lördag 31/1-09

sitter och tänker lite på gårdagen.. rätt lyckat tycker jag. bortsett från lite saker.. hoppas din kväll blev lyckad paulina! tack för maten osv. :) ikväll blir de lite maskeraad va!

du sa att du skulle höra av dig idag, och att vi skulle prata. men du kan aldrig ta något nykter. ändå säger du: är det så bra om vi tar det när vi båda är onyktra?

torsdag 29/1-09

måste bli bättre me bloggen! skriver alldeles för lite fick jag höra idag "du skriver ungefär vart tredje dag" haha sorry! :) trodde jag var duktig. men får bli ännu bättre. vaknade upp hos D, sen drog vi och käkade på corner, sen hamnade jag på skolan mötte upp girlsen, åkte till stan & tuna park på lunchen, sen tillbaks till skolan för lite plugg, sen nu har jag varit hemma sen dess. Sitter och bara längtar tills det blir helg! hoppas på en kanon helg.. vilket jag tror att det blir.. =) säger bara hannah montana. hahah fyfan, om de inte blir ändrat dvs. ;) ne nu ska jag hitta på någonting annat än att bara sitta framför denna lilla ruta..
och föresten igår var jag på Bio med Karjer & larsson, var en bra film. 3 timmar lång bara, men annars så. o de var malin som tvingade med mig fast jag var sjuk ;) vem kan motstå hennes ord? inte jag iaf! för hon är söööt!



torsdag 28/1-09

sitter hemma och fortfarande är sjuk, jobbigt. varit de hela veckan nu. måste bli frisk till helgen iaf, sen säger jag bara lördag, fan va kul!! =) längtar.. nu ska jag sätta upp nya gardiner, så jag får de fint uppe hos mig. sen ska jag städa utan lite. sen vila upp mig. så jag blir frisk & kry snart. hostan tar död på mig, o näsan med. (Snuvan)

byebye =)


måndag 26/1-09

helgen;
fredag fest vid kloster nästan, sen nybron
lördag sthlm med paulina, sen hem vilade sen till emma.m sen drog vi till lovisas kompis i nyfors på förfest sen utgång..
söndag stalljour på förmiddagen sen umgicks jag med david framför lite film.

och idag är man sjuk. hosta, trötta ögon och genom förkyld. jippie

i dont want to miss a thing

fredag 23/1-09

party hela natten låång ihope.. hoppas på en kanon kväll iaf :P ne nu ska jag välja kläder, sen käka sen åka o möta mickan sen dra till madde, sen vidare på annat.. PUSSSSS

torsdag 22/1-09

Mina älskade 3 armband jag köpte idag! älskar dom

1.

2.

3.

tisdag 20/1-09

Vi sitter i skolan och pratar studenten. Guud vad vi längtaar!! vi kommer härja gärnet, se upp eskilstuna säger jag bara..
bara ca 4½månader kvar.  så jävla nice.. sandra har redan börjat med låtarna, duktig som hon är. <3 älskar min klass!

pussssar

måndag 19/1-09

Blev hemma från praktiken idag, har ont i ryggen som bara den, slog i den igår. När jag höll på bära upp möbler till mitt rum, klantigt! Sen har jag haft lite ont i huvudet.. Men det skadar inte mig till att åka till stallet! ska rida vid 6, så är väl hemma igen runt halv 8-8 kanske.. Sen blir det hem och slappa, ny dag i morgon, måste pina mig till skolan då! Snart är det bal & studenten. jag bara längtaar. hit med det på en gång. Sen så efter skolan blir det hultsfred och massa annat roligt!!

puss på er, nu är det mat sen ska jag åka till stallet!

söndag 18/1-09

beslutet jag skrev om i förra inlägget vart beslutat idag(lördag).. Nu är det slut mellan mig och david. Det behövdes nog, vi funkade inte längre.. Inte alltid man är 100% så man går i hop. men nu vi är vänner och livet går vidare som man brukar säga :) och det känns faktiskt bra nu. men det var lite jobbigt för stunden. kom precis hem från lite fest, kan behövas för att rensa skallen lite. men nu ska jag leva singel livet ett bra tag iaf. innan jag fäster mig med någon. Nej nu ska jag bädda ner mig i min säng och bara slumra och sooovaaaaa! ha det bra allesammans :)



ciaao

onsdag 14/1-09

som ett ord som bara rinner ut i standen...
finns inget och säga, mer än att det är mycket som snurrar i huvudet, börjar luta åt ett beslut!!

puss


lördag 10/1-09

ska strax ner på stan och möta lovisa, sen ska vi till emma på lite middag vaa. inflyttningsfesten!! skoj :) sen vidare på fest på stan, skit naajs. ska bara släppa allt idag och ha så kul som möjligt. nu ska jag gåååå pusspå er alla

lördag 10/1-09

nytt år nya tag, det är allt jag kan säga just nu..

Party ikväll, hos emmaaaaa. najs på den iaf..

fredag 9/1-09

sitter och väntar på att älskling ska komma hem, så vi kan åka en sväng till systemet. sen ska jag hem hit igen, sen ska jag festa idag faktiskt med linda e, therese c, josse e och den självklara madde L =) ska nog bli en kul kväll, de tror jag iaf.. Nej nu ska jag fortsätta med mina sysslor. =) Ha det bra allesammans..

 PUSSSSSS

torsdag 8/1-09

sitter i skolan nu? ovanligt för att vara lilla jag. Måste bara berätta om min vurba jag gjorde när jag klev ur bilen. fyfan säger jag bara, och gick och garva för mig själv. alla måste ha garvat! menmen.. :D ne nu kom miaaaa också!
hon visa nyss sin fina balklänning. bajs på henne. haha =) men jag gillar min.

