nytt inlägg i min andra blogg

Malinlouisea.blogg.se
Malinlouisea.blogg.se
Malinlouisea.blogg.se
Malinlouisea.blogg.se


Ni håller utkik va! =) kika in där vettja..

en till blogg

Har skaffat mig en till blogg, in och kika =)
MALINLOUISEA.BLOGG.SE

freeedag

eftersom det är uppehåll med facebook, vilket är rätt skönt faktiskt.. så har jag fått annat att göra på datorn. David hjälpte mig att ladda ner the sims 3. så jag har fullt upp med det. haha! och i onsdags så tränade jag och david. så igår hade jag lite träningsvärk om jag ska vara ärlig.. hahaa! ja, idag är de ju fredag. ska jobba idag, börjar 16.00 slutar nog 22.00 idag. eftersom det är löning så kommer det nog vara rätt så stressigt. och så jobbar jag imorgon och på söndag igen.. och imorgon är det inflyttningsfest med.. full rulle! :) Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen ska jag faktiskt röra mig mot town i think!
TREVLIG HELG!

facebook-paus

för er som läser min blogg och undrar varför min facebook är borta, så har det blivit en liten break på den fronten! :) skönt va? så nås på telefonen =)
puss

sol sol sol

älskade, älskade sol, vrid på värmen lite. så är jag jätte nöjd och jag lovar att nästan 99% av resterande Sverige blir nöjda då med! Sitter och drömmer mig bort i vanlig ordning.. Skulle vilja ha en dag i juli.. finns så mycket man skulle kunna göra då. som t.ex. åka bada, ligga i en park och läsa någon skön bok och lyssna på lite per gessle i ipoden.. eller kanske dra ut på en ö och tälta med ett stycke gott folk och ha svinkul hela natten. och få tusentals myggbett på benen.. eller en kväll på en uteservering efter jobbet.. jaa, ni förstår vad jag menar. det är allt så mycket lättare då och man mår så mycket bättre. på vintern är det mesta dystert och tråkigt. jag är helt klart 100%, en sommar människa och förblir nog det.


Du & din

Du&Din

Vad heter ni?
Louise & David
Hur träffades ni? på ett ovanligt sätt!
Hur länge har ni varit tillsammans? vi har varit tillsammans sen 18oktober
Är ni förlovade? nej, alldeles för nytt.. det kanske kommer med åren.
Bor ni ihop? jag bor typ hos honom
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Nej bara han
Isåfall, vem kör bäst? - jag iaf ;)
Kommer du ihåg er första kyss? ja, mys!
Vem sa "Jag älskar dig" först? han tror jag :)
Vem är äldst? David

-----------------

Vilka stjärntecken är ni? Oxe tror jag david är & jag är Lejon
Vem fyller först på året? David
Vem är längst? David
Vem sjunger bäst? vi båda är lika bra! haha
Håller ni i handen på stan? Klart!
Har ni haft sex? haha, om vi har
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja eller vi träffades och klickade liksom.
Vad har ni gemensamt? vi är rätt olika. därför vi passar så bra ihop.
Blev du kär i första ögonkastet? jaaaa
Har ni någon speciell låt? ja :) utan dina andetag
Har ni några "fri kort"? nej
Har ni stora framtidsplaner? nej men vi har ju drömmar!
Har ni gråtit i varandras armar? jag har i hans.
Har ni varit utomlands tillammans? nej men det kommer :)
Vilket är ert bästa minne? vårat bästa minne skapar vi med åren. allt är underbart!
Vem lagar bäst mat? vi lagar maten bäst tillsammans!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? myser och njuter av varann
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? jaa :)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? andra sidan av stan
Blir du lätt svartsjuk? ja :(
Brukar ni bråka? hm kan jag inte påstå!
Ringer eller SMS:ar ni mest? båda
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? gillar allt jag ser och har hos honom! han är bäst.
Brukar nån av er prata i sömnen? jag har aldrig hört david prata, och vet inte om jag gör det heller :)

måndag

Vaknade klockan halv 6 imorse av att älsklingens alarm ringde.. Stackarn fick kravla sig upp ur sängen för att dra sig vidare mot jobbet medans jag låg kvar och sov en stund till. Vaknade senare efter någon timma gick upp och slängde i en maskin tvätt. så nu luktar det nytvättat här. Har också varit ute och gått en promenad. skönt faktiskt! inte så farligt kallt som det varit i helgen.. Imorgon ska jag jobba igen på sushi'n tillsammans med Camsi.. Ska ta mig en dusch nu, sen höra av mig till laura om inte hon hinner höra av sig innan mig.. Ha en bra dag alla så länge =)

