kväll

kom hem för en liten stund sen från en heldag med tjejerna ute i sundbyholm, har också tagit hand om en viss liten krabat vid namn Elvis. vilken hund, haha.. energihunden till max, tills han blev aldeles för trött av värmen o då vi skjusa hem han. lite färg har man väl fått.

aja, kanske skriver mer senare.
=)

pusss

måndaag

mooot sundbyholm nu med brudarna + elvis, myys =)

PUSS

Söndags mys ute i Sundbyholm.

igår, var jag och johanna med ett trevligt gäng från strängnäs ute i Sundbyholm innan vi drog ut på åbryggan och senare hamnade i Strängnäs? och sedan tillbaka till Eskilstuna för att efterfesta. men blev det någonting sådant? nej, vi vände i dörren och gick. sedan blev det taxi hem för läggdags. Somnade rätt skönt, sitter nu och väntar på att vi ska bli hämtade av vår skjuss, och vidare ut till Sundbyholm och mysa i solen, kan bli riktigt skönt! hoppas på lite färg. Men det tvekar jag inte på. Ha det bra så länge kanske skriver några rader ikväll.


R.I.P.
Johan Skoglund

Pusshej

lördaaag

sitter här med Johanna, vi har nyss gjort oss klara för party, skulle följt med de andra tjejerna till peter, men vi drar nog till Sundbyholm och umgås med några andra. sen blir det vidare mot åbryggan=)

ha det fint, har inte haft tid o skriva rader under detta fina VÄDER!

 PUSS

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SABINA ANDERSSON!

idag är det inte vilken dag som helst, utan det är Sabinas födelsedag, Grattis hjärtat! ett år kvar sen är du 20år :)


fönstersolare

haha, jag har ingen som vill göra mig sällskap ute i solen, så jag sitter och fönster solar, hahaha. så stört. solar ryggen lite ;) haha.. ska snart ta och äta lite mat, sen får vi se vad som sker, försöker få över någon hit för att sola, men nej ingen har lust.. haha =(

p.s. jag och anna.c är fullkomligt störda haha, fyfaaaan alltså!

/ mobbad tjej *haha*

rostade barnvagnar eller alkolister

jag och madde ska vara lika tuffa som alla andra och åka o bada i borsökna när vi kommer dit är det ett gäng 13åringar som sitter en bit bort ifrån oss och leker lite små tuffa. dom får för sig att ta sig ett dopp, plask sa de sen kom de lika fort upp på bryggan igen, de sätter sig på kanten och börjar prata lite. o jag och madde fula som vi är, börjar tjuvlyssna. ena killen säger - undra varför vattnet är så gulbrunt? då svarar den andra och säger: det kanske ligger gamla rostade barnvagnar eller kanske alkolister i vattnet.
och den tredje sitter där glatt och ler och säger fan jag gjorde världens magplask, man skulle kunna tro att det är solbränna, ska nog ligga kvar och steka lite till tills solen går ner. kanske ska ta och göra ett ryggplask med?

bredvid oss på stranden sitter det en barnfamilj en mamma, en pappa och två söner som skelade rätt mkt. ena killen sitter på sin handduk. *prutttttttt* hördes det, och han säger : ups där kom den!

haha, alltså seriöst, tröga killar..

pusss

badankor

nu ska jag och madde åka till borsökna och leka badankor! vi ska ta oss ett litet dopp. wihaa!

imorgon blir det bada igen ska bli negerii..

/ PUSS *plask plask*

Måndaaag

vakna för kanske 2 timmar sedan, bra gjort lollo! fast planerna var att gå upp runt 11, men vart en extra timme, men men.. =) vi somnade ju inte förens vid 5 igår.. idag ska jag ner på stan först, sen hem till Mallanskan. får se va vi gör. igår var jag och paulina ute på en liten joggingtur runt i nyfors, haha. mitt i natten, sen trackade vi totte o eric, kul! Nu ska jag borsta tänderna för det luktar fisk i munnen på mig, har ätit fiskbullar med mos, haha mumsigt värre..

vi hörs, puss puss =)

sover bort halva dagen..

