslag? :)

söndag 12/4-09

för lite tidsfördriv för att jag skulle bli trött gjorde jag ett test på internet för att se vem jag var likast i Sex and the city och jag liknade mest Samantha Jones och så här stod det;



Sexiga och härliga Samantha Jones

Om du liknar hungriga Samantha Jones så hungrar du efter livet och män. Precis som Samantha har du stor aptit på livet. Du styrs av dina behov och drivs av impulsivitet och passion på alla sätt. Du vet vad du vill ha och gör allt för att nå dina mål. Du är inte rädd för att experimentera och vill helst prova allt åtminstonde en gång. Du är rädd för att visa känslor och din sårbarhet och därför kan folk omkring dig tycka att du är mycket dominerande och stark.


mehedi i talang 2009



Konstigt de känns att se honom på tv, liksom. när man känt en person sen liten, sen plupp så står bert karlsson och pratar med honom! haha, men måste säga en sak till dig: DU VA GRYM!! :D

söndag 12/4-09

Idag är det inte vilken dag som helst, utan min mammas födelsedag, så grattis på dig saknade du.. Sen får vi inte glömma säga grattis till Lovisa med, grattis! Igår gjorde jag inte märkvärdigt, tog de lugnt, jag o malin låg och solade hemma hos henne, hennes feta bikini till mina minituttar hahaha. Sen åkte jag hem en snabbis, sen vidare till david för lite god mat och film, sen slockna vi på en gång. skulle träffat Lina och linda igentligen, men somnade visst!

säger bara fredags en oförglömlig kväll, riiiktigt kul!

/ puss


lite fel kanske



Dom på facebook verkar inte vara direkt nyktra när de skriver iaf, " fitt filmklipp" tror de ska stå ditt filmklipp men de verkar skrivit liiiiite fel.

onsdag 8/4-09

akta blicken



nu ska jag ner på stan och träffa Rebecca, jag är bäst för jag ska ta en promenad till bussen? bra va? haha :) hejdåååå!

tisdag 7/4-09

går dagen var kul så länge det varade :) började iaf att jag fixade i ordning mig, sen fick jag skjus till Peter där mina älsklingar befann sig, madde & malin. Sen dök min söta emma upp också, så vi härjade lite tillsammans. =) sen efter elva någongång tror jag hamnade vi hos rick, sen hamna jag där jag brukar hamna när jag festat! haha, ni som känner mig vet var. nu ska jag vara snäll mot han och diska o städa lite, tycker lite små synd om honom! haha.. puss på han för att han är så söt.
imorgon ska jag luncha med Rebecca, sen så blire utgång me elin. fun =)

/ puss

måndag 6/4-09

kom precis hem från ridningen, ska ska käka sen ska göra mig i ordning för att partaja, en måndag. men vad gör man inte för sina älskade vänner som vill ha med en på fest, man ställer upp såklart?
Idag har jag inte gjort mer än att jag har varit på stan med Ewelyn och Madde, ewe var och fixade sin klänning, sen har vi inte gjort mer käkade lite donken, sen åkte jag hem.

ne nu har jag inte tid med all snack här, ska röra mig mot kröket ffs.


lördag 4/4-09



filmsnutt från efterfesten! grym kväll igår, länge sen jag hade så kul. =) TAACK alla o hoppas din kväll blev bäst madelino

lördag 4/4-09

säger bara såhär, du måste skydda din hydda!!!!

kom precis hem från mallan, efterfesta till 6 ungefär imorse. heeelt sinnes.. Kvällen började hemma hos Madelino med mat, sup och lek. jag, malin o mickan i ett lag. en gren i lekarna var att man skulle trä på 2 kondomer på en gurka på båda sidorna, och kan ju säga så här, vårt lag vet ju iaf hur man sätter på en kondom med bara munnen och utan händer, eftersom vi vann ;) Sen efter lite förfest hos henne, så åkte jag vidare till stan och ut på krogen träffade freddy, min balvän härja loss som fan. sen drog vi vidare på efterfest hos malin, fy farao vad kul jag har haft.. TACK ALLA! kan ju misstänka att Madelinos mamma o pappa inte är så glada på att städa upp hemma hos dom, eftersom hon ligger däckad hemma hos malin. nej nu ska jag rycka upp mig, lite bakis men sånna smällar man får ta vid den här lagen.

NU SKA JAG HÄMTA HEM MIN BALKLÄNNING! sen ska jag tjocka mig med madde o malin på stan, weeeei

torsdag 2/4-09

jag är så glad, haha.. om 4veckor är det bal, var nere på stan idag och sydde in de sista på klänningen så på lördag får jag hämta hem min skatt, den var så fiin, och jag vill bara ha bal nu nu nu.. Vi alla kommer vara så fina!
Sen efter det drog jag på matlagningen lagade fläskfilé, finstekt riven potatis och tomatsås med Antonio och Sandra, vi är bäst. Sen efter det drog jag ner på stan mötte ewelyn o madde, drog oss till Vip kvällen på gina tricot. köpte mig en tshirt vann ett presentkort också. tur jag hade, brukar aldrig vinna på lotter. :) sen nu är jag hemma, ska äta lite pizza sen gå och sova faktiskt, ska upp tidigt imorgon o hämta min studentmössa för den har också kommit :D weeeei. ingen kan vara gladare än mig.

skiter i allt o bara rööjer loss, se upp! :) ingen ska någonsin få se mig deppig mer(eller jag ska försöka va på topp)


torsdag 2/4-09


idag ska jag hämta klänningen :D om ja inte måste sy in den. för den kom igår!

Maria Mena - just hold me

Comfortable as I am
I need your reassurance
And comfortable as you are
You count the days

But if I wanted silence
I would whisper
And if I wanted loneliness
I'd choose to go
And if I like rejection
I'd audition
And if I didn't love you
You would know

And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care
still care

You say you see the light now
At the end of this narrow hall
I wish it didn't matter
I wish I didn't give you all

But if I wanted silence
I would whisper
And if I wanted loneliness
I'd choose to go
And if I like rejection
I'd audition
And if I didn't love you
You would know

And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care

Poor little misunderstood baby
No one likes a sad face
But I can't remember life without him
I think I did have good days
I think I did have good days

And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care

onsdag 1/4-09

Idag har man hunnit med en hel del, först i morse var det nationella i svenska. Gick väl bra, satt från halv 9 till ungefär elva tror jag. sen åkte jag och camilla till stalle och red ut på en ridtur, var riktigt härligt i detta väder förutom att lilla söta fligge är en pigg krabat! haha :) så söt. sen efter det åkte vi tillbaka till skolan för att träna på att dansa lite vals inför balen, men jag och freddy har nog liite kvar och lära men till slut gick det som guld tror jag ;) Sen efter det följde jag med Camilla till Eddie där vi grillade lite korv, sedan kom bengt och då blev de ut och köra bil, så jag kom nyss hem. så haft full rulle hela dagen. så ska nu trycka i mig lite mat =)

 puss



två låtar jag gillar. tröttnar aldrig?


RSS 2.0