Det är svårt att förstå.. men varje dag undrar jag hur du orkar med mig.. Du är det bästa som hänt mig, älskar dig massor D. stay with me forever <3 jag har världens snyggaste pojkvän :)



solisbiggis

jag älskaaar solsidan. trodde en gång att jag aldrig skulle tycka om det! jag hade helt fel.. just nu ligger jag här rätt trött faktiskt. davids mamma lagade en jätte god middag.. så är nog fortfarande rätt mätt.. så efter bigbrother tänker jag sova! ligger nog inte uppe och väntar på david denna kväll iaf.. imorgon är det sista veckan av februari. fort tiden går. Och nu ska jag alldeles strax lägga mig under täcket. för snart är klockan 21.00 och då börjar bb.. Någon som vet hur ofta det kommer gå på tv? är det varje dag?


chicy shop

en av mina favorit internet sidor på nätet har 40% rabatt på allt, då menar jag ALLT.. bara man anger 40% i kassan.. annars blir det inte så.. www.chicy.se är sidan.. :) in och kolla om du kanske hittar något..

big brother

ikväll är det först solsidan, sen blir det big brother.. undra hur det kommer vara.. när det bytt kanal och haft några år som de inte utspelats.. :P spännande.. ska sova tidigt idag.. david är hos sin vän. han kommer säkert hem sent, de brukar han göra när han är där..
när vi kom hem från äntligen hemma mässan så fick jag mig ett städryck och storstädade här. så nu luktar det gott, samtidigt som det är rent och fint! :) hoppas herrn gillart när han kommer hem.
får se om jag får tråkigt senare och skriver igen :) nu ska jag se på film iaf..
pussss

Sitter i bilen på väg hem, varit på äntlig...

Sitter i bilen på väg hem, varit på äntligen hemma mässan med david och hans mamma&pappa. Var helt okej:) fick med oss massa gratis kuddar från kungsängen. Perfekt! Typiskt att jag och david köpte nya för ca 1månad sen. Men gör inget med 4kuddar till i sängen. Då har vi 9st kuddar haha. Wow det är nog lite för många. Nu är vi hemma igen, tjing<3


the last exorcism

har precis kommit in efter en promenad i -15° höll på dö. ska alldeles strax med davids mamma och handla. för ikväll ska vi laga hemmagjord pizza :) David är på jobbet, åkte med honom dit och gick hem, trodde inte det skulle bli så kallt som det vart.. men inte mycket att göra åt! Igår jobbade jag som sagt. sen efter det åkte jag hem och myste med david. åt mat sen kollade vi på film, en skräckis, the last exorcism.. jag tyckte faktiskt den var riktigt läskig måste jag säga.. tog mig ett tag innan jag somnade. sen drömde jag att en av mina vänner hade djävulen i sig.. så vaknade och kunde inte somna om. dumma film! haha..
ikväll vet jag inte vad som sker, david jobbar stängning, sen efter det får vi se vad som händer. Michel smsade just och frågade om vi var sugna på att komma över på en filmkväll, så ska kolla med david när jag o barbro åker och handlar om han är sugen. Nu ska jag städa här lite.. igen! det ser ut som ett bombnedslag..


Nu sitter jag på tunnelbanan, har precis s...

Nu sitter jag på tunnelbanan, har precis slutat jobbet. Så nu ska jag hem på en mys fredag med älsklingen. Tar med lite mat också så får vi god mat med ikväll. Är faktiskt jätte hungrig. :) hoppas ni får en bra kväll alla. Pussss


fredag

snart går bussen mot jobbet idag. idag ska jag jobba med camilla, wihoo :D
sen ikväll ska jag och david ha hemma kväll. patrik fyller år dock, men dom ska ut o så.. o vi slutar jobba båda runt 22.00.. så nopes.. inte idag! sen kommer ju laura upp till sthlm i helgen, hon ska vara barnvakt, så jag ska träffa henne.. nu har jag inte tid att skriva mer, måste äta.. sen dra, HEJDÅ!

