kex hett

oj nu har jag visst inte skrivit här på två veckor. Kan nog bero på att jag har jobbat, festat, och umgåtts med syster. Men hon åkte hem i söndags, så känns lite små tomt här hemma. Plus att jag är hemma och sjuk från jobbet. typiskt! Sitter och funderar på vad jag och T ska göra på våran utflykt, han sa något om skansen? men någon som har något förslag kanske?
justja, jag köpte ju mig mina otroligt underbara skor från skorett förra veckan, im in love! sen shoppade jag lite mer. har ingen fungerande kamera för tillfället, så kan tyvärr inte visa några bilder på det jag köpt. Förlåt mig!
Nu är jag ledig imorgon med och då ska jag få träffa Josse som jag inte träffat under hela sommaren? hur dumt låter inte det på en skala. trött jag blir på oss. haha!
nu ska jag stoppa mig någonting i magen, sedan ska jag rensa på alla kläder som jag har. onödigt enligt mig att ha för mycket. om man ändå inte använder det liksom? vart tog UFF-konteinerna vägen? ;)799;- scorett

just cheap

har just diskat, måste säga att det är något grymt tråkigt alltså.. men man måste ju, för snart börjar det växa mossa. nej då, så illa är det inte.. Var och kollade på nya lyan idag, som jag ska flytta till, hökarängen.. så bye bye högdalen..
Och imorgon fyller ju lilla jag 20 hela år. Börjar dagen med att jag vaknar upp i min ensamhet, tar mig till jobbet 7.00 för att sedan jobba till halv 5-5.. Sen ska jag möta upp axelina, så vi sen kan gå på lite "cheap mondays fashion show" och efter det ska jag bara hem och glo. kul födelsedag? ja men visst. inte så jätte, bara de sista.. hoppas jag!
på fredag kommer lite vänner till mig och säger grattis, ska bli trevligt att träffa dom. saknat mina babes!

nu ska jag äta.
tjing!


me want it!

vill ha dessa två jackor


born to be cheap

Idag vaknade jag med tuppen på min enda lediga dag denna vecka för att ta mig till tvättstugan och tvätta. Men grannen som knappt talade svenska knycker en utav mina maskiner som jag bokat så jag får hoppa mellan 2 tvättstugor, inge vidare det kanske. men svårt att komunisera med någon som nyss kommit till Sverige..

På tisdag är det min dag, då fyller jag. och jag vet en sak jag ska göra jag ska på cheap mondays fashion show, fick med mig axelina på det också. Så det ska bli roligt! Annars vet jag inte alls vad som sker på min födelsedag.. har ingen som ska komma på tårta iallafall..
ensam tjej nybliven 20åring på tisdag då? javisst!RSS 2.0