ÖNSKESKOR

Gobi SEK 599, Vagabond - NELLY.COM Adolpha SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Yvonne SEK 499, Sugarfree Shoes - NELLY.COM

Finns på nelly.com
JAG VILL HA!

JOIMEL


STYLISTERNA

Har precis kollat på tredje avsnittet av Stylisterna, har verkligen fastnat för det programmet och ser redan fram emot att få se nästa på torsdag igen, det kommer ett nytt avsnitt varje måndag och torsdag.
Programmet finns på kanal5play för er som inte tidigare hört om det. Under två månader kommer ett gäng utvalda stylist-aspiranter utbildas och testas för att i slutet av programserien erbjudas en plats på Sofis Mode.
Så för er som är intresserade av mode och vill fördriva lite tid rekomenderar jag er att gå in och kika på några avsnitt.


ps. i love you

Detta inlägg är till min finaste David Marcus..

Ligger och kollar på lets dance och tänker på den underbaraste som finns på denna jord just nu.
Första gången jag träffa dig, kände jag redan det där pirret i magen som gjorde mig alldeles varm i hela kroppen. och jag ville bara träffa dig mer och mer efter den kvällen. vilket jag fick och är glad över idag, för just nu har jag världens finaste pojkvän. Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Det finns stunder med dig som känns som att jag är i himlen.. som ett exempel är när vi ligger i sängen och bara kollar på varann, den blicken ska vi inte tala om.. den får mig att smälta det är då jag inser vilken fin människa du är och jag känner verkligen hur kär jag är. och det bästa som finns är att bara känna din närhet, det får mig att känna mig avslappnad och så lugn. och när du säger att du älskar mig innan vi somnar, får mig att somna gott och känna mig älskad. du förstår mig på ett sätt som ingen annan någonsin har gjort tidigare. jag har verkligen fastnat för dig, du har tagit mig med storm. Det jag vill säga med detta är att jag aldrig kommer få nog av dig, jag är helt tokig i dig. Jag älskar dig! / din lilla tjej..
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag


ovärt.

det finns nog ingen som förstår mig just nu. såfort jag blir ensam så gråter jag. o när jag väl är med folk så känner jag mig bara ivägen. just nu, mest av allt önskar jag att mina föräldrar levde, så jag kunde åka dit och bara vara. o att dom kunde säga har betalt din biljett hem nu kom med dig.. ditt rum finns kvar här. o att jag kan säga till david att jag åker hem en stund till mamma o pappa, men de kan jag inte. för det finns inget sånt för mig. o jag tycker de är jätte jobbigt att känna mig ivägen tillomed för min egen pojkvän. jag vill att han ska kunna göra saker utan att behöva tänka på mig att jag måste ha något att göra. jag mår jätte dåligt över det..
jag vet att jag har familjer som bryr sig, men ni måste förstå hur jag känner mig. och ja, jag är väldigt tacksam över att det finns såna som bryr sig så mycket det värmer verkligen.
just nu önskar jag mig mest av allt en lägenhet & ett jobb.. kan inte det bara ramla ner från himlen? och jo jag anstränger faktiskt mig för att få ett jobb.
jag vill "hem" :(
/ en ledsen tjej.
david jag älskar dig <3

i cant be perfect

ska aldrig mer promenera ensam en kväll på ekerö och tro veta vägen vart jag ska, gick lost i 2 och en halv timme igår kväll. nada med batteri på telefonen och ingen karta. och gissa om jag frös?
idag mår jag faktiskt rätt konstigt. blir yr så fort jag reser mig upp och ont i benen, snurrar i skallen. och allmänt deppig på allt. som sagt, i cant be perfect. mår som sagt inte bra just nu. tur man kan dra fram sitt falska leende ibland och lyckas få andra att tro att det är äkta(bortsett från mina vänner som läser av mig innan o utan).
och idag är det inte vilken dag som helst, det är kära systers födelsedag! idag blir hon 20år, hade mer än gärna varit där och klappa henne på huvudet när hon vaknat och grattat henne. men som sagt, ekonomin går inte hem hos en arbetslös kvinna som lilla jag.. Hoppas iallafall att din dag blir bäst och att den blir oförglömlig, man fyller bara 20 en gång i livet. tiden går så fort, vi har ju känt varandra ett bra tag nu, 7år snart va? och mer år blir det. vi har gjort massvis tillsammans och mer blir det :) du är en underbar vän/syster och jag älskar dig. grattis igen och återigen hoppas din dag blir till den bästa! <3

