fredag 29/5-09

tänkte göra lite reklam för Fascino's blogg. Så har ni vägarna förbi in på min blogg kan ni också kika in; FASCINO .
Fascino är en secondhand butik som öppnats här i stan i kungspassagen i Eskilstuna.

PUSS PÅ ER ALLA =)

p.s. älska götebooooorg

måndag 25/5-09

idag satte jag på mig ett par shorts för första gången med tanke på detta störda väder, men idag höll solen i sig. Var och fikade med Linda, trevligt. sen var jag och köpte lite studentpresenter till Cissi och sanna nere i Göteborg, åker ju dit imorgon bitti för att fira dom. fast de går ut på onsdag, sen blir det fest på kvällen. riktigt kul hoppas jag på att det blir!! nu ska jag ta mig någonting att äta sedan ska jag fixa klart med de sista...

dagens klädsel;
(ursäkta bakgrunden, men har städat bort det idag så nu är det  cleeant)


/ PUSS

söndag 24/5-09



Beställde också denna sko! tyckte den var fin, får se om de blir till studentn lr annat!
FIN VA?

söndag 24/5-09

efter mkt om o men så hittade jag mig en till studentklänning eftersom den jag beställt tidigare kom in på gina tricot. menmen nu har jag beställt en annan! nöööjd, hoppas den sitter bra. eftersom den guld/vita inte gjorde det. :)


http://www.chicy.se/shop/
XS 565;-

söndag 24/5-09

idag är det inte vilken söndag som helst, utan det är Mia's födelsedag, GRATTIS!!

helgen har varit rätt så slapp, i fredags var jag och paulina hundvakt åt lilla elvis för bror min var på partaj. sen på lördagen var jag med tjejerna lite först, sen drog jag o sa grattis till hannes som fyllde 20år igår. fast drog därifrån rätt snabbt. och snart kommer söta rara Sandra hit och håller mig sällskap undra om ja ska ta med henne för att gå och köpa lite glass och njuta av detta fina väder :D Weeei. 

puss på er 

tisdag 19/5-09

ligger i sängen min med katten nertill vid mina fötter.. Har många funderingar i huvudet just nu.. om hur jag mår och igentligen vill med livet och hur jag vill ha det.. studenten närmar sig sakta men säkert, den 6 juni är det studenten. Och då är skolan över för gott, om jag så inte pluggar vidare någon gång i framtiden.
Men vad vill jag igentligen?

plugga? nej. jobba? ja. flytta? ja. bo kvar i eskilstuna? nej, helst inte. men iaf ett tag till. pojkvän? ja, underbart mys men just nu är de som det är, vet inte riktigt om jag vill längre, det är som tid i sanden. livet går vidare som man brukar säga, finner ingen respons någonstans.. resa? ja, vem vill inte. men först måste man ha pengar och lust till det. vill i väg med tjejerna från klassen iaf.. Gbg nästa vecka.

Mår väl kanske lite sisådär, när jag inte vet vad jag vill med livet när allt bara är som ett frågetecken? kan det inte bara ske ett mirakel. typ jobb, kärlek, nytt hem (flytta hemifrån alltså) och allt bara är som det ska? ge mig det tack..
Som malin sa idag i skolan, att allt är så sorgligt nu, inga mera klasskompisar allt är depp, alltså fan. klart man längtat efter denna stora dag, men när man har gått i skolan i 12år, så är det verkligen sorgligt att det är över. alla minnen man har i skolan. SKOLA I MITT HJÄRTA MEN FASIKEN INTE PLUGGET.

oj vilket deppigt inlägg, sorry alla ni som läser det. men ibland är de bara skönt att skriva ur sig lite sånt tråkigt också.

onsdag 13/5-09

fick hem klänningen idag jag köpte från stylebystars, fast den satt inge bra. så om någon är intresserad av att köpa den av mig i storlek XS. så hör av er! annars skickar jag tillbaks den på fredag. (bild på den finns i tidigare inlägg, guld/vit färg)

Idag red vi, riktigt kul och se tjejerna i en o samma grupp! Madde va kul o se att du vågade, och andra tjejerna: vi får se till att få ihop en grupp så vi kan rida lite, hehe.. nu ska jag äta lite köttbullar, potatis och brunsås. =)

PUSS

tisdag 12/5-09

shoppat lite idag igen, blev en väska och en klänning. inte orkat tagit kort på det jag köpte i helgen. sorry :)
men här får ni 2 bilder på det jag köpte idag.. nu ska jag fixa med lite annat.
imorgon är de rida me tjejerna haha, och kryssning på lördag :)

/ puss

väskan ska vara i skinn, hitta ingen bild. men från monki 350;-
klänning H&m 289;-

söndag 10/5-09

jahapp, då var de söndag igen.. Varit på stan idag med ewe & Madde fikade, sen köpte jag mig ett par nya ipod hörlurar med tanke på att jag har råka spränga sönder mina tidigare. Sen köpte jag mig en klänning. Blivit en hel del shopping denna helg,  men sånt man får unna sig med ibland. Lägger upp bilder senare ikväll om jag får tid för det, annars gör jag det imorgon =)

nu ska jag sätta mig i soffan hos david och bara äta lite godis och vänta på att han kommer hem. det borde han göra snart för han slutar klockan 17.00

just ja, beställde en klänning i morse, funderar på att ha den till studenten, vad tycker ni? passar det tro?


/ PUSS =)

lördag 9/5-09

äntligen hemma efter en skön dag i stockholm, bra kämpat guif :)
innan matchen blev de lite shopping, köpte mig ett par solglasögon, jeans, klocka, underkläder. helt okej, men inget jag var ute efter, var ute efter studentkläder+skor. menmen, kul med lite sånt med, köpte lite saker igår med. en tröja/jacka/kavaj nått i de stuket, haha.. sen ett par as balla byxor. och en klänning och linne o strumpor. Nu ska jag ta och bädda ner mig i min säng och sova som en stock, bilfärden hem var som ett litet sömnpiller..

puss & godnatt =)

Fascino vintage & secondhand


SCHEMAT I SKOLAN!

är man duktig o blivit färdig med kurser, så har man. Känner mig riktigt duktig, och det ska bli riktigt skööönt med studenten!


TITTA MITT SCHEMA! det utan färg är inga lektioner kvar, resten är lektioner jag har! =)


tisdag 5/5-09

Sitter i skolan med världens mensvärk..jobbigt! börjar om en kvart, så skönt med sov morgon..
Igår var det praktik, sen ååkte jag till stallet o red, haha. gick ju som de gick med foten:P Men jag klara det.. ;)
orkar inte skriva meeer.

söndag 3/5-09

balen var underbar!! :D love it, värt de till tusen.. tack freddy och alla som gjorde kvällen bäst..
orkar inte skriva så mkt, utan lägger in lite bilder från helgen;



RSS 2.0