Happy new year!!

Idag slår vi klackarna i taket! Snart kommer Cissi hit :) partyfixtime!!! Och förstå att detta blir andra nyåret med min älskling! Fler år blir det, lyckligt lottad som får ha dig vid min sida, love you!!


Parkeraren bakom = dåligt störd?! Haha


God jul!!

Ligger i sängen efter en super mysig julafton igår. Firade jul hemma hos Davids mormor och morfar. Blev mycket mat i magen när vi åkte hem därifrån. Nu ligger jag och kollat på hjärtat när han sover så söt, love you!


Julstress, flyttstress?

Jag har ej köpt en enda julklapp än, men imorgon så, och på lördag är det jul... Suck :( har varit fullt upp med lägenheten. Går sakta fram! Bor fortfarande hos Daniel(Davids bror) .. Nu halv 11 är det dags för middag, bra tid? Visar en bild jag tog idag i lägenheten.. Godjul o godnatt


Fick ett mms igår utav Camilla, och titta ...

img_1703 (MMS)

Fick ett mms igår utav Camilla, och titta vad hon fann i stallet hemma på nyby. Min jättegamla borste, den måste vara 10år gammal om inte mer? Det är tider som jag saknar såå! Mys med tottona, speciellt min lilla viking, han kommer alltid vara min :) hihi.. Puss på er alla!


lucia

då var det lucia idag, men jag har inte den rätta feelingen för det. Har ej varit och sett något luciatåg lr nått, det ända är väl lussebullarna.. sen såg jag iofs små tärnor, tomtar, lucior från ett dagis lr något. och dom var söta! Har just solat lite, tänkte fånga brännan till nyår. Och nu ska jag färga bort mitt gröna hår, wish me luck! Puss på er så länge :) ha en bra tisdag!!

söta jag som liten!

Golvläggarn nr 1

Då har vi lagt golv hela dagen, jag o hjärtat! Fick lite hjälp av hans päron på kvällen. Nu ropar en dusch på mig!! Godnatt:)


Snart så..

Nu är det bara golv kvar!


sunday

dagen börjar rulla mot sitt slut, har varit och donat hela dagen med älsklingen. började med att möta upp hans pappa i lägenheten sedan rullade vi mot bauhaus för att köpa golv. sen kom soffan med leverans idag. och efter det så åkte vi till ekerö och kikade lite på hans pärons hus. sen åkte vi till lägenheten och städade. och nuuu så har jag diskat efter gårdagen. Sen har jag varit ner i tvättstugan och startat maskin tvätt.. Och nu ska jag laga mat åt mig, david och hans bror. Heja söndag!!
hoppas alla haft en bra helg :)
fuck off

lördag

Har precis ätit och lagat mat åt 6grabbar plus mig. maten räckte och blev över, och nöjda och mätta blev vi alla. nu sitter jag med en cider i handen o väntar på att sandra ska komma med tunnelbanan :) Skoj! som jag saknat henne!! äntligen,inte träffats sen kanske maj? sinnes.. vi har mycket att prata om!! Nu ska jag vara social, puss på er goingar :)

Fredagsmys

Hemkommen från Ekerö (eller hem till Davids bror eftersom det är här vi bor förtillfället) har varit hos michel med jossan o patrik och käkat middag, lax och potatis/grönsaker i ugn. Sen blev det chips och dipp till idol. Myste också med valpisen! Me want:( svårt att slita mig.. För er som minns så var jag ju hundvakt lite då o då åt en mops, det är iallafall hans valp jag myst med!! Se bilderna!! Nu är jag trött.. Godnatt!


Wordfeud

Lägg till; davlou
Behöver tidsfördriv ;)


onsdagspack

Sitter och tar en paus från all packning med davids mamma, ska strax åka en vända mot lägenheten och lämna davids och mina kartonger där. Men först ska vi hämta upp hjärtat från jobbet eftersom att vi har snott hans bil idag. Nu ska jag bära ner en kartong till, sen ska väl Barbro och jag fara vidare. hittade lite på D' mammas kamera föresten, när vi skulle lägga upp möbler på tradera, så bjuder på 3 bilder.. nu ska jag fortsätta!!
Jag och hjärtat i Dalarna
Ute vid davids pärons hus och hjälper till i somras.. David slappa dock.
Jag och älskling målar :)

Tisdag, snowieday

Packa..packa..packa.. Känns som om det bara blir mer och mer :( ingen lust alls med detta! Näst sista natten här på Ekerö, Sen måste jag och hjärtat inkräckta hos Daniel, han bror. Tills lägenheten är färdig! Var idag och gjorde klart med alla vitvaror och soffan, leverans dag; sön-mån. Tills dess ska golv, vägg osv vara klart. Håll gärna tummar och tår alla ni söta! Puss och godnatt! nu är det läggdags för imorgon ska jag och Davids mamma vara hemma från jobben och göra klaaart för flytt! <3


Jag och herr mackus flyttar in, eller var ...

20111205763 (MMS)

Jag och herr mackus flyttar in, eller var det marcus?


Söndag-2 advent

Ligger nerbäddad i sängen,äntligen! Hjälpte nyss älsklingen och hänga tvätt. Och nu inväntar vi Beck på tv. Vi har laddat med chips och dipp! David tampade just tv dosan i dippskålen, hahahaha!!! Så himla roligt. Idag är det bara 2v kvar till julafton:( hjälp! Vill inte ha jul. Hate it!


Im the winner

Jaag vann över brorsan! Känns bra ;)


Jul-kul

Är beredd på att fara mot Denise som bjuder på julfest ikväll :) ska först ta mig en cider hemma och något i magen så jag orkar stå ikväll, Denise har berättat att hon gjort egen snaps, ojoj! Ha en bra lördag, fast det regnar ;)


Bygga/måla/städa/packa/flytta

Fikapaus med dessa sötisar efter att ha målat väggar! :)


bjuder på denna innan läggdags!

David tjuvtog ett foto på mig när jag sov på honom för några veckor sedan, och det tyckte han var roligt! har nog bra bilder på honom med när han sover.. Men bjuder på denna! förstå att man slappnar av så mycket när man sover? vilket jag ska göra nu. för imorgon är det en ny dag och då är det mycket som står på " to do list " innan jag ska bege mig mot Denise för lite jul-kul-party! trevlighelg på er, och godnatt! :)



Ny säng!

Nu vill jag flytta!!! Kan det bli klart?! Inom 2v så:) vill ju julpynta.. Ligger hemma och har fredagsmys och slappar med mitt hjärta! Nu ska jag kramas! Trevlig helg :)


somna tidigt igår och vaknar till av att d...

268333_117050191 (MMS)

somna tidigt igår och vaknar till av att david stirrar på mig när jag sover. Och jag frågar honom varför han kollar på mig, då tycker han att jag är så söt när jag sover o hans lilla prinsessa. Kan ju inte vara värst söt när man sover med öppen mun o håret åt alla håll. Haha! Älskar dig david <3


1december

Jag köpte en varsin julkalender till mig och hjärtat, hello Kitty till mig och Bilar till David :) nu ska vi mysa!!


RSS 2.0