just my feelings right now


Little bird

oh my little bird

imorgon beger jag mig till Eskilstuna. hometown. Kommer dock sakna min älskling väldigt mycket. Men det är nog bra om jag åker dit så vi inte tjatar ut varann allt för mycket. Sitter till och med och saknar han nu, men nu är han på jobbet. ska träffa Malin, josse, sabina och johanna vad jag vet nu när jag är i eskilstuna med. mina babes!
puss på er så länge.

Sitter och väntar på tunnelbanan, var nyss...

Sitter och väntar på tunnelbanan, var nyss och sa hej till sandra:) hon är för söt. Ska mot solna nu och möta upp min älskling som snart slutar jobbet. Har inte skrivit på ett tag. Helgen har varit lugn jag och älsklingen hade myskväll i lördags och igår var vi på jysk och köpte kuddar.:) sen träffade jag mådde och Paulina en snabbis. Nu ska jag på tunnelbanan. Tjarå:)


Hej alla glada:) Intervjun idag kändes br...

dsc00367 (MMS)

Hej alla glada:) Intervjun idag kändes bra. Hoppas att den gick bra! Sitter hos daniel nu, davids bror. Vi har precis ätit. Ikväll blir det lugnt. Hoppas david kommer hit efter sitt jobb. Tomt utan min älskling! Nu ska jag vara social.:p tjing!


Dag 09 – Tio saker ni inte visste om mig

Jaha, detta kan bli svårt. så förvänta er inga märkvärdiga saker, ointressanta med andra ord ;)

TIO SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

  1. jag vill inte ha louise som tilltalsnamn
  2. jag drömmer om att ha ett hus & stall
  3. jag skulle vilja leva som elin kling eller kenza
  4. jag är 1.63cm lång
  5. jag ogillar ormar och sånt
  6. jag hoppar till as mycket utav oväntade ljud så man kan tro att jag ska dö
  7. jag älskar lantlig inredning och inredning över huvudtaget
  8. jag hade hetat karlsson om inte päronen gifte sig
  9. jag hatar ljudet av när man slår ihop tallrikar/glas (som tex när man plockar från diskmaskinen)
  10. jag har endast en smilegrop

sämst? haha ja.. nu ska jag duscha och  äta frukost, sen röra mig mot stan, sen blir det intervju idag :) hoppsan hejsan på er så länge!

2 trötta saker på bilden.

mjaa

ORKAR INTE SKRIVA TEXT IDAG, MEN DÄR HAR NI MIG O JAG LEVER IDAG MED!


trött tjej, som drar sig mot stan

hejppaaaaaa

onsdag morgon!

vaknade av att camilla ringde och väckte mig och tycker jag ska åka in och träffa henne! :) så måste duscha och vakna till liv först bara isf! kan inte snön smälta bort nu, är bra trött på detta snö/slaskväder. gaaaah!
puss

16.33

oförberädd

GODMORGON!

haha gissa vad jag gjorde i natt, jag gick och sov på golvet bredvid sängen, för att det var för varmt i sängen och för att david snarka. men vaknade vid kvart i 5 av att jag hade skapligt ont i ryggen, men får skylla mig själv. jahapp, vad gör man idag då? ska läsa igenom lite saker, sen ikväll ska jag och david göra något, eftersom det är våran dag idag.. så får se vad vi gör, förslag någon? :)

vad begär du att jag ska göra egentligen? inte alltid det blir som man trott..



