Då vaar man på g mot jobbet idag igen, ida...

Då vaar man på g mot jobbet idag igen, idag blir det en heldag, börjar 11 och slutar 22, blir kämpigt, hoppas på en lugn dag :) imorgon ska jag iaf sova ut, sen ska jag till solna för att skriva lite papper i think.. :) imorgon är det juuni, skojigt va? då är det sommar på riktigt. Hoppas på att det blir mycket sol denna sommar. Längtar redan till helgen.. pusselipuss pussssan!


Påväg hemåt från jobbet, är lite trötter i...

img_0133 (MMS)

Påväg hemåt från jobbet, är lite trötter idag! Imorgon blir det jobb igen 11-22. Jobba jobba! :) helgen har varit kanoners! Nästa helg är jag ledig, och såg att det ska bli soligt o varmt så hoppas på att jag o älsklingen ska ta oss ett dopp i sjön, för första gången i år.. han tog sitt första för 2helger sen, villlll ocksåå! Puss på er


lördags look

Min look i lördags, glömde dock ta kort med smyckerna som piffa upp det sista! :)

Haha älsklingen är fullare än vad jag trod...

20110529303 (MMS)

Haha älsklingen är fullare än vad jag trodde, sötnos! Love him :)


lördag

Sitter o lugnar magen efter lite käk. Ska alldeles strax göra mig i ordning och åka mot jobbet. efter jobbet blir det kanske en utgång, man vet aldrig. maybe! Igår hade jag en jätte mysig kväll med min kära pojkvän, middag och lite alkohol, sen spelade vi kort och tog ett bad o sen la vi oss o kollade film, men vi somnade innan 12 och missade filmen. skön fredag!

Sitter på tunnelbanan i vanlig ordning på ...

Sitter på tunnelbanan i vanlig ordning på väg hem från jobbet, är trött och hungrig! Vill helst bara ligga nerbäddad nu och invänta fredagen! :) hoppas på en riktig mysfredag med min pojkis. Jobb sen 4dagar irad, kommer nog bli 3 tuffa dagar, men det ska gå bra! Vill börja nya jobbet nuuu.. Puss på er nu ska jag inte babbla bort er!


Torsdag

vaknade upp idag och tänkte " vad fan hände igår ", nej nu skojar jag bara.. Började iallafall min onsdag med att upp tidigt för att möta upp Camilla på stan för lite shopping, och javisst blev det shopping. Sen vidare mot Solna för lite intervju, vilket gick bra och kändes super bra! Möte upp david dumpade lite shoppingplagg i bilen o så fick han en present. (givmild flickvän) och efter det åkte jag hem tog mig 1,5h hem, normalt från solna ska de ta 50min. så fick njuta av att åka buss i mys/regn vädret.. gjorde mig iordning snabbt som blixten, sen på bussen igen och tillbaka till solna där jag mötte upp Simone för att sedan vidare mot söder. mötte upp Malin & Parveen också. trevlans, sedan hamnade vi på F12.. och runt 12 drog jag nog hem till älsk och somna gott. Och oj vad jag jagade efter mcdonalds, fattar inte varför jag får sådant sug efter det när jag har druckigt lite.. farligt det där! haha.. Senö prataö jagö med Skauö iö telefonö, haha bra kul vill jag minnas att vi hade.. Nu är jag hemma och laddar för jobb ikväll, 16-22.00..

Det handlar om dig

ibland är jag nog den mest löjligaste&sämsta person i hela världen, och jag kommer på mig efteråt varje gång.. jag ska bli en bra människa!!

sola

Ska snart röra mig mot bromma för att ta mig en liten fusksolning, för det är jag värd. har faktiskt pluggat mycket idag! och imorgon blir det en lång dag!! Nu ska jag städa lite som jag lovar david att göra innan han kommer hem. lika bra att lyssna på gossen! ;) tjingeling allihopa! pusspussss så länge!!


<3

tips om tandblekning!

oj oj, då var det dags igen att skriva lite här, efter några dagars uppehåll. jag är nog ingen riktig bloggare trots allt.. men tänkte ge er ett tips för er som har knapert i plånboken och vill prova på tandblekning, har själv aldrig testat. men det är värt att pröva.. Börja med att blöta tandborsten med antingen vatten eller munskölj. strö sedan på lite bakpulver, sedan borstar ni tänderna som vanligt. var noga med att skölja ur munnen ordentligt när ni borstat klart..
för mer information KLICKA HÄR!!