im yours baby

nu har jag och David redan känt varann i ett halv år, samtidigt som tiden känns som en evighet så känns det som det har gått väldigt kort tid.. Detta är bara början på någonting bra. och jag har aldrig varit så här kär tidigare. skulle fastna i min ensamhet om du lämna mig nu.. Med dig känns allt så rätt och jag mår så bra. I morgon är det våran dag, vad vore jag utan dina andetag hjärtat? Jag älskar dig..


tuursta

Ligger i sängen, David åkte just till en kompis idag igen, han kommer väl hem sent idag med. Ligger här mätt och belåten.. Davids mamma lagade ungpannkaka och det var gott =) idag har jag inte gjort så mycket faktiskt.. bakat hela eftermiddagen, försökte mig på morotsbröd. Nu ligger jag och väntar på att halv åtta hos mig ska börja. Sen blir det landskampen, heja sverige! sen sovdags, imorgon blir det jobb. Någon anonym frågade vart jag jobbar.. Ni som kommenterar får gärna skriva vem ni är. så kanske det blir roligare att svara.. Jobbar på samma ställe som min kompis Camilla. Svenska sushi köket som ligger mellan Midsommarkransen och telefonplan här i Stockholm.


Haha försökte mig på baka idag med. Men id...

Haha försökte mig på baka idag med. Men idag skulle vi baka morots bröd vilket gick åt skogen tror jag. Förstår inte vad som gick fel den här gången ;/ men men .. Bättre lycka nästa gång! I morgon är det fredag, igen.. Då ska jag jobba igen tillsammans med camilla:) ska bli kul. Pusss på er


bizz

Pratade med Bizzan i telefonen påväg hem från jobbet. pratade aslänge, de kan gå dagar då vi knappt hörs av.. o när vi väl hörs så är allt som om det vore igår vi pratade.. och sånt gillar jag!! min bizz <3 love her! Nu ska jag sova, godnatt!


Nu sitter jag på tunnelbanan hem från min ...

Nu sitter jag på tunnelbanan hem från min första dag på jobbet. Vilket jag tyckte kändes bra:) kul! Roliga människor var det med. Detta kommer bli roligt. Nu ska jag hem och sega lite och mysa med d. Puss på er :)


Jaaag har ont i baken det är 3dje vurpan e...

Jaaag har ont i baken det är 3dje vurpan efter nyår. Man kan nu mera kalla mig för bambi. Hoppas det är kul för er som ser när jag ramlar iaf! Haha. Var påväg till bussen och gjorde min största vurpa på länge.. Men nu sitter jag iaf på tunnelbanan. Och drömmer mig bort en stund när jag ser lite sol! Ha en fortsatt bra dag alla ni, så hörs vi säkert igen ikväll :) pusss


Köp!

för några veckor sen när jag och david var på jysk, så köpte han en sån här huvudmassage-spindel eller vad dom kallas. och gud vad avkopplande, köp det nu för er som inte har en sån eller prövat..

första o sista gången

Sitter och ska snart röra mig mot bussen mot stan, ska bara stoppa något i magen först, sen blir det andra bullar :) och vet ni vad? om ca 2 månader borde snön börja smält bort. och då, det är då man känner att våren är här :) jag bara längtar.. vet att det är fler än jag som gör det! veckorna bara springer iväg nu känner jag.. kändes som att det var nyårs afton igår, men har snart gått 2månader, tiden går fort. man ska ta vara på den tid man har!

var inte meningen att fotot skulle bli i bh, men jag struntar i det. första och sista..

godmorgon!!

Vaknar med håret åt alla håll, efter att ha sovit skönt tillsammans med min älskling, det bästa som finns är att mysa in sig hos någon.. men blev ensamt från klockan 05.30 i morse, eftersom att hjärtat skulle till jobbet.. så kommer inte träffa honom förens ikväll igen. Eftersom jag ska iväg och jobba kl:16.00 då han slutar.. Nu ska jag kliva upp ur sängen, tvätta ansiktet, ta en dusch och äta frukost. sen göra mig i ordning lite. sen har jag lite att göra innan jag far iväg! :)


tröttsamt

Detta börjar bli riktigt tröttsamt och irriterande.. vad är det du vill igentligen?! såna som du borde inte få finnas. Snälla låt bli. Det kommer ändå inte gå hem för dig lilla vän! your'e a lonely girl


Internationella Gélehallons-dagen

IDAG ÄR DET INTERNATIONELLA GELÉHALLONS-DAGEN =)


my sister's keeper

en film som går rakt in i hjärtat<3



just me..