1 maj 2009

Jag satt och kollade igenom lite studentbilder och fann denna bild nedan. Jag bara älskade min frisyr den dagen, som min kära vän Sabina fixade åt mig. visst är hon duktig? med tanke på hur kort hår jag hade.  tur att det finns löshår. och jag bara älskade dagen i sig. Gick ju som sagt med min bästa killkompis Freddy, vilken ära! och hade bästa sällskapet vid middagen, det var så roligt. hände bra sjuka saker! det som slog var när det blev tystnad i hela salen bara för att fredddy och antonio "hyschade" så alla trodde att någon skulle hålla tal eller något liknande, vilket utpraste i skratt. haha! kul för stunden. Kom också och tänka på att hur jag lyckades gå i den där 15cm klacken med min stukade fot? trodde ju inte det skulle bli någon bal för mig. men jag lyckades, Freddy fick stå ut med en som hängde på hans arm ;) stackarn.. en riktig lyckad och minnesvärd kväll blev det iallafall och jag saknar det! :)

bitterfitta

jag och malin är inne i någon typ av bitterhet, dvs vi hatar det mesta och inget går som vi vill. så här med är vi dom nya bitterfittorna! vi är dom två;
1. sängliggarna
2. no lifer
3. facebook-nördarna
4. gnällaporna
men vi håller på och försöker ändra om detta humör med lite annat, som tex. malin är duktig och går till komvux och arbetsförmedlingen idag och hoppas på en framtid. sen ska hon ju till thailand i februari och indien i mars, men jag är inte ett alls dugg avensjuk på denna dam. O vad gör jag, söker 9999999 tusen jobb och hoppas på en framtid jag med. men inte gör jag någon resa, kanske vore något för mig om jag ändå hade ett legg.. he he he.. KOM IGEN NU, nu jävlar ska jag också vara duktig och fortsätta tvätta.
bajs på er

monday morning

hallå däääär, idag var jag vaken med tuppen med david eftersom han skulle iväg och jobba halv 7 imorse, så vi var vakna halv 6. har precis fyllt upp ett bad, så ska ta och bada lite. sen efter det ska jag kolla om tvätten är klar annars ska jag ta något att äta. börjar bli lite hungrig.. sen kanske man tar sig en promenad. vi får se helt enkelt! :)
skriver mer sen, Tjing! =)

söndagsmys

Igår var jag hos linda på söder en sväng och umgicks med henne och 10 andra för att fira att hon fyllt 21. Sen gick jag från henne till medis för att möta upp min älskling, trodde jag skulle hinna fram och hälsa på petra innan hon smet sig där ifrån men icke.. Får bli en annan dag :) sen vid halv 1 åkte vi hem tillsammans med davids föräldrar. och nu ligger jag här och väntar på att david ska komma tillbaka efter att ha tränat.. ogillar när han säger en tid han ska vara hemma o så kommer han inte då.. men jag börjar bli van ;) han är sämst på hålla tider men jag tycker om honom lika mycket för det :) nu ska jag vila lite innan efterlängtade solsidan börjar. som jag längtat efter att få se det programmet..

HEJDÅ så länge, mitt huvud gör ont idag, som det ska vara en söndag?

jag saknar bruno, btw

hallå goingar

jag mår lite sisådär, därför jag inte skrivit och vet ni.. jag är inne i en depperiod känner jag.. Saknar mina girls väldigt mycket just nu, saknar att ha våra vinkvällar och prata skit om himmel och jord. och saknar att vakna upp bakis bredvid min bizzan, det gör nästan lite ont i mig att tänka tanken att det snart gått ett år sen.. Jag vill att alla mina babes flyttar till stockholm nu!! för jag vill inte flytta tillbaka och jag saknar er så det gör ond =(
Bizzan, visst sa vi forever and ever bizz? kommer nog aldrig hitta någon vän som dig.. skulle vilja ha en helg med bara dig och prata skit och glo på filmer och moffa.. JAG SAKNAR DIG <3

fredaaaag

hej söta ni :)
igår kväll åkte jag hem till urgulliga Ellen på lite torsdagsmys. åt ben & jerrys och prata skit, var så trevligt så. Idag är det fredag & helg, har inga planer alls för denna helg. låt den iallafall förbli nykter. haft huvudvärk hela veckan, blä! nu kom älskling med frukost på sängen, love him <3
PUSS
här är ellen;

lunchen är här och j

lunchen är här och jag bara degar.. vilket liv, har iaf varit ute och gått en morgonpromenad, duschat, ätit frukost och myst med D. Vill ni veta en sak jag har gått och blivit beroende av ett spel, jag bara spelar o spelar hela tiden... ANGRY BIRDS? någon mer än jag som nördar det spelet?