The day is over! Jobbat i 10,5h. Bra jobba...

The day is over! Jobbat i 10,5h. Bra jobbat enligt mig själv :) nu är jag påväg och ska möta upp min älskling för att sen hem och kramas lite.. sen kan jag somna gott! Ihelgen jobbar jag igen, kom förbi och ät sushi mellan 12-16 vetja! ;) godnatt alla goa där ute.. Pussssss från lilla mig :)


Haha såhär söt försöker jag att vara när j...

20110519242 (MMS)

Haha såhär söt försöker jag att vara när jag vaknar! David bara skrattar åt mig. Sitter på tvärbanan påväg till jobbet! :) jobbar heldag idag, woho. I morgon är det fredag igen, tiden går fort.. Skönt ge mig bara lite sol så är jag nöjd! igår var ju jag och david ute och käkade sen var vi på bio såg pirates of caribbean i 3D. Hade en jätte mysig kväll, tack älskling! Nu ska ja byta till tunnelbana, puss på er goingar!


7 månader

För 9månader sen träffade jag&David varandra för första gången. det var på Medis(söder), det var lite nervigt, men det blev en kanon mysig och trevlig kväll. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, ville knappt åka hem den natten då jag var tvungen för att jag skulle jobba dagen efter. På hem vägen på tunnelbanan kunde jag inte hålla fingrarna borta från min mobiltelefon för att skriva ett SMS till honom och säga att vi var tvungna att ses igen. Tänkte på honom hela vägen hem ända tills jag la huvudet på kudden och somnade. Vaknade med ett leende på läpparna och åkte mot jobbet med fortsatt han i tankarna, efter jobbet kom David hem till mig och vi kollade på film. han sov hos mig flera dagar i rad innan vi ens knappt vågade pussas, för att det pirrade så mycket i kroppen av att vara i hans närhet.. vi var som 2st 14-åringar. Tillslut frågade han efter en puss och efter den pussen blev det fler o fler.. Den 18 oktober beslutade vi oss för att ha som "vår dag" Så idag har vi varit tillsammans i 7 hela månader. Vi har haft många mysiga stunder och jag älskar honom mer för var dag som går. det är som om att han knyts fast med en ny knut runt mitt hjärta för varje dag som går, desto svårare för honom blir det att ta sig ifrån mig. Saknar honom så fort jag inte är i hans närhet. Han är det finaste jag har. Jag är så kär! Forever and ever babe, jag älskar dig av hela mitt hjärta David. om 10år är du fortfarande min ;)

Idag ska vi ut och äta på Michelangelo i gamla stan sedan blir det mys på bio. Sen hem och mysa ännu mer!


spöregnmys

älskar när det regnar, då har man en anledning att bara vara hemma och göra hemma stuffs istället för att ligga hemma o få ångest av att man inte är ute i fina vädret. Idag har jag sprungit ute i skogen, städat, plugga lite. och ätit utav davids & mina älskade muffins, mmm gottisar! :) får se om jag rör mig mot simpa sen beror på när hon pluggat klart i skolan, om de blir allt för sent ses vi på fredag! nuu ska jag byta sängkläder, tuudilu alla ni sötisar! :) <3

tisdag

känner mig fortfarande lite seg. ska fortsätta plugga idag. sen kanske jag träffar simpa till kvällen, annars kanske det blir golfbanan idag. :) imorgon är det min och davids dag, då vi ska gå på bio o mysa! 7månader har vi imorgon, tiden går så fort. men innan har vi personalmöte på jobbet, på tiden! funderar på att dra ut och springa lite kanske? det vore något. jag gört!

helgen

I fredags hade jag syster paulina i stockholm på besök, bodde med henne på hotell scandic, mys! blev en liten krogrunda med henne och Rasmus(raisemouse), var hemma halv 5. lite sömn den "natten" då vi skulle hinna äta frukost innan utcheckning klockan 12.. Sedan jobb 15-21, sen kom Simone till jobbet och väntade på mig, tills vi sen åkte ut till ekerö. vilket slutade med att jag, nicki och pj satt uppe till halv 5 igår med. och gjorde en låt, haha! fytusan va kul.. vi fick till en bra start på vår låt iaf ;) Får se om den går hem när vi är klara me den.. haha!
och idag blev det bajen match med älskling och nu ligger jag och laddar för en tuff match, heja finland! =) förlåt älskling!

