FEST I UPPSALA!

wiiiii! nu e jag louise aulen i uppsala å festar för andra gången hos emma och emil! jäkligt sköna typer! grejt! När jag kom hit idag slog de mig att, de här är ju staden jag ska bo i! e-tuna för litet, sthlm för stort, UPPSALA! perfekt lixom. solen skiner och alla är glada idag. jag har upptäckt under min korta vistelse här hittills att emmas kille emil e störtskön! därför vill ja tillägna honom dagens bild! slit den med hälsan! <3


säger bara..

säger bara.. NAJS. grilla lite. javisst!


fri helg, wiho

ledig denna helg, kan inte bli bättre! =)

satt och funderade på vad jag skulle göra av denna kära sommar? om det ens blir någon sommar i år, minns att förra året när jag gick på skolbalen så var det så himla varmt. och alla vi svettades. det var den 1maj, och då kände man verkligen sommaren. men nu? vart är värmen förihelskotta... nuuuu sitter jag hos min käraste linda. har varit iväg och jobbat lite nu på förmiddagen. har gått bra, sitter och väntar på att lindis ska komma hem från jobbet. dock slutar hon inte förens klockan 19.00 ikväll. men jag är inte bitter för det! igår var vi här hos henne och åt chips och glass. och kollade lite tv, och bara pratade strunt! det var mysigt..

EMMA PEPPA ffs

im so happy my dear, it cant be better


onsdag - ledig

vad har hänt med min motivation till att skriva här i bloggen? ja, man undrar ju. idag är jag för engångskull ledig! så min plan var att städa och göra lite snyggt. men ligger fortfarande i sängen med morgonrocken på. ska väl strax klä på mig och göra lite nytta kanske. Har min kusin här på besök som sagt. han är och jobbar, han slutar runt kvart över 3 sa han. så innan det ska jag ha gjort någon nytta har jag beslutat mig för. Och så känner jag att det är dags att försöka träffa Alexandra också, när var sist liksom? förra helgen? ne ja vet inte. saknar skrutten.

ledig ihelgen med, ska på grillkalas hos Erik. kan bli skoj!

nu säger jag hejdå datan.


fredag - ledig

sitter hos Linda med Bea.L. men Linda är på jobbet. Varit med dom på stan, bea shoppa för fulla muggar, och fina grejer blev det. jag måste tänka på min ekonomi, så blev inge shopping, bara en lunch på kungshallen. mmm så gott det var. ikväll ska dom ut och parta. men då åker jag hem, eftersom jag jobbar imorgon, suck. imorgon får jag fin besök! Söta rara Sabina kommer nämligeen hem till mig. ska bli kul att träffa den sötan. får se vad vi hittar på för bus, kanske träffar Kribban och hans vän, dom skulle upp hit och parta. men ja, återstår och ser vad Sabina vill göra! Sen på söndag får jag besök av min käraste kusin Robin som ska bo hos mig lite i veckan, eftersom han jobbar här uppe nu.

nu ska jag vara social med Bea.L, eftersom hon är här från eskilstuna.

puss & Kram


lördaag

redan lördag.. Igår var det en sjuk kväll! sitter nu och peppar för kvällen.. Blir tjejmiddag hos Maddepadde.. :) blir inte så mkt mer för er att läsa idag ;) ha en sjuuukt kul kväll alla som ska röja som mig =)

puss

RSS 2.0