Sitter och väntar på att david ska komma hem.. Vet inte om han är och tränar eller om han är påväg hem, han sa att det skulle bli en överraskning. så vi får se :) kanske träffar Camilla senare, när david åker till isak. beror på karln..
nu säger jag puss på er så länge =)

dagens tips!

Tänkte tipsa er som vill sälja lite utav era kläder eller kanske köpa från någon annan.. rekomenderar er att gå in och skapa er egna lilla webbbutik gratis på sidan http://www.seconds.se precis som blocket/tradera osv.. fast du annonserar helt gratis! jätte bra för er som tycker att sånt är kul :)




till min david <3


Mamut

Jag heter: Malin Louise Kristina Aulén
Jag vill dricka: mjölk 
Jag har: massor av hårstrån på huvudet
Jag är rädd för: myror
Jag är inte: madonna
Jag sjunger: Med tummen
Ett djur jag påminner om: Mamut


Kopiera detta till din blogg och svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.

15/2-11

har precis ätit lunch, värmde upp rester av det vi åt igår kväll.
igår var det ju som sagt alla hjärtans dag.. så jag fick för mig att baka en rulltårta, men den var faktiskt god. förutom att den såg förskräcklig ut, men den hade sin charm! ;) sen städade jag och tände lite ljus lite här och var till restrerande kom hem.. sen åkte davids föräldrar iväg på lite golf och jag och david lagade lite mat och försökte oss på en currysås, vart helt okej faktiskt! lite smaklöst men vi var dukiga ändå! sen tog vi oss ett bad med massa tända ljus och hade de mysigt. Sen myste vi ner oss i sängen till en liten film. sen var det läggdags och vi somna på blixten. En jätte mysig alla hjärtans dag.. hoppas ni andra också ha det mys. jag har iaf världens finaste pojkvän!

imorgon ska jag träffa Sandra på lunchen, sen vid klockan 16.00 ska jag jobba, ska bli roligt att få jobba ihop med camilla, avlasta henne lite, så hon slipper jobba ihjäl sig ;) haha.. får se när jag slutar! vet inte riktigt faktiskt..

Nu ska jag göra lite saker, sen hoppas jag på en glad gullig pojkvän som snart kommer hem från jobbet! guud vad jag älskar honom.. Det bästa som hänt mig :)

nu ska jag ringa camilla, hej då!


alla hjärtans dag

jaha, idag är det alla hjärtans dag.. jag har varit duktig enligt mig själv.. dock några tabbar.. jag försökte mig på att baka en rulltårta, vilket var min första tabbe.. den ser dock inte ut som en rulltårta, utan mer som något ihoprullat underverk.. smeten man har emellan vet jag inte om de blev rätt. men jag försökte iallafall. och smakade just, o jag tycker personligen att det var gott. Eftersom det var min första rulltårta jag någonsin bakat. vet dock inte om jag vågar bjuda david och hans föräldrar på detta, med tanke på hur det ser ut.. dom får äta på egen risk ;) Sen min andra tabbe var när jag skulle sätta på diskmaskinen.. glömde trycka på knappen som gör att det går vatten till diskmaskinen. så när jag ska vara duktig och tömma den så är det ju fortfarande skitit.. så får vänta yttligare en timme.. och min sista tabbe... när jag skulle gå upp för trappen här så trampar jag fel så jag ramlar i trappen, klumpig som man är. så nu har jag lite ont i knät.. jag & trappor är inte dom bästa som går ihop denna helg. ramlade i en trapp i snökaoset på jobbet i fredags med.. så har ett blå märke på låret..
nu ska jag städa och göra mysigt här, eftersom det är alla hjärtans dag.. får se sen hur dagen blir, har nog aldrig firat alla hjärtans dag riktigt på riktigt tidigare, aldrig haft någon att fira den med. så blir nog inge märkvärdigt idag.. förutom att jag hoppas på att få mysa och gosa med min fina pojkvän som jag älskar massvis!


bjuder på lite gamla bilder från 2009 som johanna skickat.. tiden går fort!