vakna 16.15, heeelt sjukt! sover bort halva dagarna nu.. var hem nyss o käkade mat på landet :)
ikväll blir de filmkväll igeeeen :)

pusss

nattugglan talar...

jahapp, bilder från midsommarn hittar ni på Facebook!!! så kolla in det, nu är de mat sen sova. HEJDÅ! :D

SOL SOL SOMMAR SOMMAR

på onsdag blir det varmt och sol! wihoo, älskar't <3

vad gör man när man har långtråkigt?

vad gör man när man har så himla långtråkigt, och de inte finns något att göra? ligger just nu i soffan och bara glor på tv. legat här hela dagen. äter mina favorit chips, ni vet ju vilka det är. mums säger jag. senare idag ska jag iaf hem till emily med totte o pontus, får se va vi gör. om jag orkar dvs. just nu är jag för trött! och bara längtar tills de blir natt så jag kan sova lite.. ska försöka tvätta lite också, ska ner o kolla i tvättstugan om det finns någon ledig tid.



/ ciao

midsommar överstökat!

började med att Sandra kom hit och vi fixade oss i ordning för lite midsommar party, sen på väg till bussen mot mesta så började det självklart regna, och på bussen möter vi upp en liten madde. Trevlans! hemma hos Pontus befann det sig gott om trevligt folk. Sen runt elva snåret rörde vi oss mot Skogstorp på lite party, men jag försvann rätt fort hem igen där jag och Emily satt och tog massa sjuka kort på camen på datorn, haha. så kul! sen blev det läggdags, en skön midsommar bortsett från detta förbaskade väder. men hur brukar inte midsommar vädret vara? har ju hört att solen kommer på onsdag! :D

två bilder från igår;

GLAD MIDSOMMAR ALLA!

GLAD MIDSOMMAR MINA KÄRA!

pustar uuut!

vad glad jag blev när jag klev innan för dörren, en viss söt Madde hade städat hela lägenheten så jag slapp det. eftersom jag var på jobbet hela dagen. och hon orkade inte kliva upp samtidigt som mig så hon sov kvar. menmen, efter jobbet så gick jag en stund med Pontus på stan, vi hittade 2 matchande tröjor, hans från EGO och min från Monki. mycket sparvigt må jag säga. haha
ska nu ställa mig och laga lite foodie, vilket låter gott va? sen skulle gänget ringa så vi skulle ses.

mitt kap idag
Monki; 150:-

pussss

torsdagsjobbar

nu ska jag gå ända till jobbet. segt, så går de när man försover sig till bussen, suck.. Lollo då!
och nu är min kära vän madde påväg till USA den jäveln. avis är man ju litegrann kanske?

PUSSSSS

tack för igår gott folk ;)

onsdags mys med gänget!

snart går vi på:t igen! vi ska umgås lite och dricka några glas. vi får se! vi har idag spelat lite mini golf och kört lite mini bil, haha. videosar kommer imorgon tror jag.. madde ska lägga upp dom. imorgon ska jag jobba mellan 10-18. så de blir en lugn dag. 
snart är det midsommar, köpte 2 klänningar idag och hatten jag skrev om i tidigare inlägg. mycket nöjd. gjorde ett kap på rean och en annan fin blå klänning. happyface.. =)


totte o jag är ju allt för snygga på bild måste jag säga!


så irriterande!

haha jag gick till konsum för att handla lite saker, sen funkade inte deras kortläsare till just Swedbank, så tänkte att jag tar mig en promenix för att hämta ut pengar i fröslunda, och när jag väl kommer dit så funkar inte bankomaten, så jag går sakta tillbaka öppnar plånboken och då har jag ju pengar i plånboken så hade ju kunnat handla från första början istället för att springa framåt tillbaka. menmen, äntligen tillbaka hemma. nu ska jag slå på tv:n och bara ta de lugnt. jävla hosta också. aja :)



PUSS PÅ ER

söker efter bluetooth-knappen


Ralle visar hur den rätta bluetooth-knappen ser ut och den han har på sin dator, medans jag har någon helt åt skogen-knapp som ser ut som en gubbe som skakar på huvudet. inte okej! haha, hade tänkt och ladda upp lite movies som befinner sig på min mobil från helgens stunder. men dom kommer, oroa er inte, era korrar! haha


2olika knappar:




/ PUSS

midsommar väder?



