viktoria

har precis gjort mig klar för kvällen, sitter och väntar på att käraste syster som ska göra klart sitt hår. sedan ska vi ner till stan här i göteborg för att möta upp susanna med fler på viktoria. och sedan blir det utgång ikväll. hoppas på en kanon kväll. igår var det mys med den söta familjen med middag och mys. sedan hamnade vi på en fest men blev inte långvarigt.. var nästan nykter hela kvällen. hoppas alla hade en bra midsommar! nu ska jag hjälpa paulina med håret. sedan sticker vi :)

puss era goingar!
imorgon är det back to stockholm

älskade sol.

ja, nu har det gått 4dagar igen, sen jag skrev sist. i know! shit happens ;) men idag är första dagen som jag jobbat efter min lediga veckor. så nu är det bara pang bom och jobba ett år till man får semester igen, typiskt va?
men är ledig över midsommar vilket känns toppen. kommer dock inte stanna kvar här i Stockholm då, för flyttar mig ner mot göteborg eller smögen, we will see!  nu ska jag göra matlåda, tjing!!

malta-07

göteborg

förlåt mig alla söta som läser min blogg, har varit väldigt slö på att skriva här! :) har haft annat skoj för mig helt enkelt.. Sitter för tillfället i göteborg nu. varit här sen i måndags, åker väl hem till stockholm igen imorgon eller på söndag. återstår och ser. Susanna vill att jag stannar imorgon med, för hon vill ha med mig på någon fest. så får väl se =) Nästa vecka är det back to work igen. varit ledig i 2veckor. förra veckan var jag i Eskilstuna och hälsade på mina babes, och var på Paulinas studentskiva sedan drog jag vidare hem till Simon.H och grattade han och Freddy, för dom tog ju också studenten! grejt.

I Tisdags var vi ute en sväng här i gbg, vilket var kanon kul. Tack till P, S & T för en lyckad kväll. :) dock blev ju min mobil stulen utav taxichaffören, men har införskaffat mig en ny nu med nytt nummer. så vill du ha nummret så får du gärna ge mig ditt, så smsar jag över mitt nummer till dig! =) (kan maila det på facebook om du vill) endast mina friends tack.

/ PUSSAR, lovar att skriva oftare nu ;)


RSS 2.0