torsdag

nu sitter jag och inväntar bruno, har myst och segat hela dagen med D. Får se om jag och bruno tar en tripp in till stan kanske. och går någonstans. Blir sängen tidigt idag, för imorgon är det jobb lika så ihelgen. och nästa vecka ska jag provjobba på ett annat jobb. det går bra nu!! =) im happy..
Puss & kram alla goingar.. nu ska jag städa undan lite ;)

haha

david försökte skriva sin autograf, jag börja och visade hur, sen skulle han.. ja ni ser ju.. haha!!

ny vecka nya möjligheter


bästa reklamen!


jag & paulina

lördagsmys, gud vad jag är duktig. inge alkohol på 3veckor. snart gått en månad utan.. stolt jag blir över mig själv. ;)

fredag

jahapp, kom nyss in, varit och handlat med david mamma, vi tog en promenad. och det gick bra med första "mötet" med nya chefen idag! spännande.. och vet ni vad jag tycker är synd? daniel fyller ju idag, davids bror.. och planen var ju att han skulle firas ute på restaurang.. men eftersom ingen av davids jobbarkompisar ville ställa upp och jobba så sket allt sig, eftersom han va tvungen att jobba. stackarn! så han slutar 22.30 ikväll. och så jobbar han imorgon med.. men han har ju sagt upp sig från ica, så då blir det lugnt för han på helgerna, dock får jag bara spendera varannan helg med honom framöver, eftersom jag nu kommer jobba varannan helg.. jämna veckor! Nu ska jag sluta prata om detta och gå ner i köket och umgås med davids föräldrar och vara social tänkte jag.. :) Sen ikväll är det ju lets dance på tv. undra vem som åker ut??

gissa vem det är på bilden? så himla photoshopad!! :o haha

God morgon =)

God morgon mina söta!

Vaknar med ett leende på läpparna, tills jag kollar ut igenom fönstret och upptäcker att det snöar och lite små storm, vilket gör mig lite depp. eftersom jag ska in på söder och göra lite saker.. Men så tänkte jag genast på mina närmsta, dom som går mig att må bra. och då blev jag genast mycket gladare :)

och nu är det helg också, veckorna går ju så fort! Men det gillar jag.. för då närmar vi oss våren/sommaren.. men då får de gå sakta igen :)

puss på er alla som läser mina grymt tråkiga inlägg. Och så önskar jag er Trevlig helg, för kommer nog inte bli så mycket skrivandes här under helgen, men det får ni ta =)

men håll ögonen öppna, för skriver nog igen ikväll, imorgon & söndag ändå ska ni se ;)

bjuder på en trött osminkad jag, för det har jag nog aldrig tidigare gjort. så här har ni!!

sleep tight

nu säger loysan godnatt för idag, ryggen värker. imorgon ska jag göra nytta! :) hoppas david kommer hem snart.. stackarn behöver sova, han ska ju jobba imorgon, pluttis..

love it

NU ÄR LOLLO GLAD! tillbaks till ruta ett, nu känns det inte hopplöst längre nu ska detta lösa sig igen alltihopa :)
nu ligger jag och saknar david, han är hos en kompis och umgås lite. han är med bruno med, o va jag saknar den vovven.. :( 

äntligen!

Nu är jag så här jätte super duper glad, hade varit gladare om min älskling också var glad! han har hamnat i någon deppfas han med, kanske jag som smittat ner honom, men nu blir det ändringar på detta :) Nu är jag happyface igen. för på lördag börjar jag på nya jobbet, vilket jag ser framemot.. gå av mig lite och göra något av dagen. imorgon ska jag träffa nya chefen också.. Toppen!! tack ann-louice för tipset. Nu känns det som att jag är tillbaka på ruta 1.. :) och imorgon kväll ska vi förmodligen ut och äta, för davids bror fyller år imorgon, hela 21 år gammal blir han..
PUSS =)

Dag 15 – Detta är jag beroende av

jag är beroende av massivs, men för att jag ska må bra så om man ska säga känslor som jag är jag beroende av glädje och kärlek.. vilken jag också gillar att dela med mig utav, och när jag gör det så hoppas jag att få tillbaka den glädjen och kärleken jag ger. och får jag inte det så kan jag tröttna väldigt fort, vilken jag visar med irritation elr liknande.
Någonting annat jag är beroende av är mjölk! det är livets dryck :) sen finns det ju massvis med annat jag är beroende utav. för att kunna överleva så att säga, men detta är väl dem absoluta!!


stylisterna

kollade just klart på stylisterna på kanal5play. och jag har haft känsla på vem dom ska skicka hem på båda utröstningarna, och jag har gissat rätt båda gångerna.. någon mer än jag som kollar på det? o vad tycker ni isf?