Kul om det inte är fint väder på midsommar, alltså svensk midsommar börjar se allt för dystert ut, eller vad säger ni? för några år sen var det sol, midsommar stången, kransarna och allt de fina.. men nej, nu är det andra bullar. Sverige suger, åker gärna tillbaka till Malta där jag firade min midsommar 2006, oj vad tiden går fort..
nej nu ska jag ta mig något i min lilla mage sen sova lite till. Sen tror jag sandra skulle komma och vara med mig, om jag orkar, har grymt ont i bröstet, hostar snart sönder verkligen. har hostat och kallsvettats hela natten. blä!

puss på er

sjukdag

klev just upp ur sängen, känner att jag inte alls mår så bra, är helt slut i kroppen, hostar och huvudet dunkar, och ingen ipren har jag här heller. menmen, vad gör man inte? när solen skiner för första gången efter regninga dagar? jo man ligger nerbäddad för att man är sjuk, not so fun!

idag blir det att vila upp mig o kurera mig så jag orkar jobba imorgon, för de måste jag göra.

/ pusss

stress måndag

måndag, ingen bra start på dagen! började med att jag försov mig av att min mobil ringer och de frågar från jobbet vart jag är. och jag frågar tillbaka: vad är klockan? 07.20 svarar dom, o jag fort upp i väldans fart och såg till att vara där till 8, eftersom jag började klockan 7. mycket bra gjort, så va jag där till 08.10. men iaf, anledningen till att jag försov mig var nog för att jag ställt om dygnet helt i huvudet och att jag bara sov 2timmar typ, kunde inte somna. nu ska jag strax börja röra mig mot Madde.H blir bara där en stund, sen tar jag bussen hem och sover lite så jag orkar jobba imorgon.. :)


PUSS på er alla

Söndags mys

sitter här med datorn iknät, medans sandra ligger och sover bredvid mig i soffan :) ska snart städa lite.. hade en helt okej kväll igår, trött idag. somnade runt 8 imorse. fytusan. ska försöka få in dom filmerna vi spelade in igår hos totte, haha. jävla ekorredans. Nu ska jag se lite hem till midgård sen ta de lugnt resten av dagen om de inte händer nått annat! jag vill bowla eller gå på bio eller nått.

puss på er

lördag igen..

ligger i soffan och verkligen total degar. sitter och lyssnar på westlife och väntar på att Sandra och Anna ska komma förbi här. Sen bär vi vidare av på annat skojs. Får se om jag är pigg nog för att köra lika som igår, men de märker vi! måste ta mig lite käk också. sen börja firra mig för kvällens överraskningar.. :D
måste också säga att de var riktigt kul igår med, tack madde o alla andra som gjorde kvällen till den bästa. synd bara att totte inte mådde så bra, haha stackaren.. sånt som händer!

PUSS & KRAM!

lördag morgon:D

Kul efterfest! Vi bara köööör! /Ralle

Party fredag!

sitter och väntar på att mina party tjejer Sandra och Madde.H ska komma över hit, så ska vi börja förfesta sen vidare på fest. Hoppas på att det blir en lika rolig kväll som i onsdags. Nu fick jag sms av madde, ska springa o möta henne.

ring om det är nått

PUSS

MADDE MIN BÄSTA VÄN, FOREVER AND EVER!


fredag 5/6-09

fattar knappt att det är imorgon det smäller :D STUDENTEN 2009
FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!! :D:D ska med mia nu o köpa jordgubbaaaar..

puss på er era jävlar!! :D ses imorgon

SKÅL

torsdag 4/6-09


tisdag 2/6-09

för vi ska ta studenteen, fyfan va vi är bra!

haft en heldag med sandra idag, skoj :) kollade sunes sommar, love..

- sune mamma är rörd

RSS 2.0