PUSS

onsdag 7/1-09

jahapp, då var det alltså skola igen. segt! redan sur första dagen i skolan, hatar idrotten, för våran idrottslärare är dumma i huvet, hon säger att jag har hög frånvaro, vad jag kan minnas så minns jag inte ens när jag sist inte var med? någon gång på förra terminen när jag var i turkiet. menmen =) vad gör man inte. hade tydligen en ig varning också, sa hon idag. men de fattar jag inte varför. cpcpcp! snart över ska bli skönt.. Igår var det bio och kina mat med malin karjer, david, fredrik, johan och robin. vi såg YES MAN säger bara : Se den, grymt rolig måste jag säga. garva ganska mycket.. och på kina resturangen vart jag och malin själva ett tag, eftersom david hade glömt kaffebryggaren på hemma, så han och robin åkte heem.. sen kom de tillbaka.
sov inte ett piss i natt, får se om de blir bättre inatt! Snart kommer johan över, så vi ska glo lite harry potter vaaaa.

tisdag 6/1-09

Har du pojkvän/flickvän? - Ja, David Ericsson
om du har, hur länge har ni varit tillsammans? - 8månader
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande? - Ja!
Vem var du senast tillsammans med? - har min david
Är du på G med någon? - har min david
Isåfall, vem? - ......
Har du kysst någon i ditt liv? - klart?
Vems säng låg du i senast? - Davids
Vilket hus var du i senast? - I Davids
Vem var hemma hos dig senast? - Madde, ewelyn, freddy & simon =)
Vem kramade dig senast? - David
Vem pussade dig senast? - David
Vem nuddade du senast? - David
När grät du senast? - hm, lördags tror jag.
När skrattade du senast? - Idag
Är du positiv eller negativ? - positiv
Vad är viktigast för dig i livet? - David & kompisarna
Hur många år är dina föräldrar? - fuckyou
Har du några syskon? - 1bror plus 2 halvbröder
Nämn en person du inte skulle kunna klara dig utan? - David
Vem smsade dig senast? - David
Vad står det i ditt 8e sms i inkorgen? - älskar dig!
Vad står det i ditt 8e sms i skickat? - vad gör du ? :) <3
Hur många kontakter har du på din mobil? - tillräckligt
Chattar du med någon på msn nu? - nej
Isåfall, vem/vilka? - 
Hur många kontakter är offline nu? - 250
Hur många kontakter är online nu? - 72
Är du nöjd med ditt liv? - lagom
Är du lycklig? - klart, harju mina vänner o min älskling!!























 


måndag 5/1-09

duschade nyss, ska snart vika tvätt sen damsuga och skura golv. Skulle ha åkt ner och köpt nya gardiner men hinner nog inte det, får ta det imorgon. Kan inte fatta att jag inte kan sluta tänka på hur mycket jag verkligen tycker om david.. det är nog bara för att jag älskar han så mycket, och att han är mitt allt. Så glad att jag har honom. Nej nu har jag inte tid med detta, nu ska jag vika kläder,sen ska jag damsuga och skura golvet innan david kommer hem. för sen ska vi till hans syster och äta och bara ta det lugnt :)

Ha det braaa

lördag 3/1-09

sitter hemma ute på landet och väntar på att Lundstedt, larsson, lindroos, helg och andersson =) vi ska sitta här hemma hos mig och spela lite spel och bara vara lite.. mysigt! skönt med sånna kvällar ibland också vaaa. de tycker iaf jaaag. ne nu ska jag poppa lite popcorn så det är färdigt =) gott vaaa?


PUSSS

fredag 2/1-09

ligger och tänker på vad som börjar att hända detta år? tror nog att det börjar bli ett bra år, det har än så länge varit perfekt. Men en sak som är lite minus, är att jag börjar glida ifrån väldigt många känns de som, sånna som man verkligen inte vill göra det med. Men pluset är ju då att det finns andra nya man lärt känna, som är hur härliga och roliga som helst. hoppas på fler stunder med er! =) och självklart med er andra.

Mina mål detta år är att;
1. verkligen se till om vilka som verkligen är dina närmsta och skita i de falska.
2. Ge gärnet i skolan(är ju trots allt sista terminen i mitt liv)
3. längta till balen & studenten
4. längta till familjeresan med davids familj 2v på mallis
5. starta det riktiga "vuxenlivet"
6. göra allt i min makt för familjen, vänner och min käraste pojkvän david
7. bli blondin igen, förlåt brunetter
8. många många resor
9. vara mer ute hos mina föräldrar(graven)
10. skaffa körkort!

godnatt och PUSS


torsdag 1/1-09

jaha, nyåret blev ändå så rätt lyckat känner jag! =) Började med att jag, ewelyn, madde, elin och camilla gjorde oss i ordning här, sen tog vi taxin till Petra i lundby där gott om bra och roligt folk befann sig, sen när det började närma sig 12 så befann jag mig på stan med madde, elin och camilla. där jag träffade david också. Sen var tjejerna helt borta. så jag mötte upp Emma.M, Carro och Lovisa vid lotus vi gick in, dansade lite o drack, sen börja vi vandra mot tunavallen där lovisa hade pratat med en kompis och där var de iiiiiinte så drag men kul vare till slut då lovisas kompis ville där ifrån och då dom börja dra en fuling, så lovisa gick o låssades att hon  grät osv.. kul var det! sen började jag traska hemåt då klockan var runt efter 3, närmare halv 4. sååå, en kul kväll! TACK ALLAAAAA

RSS 2.0