Snart kommer david hem, så ska väl bädda sängen så han inte gnäller o tror att jag inte gjort någoting idag..


Följ min blogg på bloglovin

bloglovin
(Klicka på bilden för att följa min blogg på bloglovin)

någon undrar..

Någon skrev en fråga och undrade om jag känner simon? gulligt.. Vi är från samma stad, gemensamma vänner osv.. så på så vis! =)

ta åt dig om du vill

detta är till dig från mig;

bullets

Rebecca & fiona har ju gjort en sjuukt bra låt som jag är besatt av just förtillfället. sitter o lyssnar på den om o om igen, Bullets heter låten. ni alla vet ju vilken jag menar, visst är den sjukt bra?? :D och de bästa är ju att dom kommer till filial i eskilstuna inom kort, och jag vill verkligen vara där då! hoppas, kanske kan få med mig syster då också, men det ska nog inte bli så svårt ;) love her! pratade nyss med henne i telefonen vilken kändes skönt att få prata av sig lite.. I morgon är det fredag, igen? fort det går.. snart är det väl jul. och det bästa är att se hur snön bara smälter bort!! tycker den kan försvinna helt. vill ha vår nu :)
nu ska jag göra något annat än att sitta framför denna fyrkantiga sak. kanske vika in davids kläder som jag sa till er igår att jag skulle göra? men inte gjorde..

<3


gårdagens blogg blev..

Grattis Joel Jonsson som blev dagens blogg för igår.


min motivering lyder:
Jag tycker att det är kul att killar bloggar. och joel är en väldigt kul kille. Joel är Joel liksom. lite svårt för mig att sätta ord påt.. Men jag tyckte iallafall att han var värd att få bli dagens blogg. Så gå in och kika på hans blogg och se om ni kanske också gillar den?

tickle tickle

vart är du min lilla man? ligger och väntar på att älsklingen ska komma hem så jag får pussas och kramas! :) och om en timme börjar halv åtta hos mig, sen blir det sveriges mästerkock. spännande! det börjar redan närma sig helg. ser fram emot det, för då får jag nog träffa Paulina, ska bli mysigt. en fika eller så :) nu ska jag se på lite tv tills david kommer.. sen blir det nog lite käk =)

gammal bild på mig som brunett och simon på lotus - 2008

finest awards

Idag är det finest awards 2011.. och dom jag hoppas på får pris är kenza och maria montazami. någon jag inte vill får priset är Kissie. hon är ju inte direkt värd något pris! så heja alla andra :) hade varit kul att gå på efterfesten, men blev inte så,tråkigt nog. får bli nästa år istället :)

veckans gästbloggare

Hallojsan på jordgubbsflötena där ute!
En djupare presentation av mig behövs nog inte men jag kan kort och konsivt säga att jag är Felicia Aulén , en lite yngre gestalt i Aulénkusiner-skaran. Fick förslaget av Louise att gästblogga hos varandra och den möjligheten såg jag som en annorlunda men rolig grej så det gick ju inte att motstå, så det är som sagt jag som skriver detta.
Louise Aulén , vem är då det? Ur mitt livsperspektiv är inte bara hon en kusin till mig utan också en riktigt vacker ung & fräsch kvinna! hahaha såg upp till henne väldigt mycket när jag var liten eller ja mindre plus att hon alltid stod upp för en, vilket kändes väldigt bra att känna att hon aldrig skulle låta någon trycka ner en.
Vi hade väldigt roligt de åren då jag och mamma umgicks med henne eller då om vi hade en tjejkväll med Nathalie (en annan kusin) Det gjorde att man kom varandra väldigt nära.
Som jag nämnade tidigare så har jag alltid tyckt hennes yttre men självklart inre är väldigt fint och var ofta alltid så glad! Även då hon öppnade alla sina fingivna presenter på studenten för något år sen, så lyste hon även mer än produkterna.
Utan att detta ska bli ett smörinlägg så måste jag säga att jag har fått uppleva goa stunder med henne! Allt ifrån att ägna en kväll med lite make overs då hon satt barnvakt åt oss till att skickas iväg på en fyrhjuling in till torshälla för att hämta folk.
Nu blir det ju inte så många nyskapade minnen eftersom hon flyttat iväg från våran lilla gnällbälts håla Eskilstuna och bosatt sig i storstaden. När hon väl återvänder hitt med småglimtar så lyckas hon aldrig navigera sig hitåt, men hoppas det blir inom kort eller att man får möjligheten att hälsa på henne där.
Där får jag nog avsluta innan ögonen på er faller ut.
/ Kusin Felicia Aulén
mig kan ni hitta på: http://fowzies.se/