david och jag ska se maaatch! :) weei

20110515239 (MMS)

david och jag ska se maaatch! :) weei


fredaaag

precis klivit upp ur sängen, gäsp på den! tog ett tag innan man somna igår, david hade ont i sin fot. så jag sprang upp och ner i sängen för att hämta alvedon, strumpa, lägga kudde under foten osv.. tillslut somnade vi! Så i dag är jag tröttis. ska alldeles strax åka mot jobbet för att sedan jobba några timmar. sen hem och plugga!!! sen träffa paulinis och sen dyker nog Camilla upp vid 9-10 tiden.. Skriver mer senare gott folk :) Lovelove på er!
gammal bild från i höstas

Då har man jobbat färdigt för idag.. Står ...

20110512225 (MMS)

Då har man jobbat färdigt för idag.. Står o väntar på tunnelbanan :) nu ska jag hem o sova, sen upp o plugga i morgonbitti innan det blir jobb igen! Heja mig :) sov gott alla söta! <3


fuzzy fuzzy cute cute


torsdag

precis klivit ut ur duschen, ska snart röra mig mot jobbet :) segt.. hade gärna varit och kollat på älsks match istället. Imorgon är det fredag igen, då det blir jobb&plugg. sen ska jag nog möta upp Paulina en sväng innan jag rör mig ut mot ekerö igen. Sen blir det jobb igen på lördag. och på söndag ska jag och älsk på match =).. och ha en david och lollo dag igen. nu ska jag gör mig i ordning och fara vidare. puss och kram alla ni söta! loviloviiiiiii

resultatet


Igår blev det en heldag med simone.. Börja...

20110510224 (MMS)

Igår blev det en heldag med simone.. Började i humlegården, där vi låg och solade oss lite. Sedan drog vi oss mot systemet och köpte lite rosevin och åkte ut till djurgårn och satt där och pratade skit, och när vinet var slut så beslutade vi oss för att sätta oss på josefinas! Hade en kanon dag :) tack simpiii.. Undra hur hon mår idag? Lika bra som jag? Nu ska jag mot odenplan för att hämta ut mina bilder jag tog förra veckan :)


Älskade sol & värme! Sluta aldrig värm jor...

20110427161 (MMS)

Älskade sol & värme! Sluta aldrig värm jorden!! :) sitter o njuter och väntar på att min älskling ska sluta träna, så vi kan åka hem :) lovliii... Imorgon är ja leeedig som ja väntat!


Sitter på tvärbanan mot jobbet, blir att j...

Sitter på tvärbanan mot jobbet, blir att jobba 5h idag sen hem och mysa med min älskling! I morgon är jag ledig, då ska jag sola. För fytusan vad jag älskar solen! :) sen jobbar jag tors-fre-lör :) de ringde idag o fråga om ja kunde jobba fre-lör så varför inte, klart man ställer upp. Nu ska ja byta till tunnelbanan, vi hörs ikväll igen babes! :) p.s. Är avis på sandra o johanna, som är i turkiet nu o steker ;)


Kan ju lugnt och fint säga att det blev en...

20110506203 (MMS)

Kan ju lugnt och fint säga att det blev en tuff kväll igår! Alkoholen svider må ja säga :p tack brudar. Fler ggr blir det..


Haha så söt!!!!!

20110507205 (MMS)

Haha så söt!!!!!


kampen mot prostatacancer


fransk bulldog

MIN NYA FAVORIT/ÖNSKEHUND! me want =(

min design

nja vet ej riktigt vad jag ska göra med den.. kommer se lite förjävligt ut här framöver tills man är nöjd! nu ska jag fixa barret och sedan röra mig mot town =)
pussssss

om sanningen ska fram

jag får kaaos på blogg.se vad är det som händer med min design??? går ju inte att göra ändringar ens. är det fel på datorn eller? isf dissar jag mac till tusen. nu ska jag ge det ett nytt försök innan jag rör mig mot town och sedan vidare till Sofia på lite tjejmiddag!! mys :)

Modell för mist på odenplan

20110504194 (MMS)

Modell för mist på odenplan


Modell för mist

20110504194 (MMS)

Modell för mist


Jag och saga fular oss på sollan!! :p

20110501189 (MMS)

Jag och saga fular oss på sollan!! :p


RSS 2.0