Nu ska jag strax äta lunch och hoppas på att de ringer in mig och vill att jag jobbar i natt eller något. sega tider, men jobb är alltid tummen upp. sen hoppas jag att en vän ringer om ett annat jobb så blir jag ännu gladare.. :)
om inte någon där ute har ett jobb åt lilla lollobollo här i stockholm så skulle jag bli happyface.

PUSS :)

onsdag 12/1

God morgon alla sötnosar! Ligger i sängen nu, ska strax hoppa in i duschen, så fort david duschat klart.. idag så har jag inte så mycket planerat, ska dock in till town och försöka söka lite jobb igen. Tänkte kika förbi in på zara bla. älskar den butiken, den skriker louise rakt igenom.
och vet ni, jag blev jätte besviken när jag kollade ut igenom fönstret i morse och såg massa snö, huhu.. ge mig vååår, hur underbart som helst. sånt man älskar!
skriver om något kul sen, <3

just idag är jag stark

Nu är klockan redan efter lunch. Måste göra ett ryck, har iallafall varit ute och gått en promenad nu på morgonen, och så har jag hunnit tagit mig en dusch. Hur ser min dag ut annars då? kanske ska träffa Ellen, beror på när hon är i stockholm, Men blir det en skaplig tid så tänkte jag hänga lite med henne, det kan bli trevligt.. Nu ska jag bädda sängen och gå ner med disken i köket, vi hörs..

bjuder på två bilder från idag:

ett måste att införskaffa inför våren!






finns att köpa hos Style Hurricane
min käraste malta vän nina insperade mig.

god morgon!

God morgon, inatt har jag sovit sådär faktiskt, vaknat 6546459 gånger. Men nu är jag vaken igen, ska alldeles strax ut och gå en morgon promenad. Sen får vi se vart dagen tar mig idag. :) tjingeling så länge, PUSS!

smink jag använder


tänkte dela med mig av sminket som jag använder, eftersom att jag fick en kommentar i tidigare inlägg om att någon så gärna ville veta det.. :) Men jag har börja använda I.D smink, som jag fick i födelsedagspresent när jag fyllde år i augusti. och som jag fortfarande kommer att använda här framöver. Så för er som har lite dålig hy och vill ha bättre och prövar nya massa rengöringsmedel men ingen funkar. så rekomenderar jag att ni börjar använda I.d's smink och rengöring från babor. Det finns att köpa på Carino spa & clinic i eskilstuna!

Dag 07 – Min bästa vän

Min bästa vän, alla mina vänner är bäst på sitt sätt! Men dom bästa är nog Madde, Paulina, Sandra, Malin m.m.. Men den jag pratar allt med just nu är David. Så han är också min bästa vän! :) en bra vän är bra att ha. då mår man bra!

Sitter och väntar på att älskling ska vara...

Sitter och väntar på att älskling ska vara klar på sin intervju. Stackarn var ju allt för nervös i morse, hoppas det går bra för honom. När han är färdig så ska jag gå till solna centrum och söka massor med jobb. :) ikväll ska vi också på visning för en lägenhet. Hoppas den är fin! Nackdelen var väl att den inte hade badkar. Puss på er, nu ska jag läsa igenom cvt och se om det är användbart, Tjing! :)


Dag 06 – Min dag

Idag har jag verkligen inte gjort ett dugg, men det passar ju söndagar. Vaknade upp bredvid världens finaste.. Gick upp och tog oss ett bad, sen skulle vi äta frukost men blev ist korv och pasta tillsammans med hans pappa. Sen gick vi och la oss framför tvn och jag somnade, som vanligt.. och vaknar upp och ser att david också ligger och sover. slitna? blev en lång natt.. tror vi somnade runt 4 igår kväll.. sen var det middag, det blev fisk till middag, de var gott! Sen vart vi godis sugna och åkte till konsum och köpte oss lite godis så nu ligger vi här i sängen och tittar på tv igen och gottar oss. väntar på att klockan ska bli nio så vi får se på film! :) imorgon ska jag ut och söka butiksjobb, wish me luck!
älskar dig david <3