vovvarna

saknar dessa tre små liv som finns i eskilstuna, rocko ludde och dimon. världens mysigaste hundar och världens bästa med för den delen! Måste inom kort åka och vara med dom faktiskt! speciellt med rocko.. Love him! Vilken hund av dom här tre gillar du/ni bäst? :)

Rocko:

Dimon:

Ludde:

SÖKT!

nu har jag äntligen sökt lite kurser på distans och såklart är jag ute i sista sekund! men nu är det inskickad och klart! :) så hoppas det går.. och att jag får börja pluuggaaaa.. vill verkligen och behöver verkligen det för att ha något att göra :)
nu ska jag tömma diskmaskinen och vara lite duktig, sen kanske om jag är snäll så ska jag hänga in davids kläder i garderoben som ligger i en hög utanför hans garderob..
PUSS på er så länge =)

BLI DAGENS BLOGG =)

Lämna en kommentar och skriv varför just nu vill bli dagens blogg och vad du bloggar om, väljer fram en ikväll klockan 21.00 så, kör på!! =)

dags för lite träning!

snor ett par shorts från david och byter om till en liten träningsoutfit! ;) har precis ätit frukost.. efter jag cyklat o gjort de jag ska. så blir det en promenad som avslut!!
hejaheja ;P

bjuder på en gammal bild på mig och mia, som togs kanske 2006?

Dag 16 – Det mysigaste jag vet

Det mysigaste jag vet? ja.. det händer mysiga saker ofta. men man har ju sina favoritstunder. Några få saker jag kan nämna nu är;
  • Att få vakna upp intill en nyvaken david
  • Att få stå och lukta på en häst och bara mysa
  • Att mysa med vänner/familjen, känna lugnet
  • En varm sommarkväll med ett glas vin på en filt tillsammans med den bästa
  • tända ljus & lugn musik
ja ungefär något i den stilen..





toffel?

Går upp halv 6 som jag lovat.. och ställer mig och kockar gröt åt min käraste pojkvän.. samt att jag gör 2 smörgåsar. och ett glas juice.. ibland ser jag mig själv faktiskt som lite toffel! iallafall i detta fall, men vad gör man inte för kärleken ;) haha! nu ska jag nog sova vidare 2h sen går jag upp och tränar, hogatjaga hogatjaga!!!

sovdags!

nu har jag och hjärtat precis ätit kvällsmat innan vi ska ta och bädda ner oss i sängen, imorgon ska jag upp halv 6, och göra frukost åt david, ibland är man för snäll alltså. Sen har jag annat jag måste göra imorgon..
Godnatt på er sötnosar sov så gott <3

ny hårfärg?

jag vill färga håret.. vill ha en ny hårfärg.. någon som har tips på vad jag skulle passa i? eller vad tycker ni för färg? blond? brunt? slingor? tell me!!

ELIN KLING

snygg tjej - klingan

Sitter och väntar på att david ska komma hem, börjar bli rätt tråkigt utan honom, men han är duktig :) han är och tränar och har jobbat idag. och jag har sööökt över 10 jobb idag, och lite annat viktigt.. har också tränat! duktig jag med va?
PUSSS

my dreem bed


TRÄNINGSDAGS

jag har blivit duktig, börjar denna vecka med att träna. ska cykla på träningsbiken nere i källaren i ca 20 min, sen ska jag göra lite situps mm. så önska mig lycka till ;)  i morgon ska jag ha träningsvärk, så det så!

let me in

godmorgon mina sötnosar!
igår när david kom hem så satt vi och kollade på "let me in" den som "låt den rätte komma in" kommer ifrån, vet inte riktigt om jag ska säga att jag gillade den filmen, när man redan visste vad som skulle hända. Gillar nog faktiskt den svenska delen bättre än den engelska versionen.. Så har ni inte sett någon av dem filmerna så rekomenderar jag er att se den svenska :)

RSS 2.0