Fredag i Eskilstuna :)

Sitter på tåget påväg på besök till Eskilstuna. När jag kommer fram ska jag först till Linda och melenie och hälsa på, sen vid 7 ungefär så rör jag mig mot mallan sen iväg på en förfest! Sen får vi se vart vinden tar oss :) hoppas på en kul kväll!! Saknar redan min älskling som måste jobba ikväll stackarn :( . I morgon blir det Stockholm igen! :) skriver i morgon igen. Pusssss

Började dagen med att åka till jobbet till...

Började dagen med att åka till jobbet till klockan ett.. Kommer dit, finns inget att göra och beslutar mig för att sluta vid halv 3 :) åker ner på stan och hittar mina efterlängtade byxor som jag letat efter, och köpte dom. Sen köpte jag en din kofta från zara:) nu ska jag hem och laga mat, ska bjuda Paulina på middag. I morgon blir det en tripp till eskilstuna med, och ska träffa mina babes:) saknat dom. Jag är så glad:) happyface rakt igenom, helt klart! Puss på er så länge.


monday night

varit ledig idag, vaknade återigen upp bredvid david. sov ut idag, sedan åkte vi hem till honom en sväng och sedan till kista för att han skulle byta batteri på sin klocka. Sen åkte vi hem hit igen, tog ett bra tag med tanke på den förbaskade bilkön. suck! men tillslut var vi hemma, sen kom paulina också så vi åt god mat och hade det mysigt. blev också lite film sen fick jag lite massage av henne med, mmmm så skönt! ha ha bortsett från allt skratt, med tanke på att jag låg på bordet i endast trosor o handukar på mig. kul! just nu håller jag på och letar efter min internetdosa? vart kan jag ha gömt den?? att allting alltid ska försvinna i en flytt. jag får rota lite till innan jag bryter ut och blir vansinnig på mig själv ;) ... ska strax krypa ner i sängen sen blir det jobbb imorgon. och efter det blir det bio med sis =) mysigt va?

tjingeling på er =)

<3

jag gör mig iordning.

sis, i love you :)

du är så fin sötnos :)

här sitter jag bra! ;)

mina två älsklingar, kärlek till er =)

jag och min man =)


smiiiiiiiiiile


God morgon! Vaknade upp bredvid hjärtat i ...

God morgon! Vaknade upp bredvid hjärtat i morse, du är så fin. Sen åkte han till jobbet och jag åkte mot stan och mötte syster och gick runt på stan en sväng. Åt lunch och hon köpte en fin väska:) ligger nu och vilar lite inför ikväll. Ska vara hemma och dricka lite vin.. Dock ingen utgång! Får se om det blir några bilder men det märker vi :) Puss och kram hörs sen!


Nu är det äntligen helg och jag älskar det...

Nu är det äntligen helg och jag älskar det! Sitter på bussen ut mot ekerö för att ha en myskväll med min käraste david. Längtar efter honom. Kom just på en tjej på bussen med pizza så det luktar i hela bussen. Fyfan! Nu ska jag fortsätta njuta av musiken som pumpas ut ur min ipod. Ha en fortsatt trevlig kväll allihop för det ska jag, ska snart få pussa på min raring:) Puss Puss på er med!


Jag ser det snöar!!! Kill me:( är påvä...

Jag ser det snöar!!! Kill me:( är påväg till jobbet nu. Fast jag borde vara hemma. Men klarar inte av att vara hemma och bara vara. Kan vara det i helgen ist :) ikväll är det idol. Och det ska jag titta på! Hade tanken att åka till eskilstuna för att hälsa på en kompis som är hemma över helgen från stavanger men blir nog inte så :( sorry r. Fick just en tanke om alla som läser metro på tunnelbanan men den håller jag för mig själv. Haha! Oja, gjorde min första vurpa idag med. Typiskt louise? Tror det va.. Nu börjar jag snart. God morgon på er sötisar:)


when you kiss meeeeeeeeeeeee

har precis setat och sökt lite jobb i butiker. känner att jag behöver lite omväxling nu! 
Som jag sa tidigare idag så kände jag mig sjuk och det gör jag fortfarande. har vilat hela kvällen och har också blivit ompysslad. bra och dåligt på sammagång så att säga! =) snäll sis man har.
Ska alldeles strax sova. Ska först ta mig lite kvällsmat, frågan är ju hur jag mår imorgon bitti. ska jobba vilket som, får vila upp mig i helgen. ska ha en vit helg, känn på den! skriver nog igen imorgon.

puss
får inte nog av dig D.


God morgon mina kära! Blä, idag mår jag...

God morgon mina kära! Blä, idag mår jag inge bra. Sitter på tunnelbanan påväg till jobbet. Får se hur jag mår under dagen. Om det blir så att jag går hem. Men ska göra mitt bästa! Får tänka att jag att dagen går fort:) Puss på er så länge!


Nu ska jag också börja mobilblogga tänkte ...

Nu ska jag också börja mobilblogga tänkte jag, så nu ska jag uppdatera allt oftare :) så kom in och läs, jag gillar det!


you are mine, and I love it

igår jobbade jag 14½ h.. trodde jag skulle somna efter 10.. men jag klarade det fullt ut! bra jobbat. har lite rast nu, jobbar till halv 5 idag.
satt och funderade på tunnelbanan imorse, om vad man ska göra på halloween? det är ju för tusan nästnästa helg, eller har jag fel? Så vad ska ske då? har lite små funderingar, jag o david ska klä ut oss till........ ja det får ni se! Sitter också och kollar vart han och jag skulle kunna åka på en liten mini semester när han kommer hem från thailand, vi vill boort! nej nu ska jag hem och äta, tjingeling på er!

puss & kram ses på stan!


du är bäst hjärtat! pusspusspusspuss


18 oktober 2010

ojojoj vad dålig jag är! ber om ursäkt. har haft mycket för mig. har flyttat till en ny lägenhet bland annat. och jag trivs. Har också gått och skaffat mig en söt kille, david heter han! världens underbaraste är verkligen kär :) och så jobbar ju på som vanligt. det var lite info om vad som hänt..

Är ledig idag, följde med paulina till sin skola imorse där hon ska plugga nu i vinter. Hon behövde syrran som hjälp för att hitta ;) . så jag var uppe med tuppen. Ska strax in mot stan och möta David =) Sen ska jag hem och städa lite. nu ska jag ta mig något i magen.

puss på er, får se när nästa gång jag skriver.. men inom en snar framtid iallafall, lovar att jag ska försöka hålla er uppdaterade..


RSS 2.0