Dag 05 – Vad är kärlek?

oj, ja.. Vad är kärlek? det beror väl på. Det kan vara allt från en sak till en känsla. Men för mig är nog kärlek något som får mig att bli glad och lycklig. Som mina vänner och familj dom är kärlek, helt klart! utan dom hade jag nog inte varit den jag är idag, det är ni som gjort mig glad och lycklig. Sen har jag ju min kärlek, david med. Men det är en annan typ av kärlek. För han är min andra halva just nu, det är han jag spenderar den mesta tiden med tillsammans. och det är han jag saknar att vara med så fort han inte är med mig. det är han jag är kär i helt enkelt. och hoppas att jag kommer vara det livet ut om jag ska vara ärlig. Har och kommer nog aldrig träffa någon som är så bra som honom. :) Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när vi såg varann..
Sen har jag ju delat kärlek med alla dom bästa djuren. som Rocko(hund) han och jag var verkligen bästa vänner. och viking(häst) och Sabbe(häst) och alla katter jag är uppväxt med. gud vad jag saknar att ha ett husdjur igen, det ska bli ett måste inom en snar framtid. Tur att david också gillar djur!
för mig är nog livet rätt meningslöst utan kärlek, och det tycker nog fler än jag. för vad vore livet utan kärlek?
Denna låt tycker jag ni ska lyssna på, den går rakt in i hjärtat.
Carolina Wallin Pérez – Utan Dina Andetag

7 timmar senare...

har precis gjort klart mitt cv som jag ska gå runt med här i stockholm på måndag, för att söka lite butiksjobb. så heja lollo nu kör vi. Om en timme börjar nya lets dance. såg att Andreas Weise skulle vara med i år, han passar nog bättre in där än vad han gjorde i idol. efter det ska jag gå och möta älsklingen från jobbet, så jag får mig en kvällsprommis. ska försöka mig på en genväg, så hoppas inte jag går vilse, då blir det en lång natt. haha!
i onsdags var jag och david hos isak tillsammans med Simone och drack lite vin, sen kom patrik förbi en sväng med. vilket var trevligt det också :) sen gjorde vi något sjukt, när vi skulle åka hem. vi åkte svart taxi. vilket jag aldrig någonsin mer tänker göra. Han kunde inte köra och han måste varit påverkad av något eftersom han körde ut på motsat fil, ut på en motorväg. trodde jag skulle dö när jag såg 2 billysen från bilen som körde mot oss.. tur att allt gick bra och att vi kom hem hela varefall!
imorgon är det lördag och då ska vi på fest, vilket jag tror kan bli kul. gillar hemmafester mer än krogen måste jag säga. krogen är överskattat! sen på söndag ska jag nog över till simone och ha lite söndagsmys. kan nog vara välbehöverligt efter morgondagen.. Nu ska jag gå ner och se vad davids mamma & pappa har för sig. :) skriver nog igen imorgon.. då ska jag nog fortsättta på listan jag påbörjade för ett par veckor sedan.. ligger lite efter!

 


7 dagar senare..

Oj vad tiden går fort in på det nya året, för en vecka sen var det nyårsafton. och den var helt fantastiskt kul måste jag säga. riktigt lyckat! Började med en välkomstdrink hemma hos Patrik här på ekerö, för att sedan invänta alla inför en fin 3 rättersmiddag. Efter middagen droppade det in mer människor och festen startade på riktigt, och vid 12 slaget var alla glada och nöjda. och vid 3 snåret kände David att det var dags för oss att ta oss hem, så då blev det hem och sova! Bra start på det nya året!
Ska börja skriva lite här varje dag nu, så nu får ni hålla ögonen öppna!
här bjuder jag på lite bilder från nyårsafton;
sådärja, det får räcka! :)

RSS 2.0