Söndagssyssla

Nörd?!


Snart

Snart klart!!! :)


Iphone spel!

Temple run is the shit!!!


spontant brunhårig

Ja som ni ser på bilden här så är jag helt plötsligt brunett? efter denna helg råkade mitt hår missfärgas.. Började med att jag ville bli av med min gråa/råttfärgade/fula utväxt. Paulina smeta in hårfärg i mitt hår och jag ser hur det blir ljust väääldigt fort. så tar ur färgen efter en kvart redan, skulle vara i 30-40minuter.. Jaa o det är nu de värsta kommer. jag var totalt vit i hela skallen. och en nyans av gult. Så den första tanken som slog mig var: så här tänker jag knappast åka tillbaka till stockholm. så slutade med att det blev ett senare tåg hem och en till färgning av hår, som slutade i brunt.. så hejdå blondiner för ett tag, men snart är jag blond igen! Av detta har jag lärt mig: FÄRGA ALDRIG HÅRET HEMMA! här framöver blir det frissan som senast..
Vad har jag mer gjort i helgen? jo jag var ju som sagt inte hemma i stockholm, var i Eskilstuna och mös med mina nära och kära. Smet ett tag ifrån min fina pojkvän. I fredags körde jag en "aulen flyttar in" hos Mallan och dan, kom och störde i deras romantiska fredagsmiddag,ups! Sen blev det vinmys och lite utgång. sen var lollo väldigt trött så jag somnade på soffan. Och på lördagen var jag bakis och inte alls allt för pigg. Så åkte ut till min lilla släkt i sundbyholm och käkade pizza och myste till så mycket bättre. sen somna jag ögona böj. och igår färgade jag som sagt håret.. klämde också in ett stallbesök i lördags, hästar är för gosiga, saknar ridningen bamsemycket! Idag var jag på återbesök på sjukhuset vilket gick bra och gick därifrån med ett leende på läpparna, men hade samtidigt lite ånger inom mig och tänkte: varför gjorde jag detta?? men nu är det gjort!
Nu ska jag sätta på en film innan david kommer hem och snor datan för mig och spelar dataspel, han har ju blivit datanörd!

(kanske inte världens finaste bild, men den duger;)

onsdag

just nu ligger jag i matkoma i sängen.. Jobbat hela dagen vilket har gått bra som vanligt :) Och efter jobbet åkte jag och David till lägenheten och kikade eftersom jag var nyfiken på hur det såg ut i hallen, det kommer bli bra! vill att det ska vara klart NU så vi kan flytta in.. Snart så :) Hade jag kunnat trolla så hade jag trollat direkt ;) Efter vi varit där åkte vi och handlade lite, sen hem och hjärtat började med maten och jag drog i gång damsugaren och damsög lite grann! och nu ska jag strax ställa mig och skära lite grönsaker o blanda lite dipp. Sen sätta på tvn för att se på bonde söker fru(onsdagsnöjet).. Sen blir det läggdags och en dag med jobb imorgon med!!

En kommentar jag fick;
Sandra - förstått att båda dina föräldrar inte är vid liv. hur gick dem bort?


Hej Sandra,
Det stämmer bra. Lite känslig fråga att ta upp i bloggen kanske men självklart ska jag svara på det om så önskas.. Dom gick bort för några år sedan.. Mamma gick bort dec-04, hon var sjuk så kroppen la av, och orkade inte helt enkelt.. Och min pappa gick bort året efter, dec-05, och han blev misshandlad till döds.. Finns idioter överallt! Men jag mår bra nu och har gått vidare. jobbar på att gå vidare med mitt liv. Det var en stor del till varför jag flyttade till Stockholm. Har det jag mår bra av, vänner, pojkvän och såklart min släkt. Dom är det bästa jag har!! ställ gärna mer frågor så svarar jag så gott jag kan!

Donnis

Så söt, så saknad, såån längtan efter mina goingar i Helsingborg!! <3


måndag, ny vecka..

Ligger hemma i soffan och kollar på tv, är verkligen trött efter jobbet. Ska väl laga mat tills mitt hjärta kommer hem, gissar på att han inte vill ha soppa idag igen? han lät lite skeptisk! Så får se vad han är sugen på.. Just nu sitter jag och vill ha nyårsafton, förstå att det är det om 6veckor.. jag begriper inte det? tiden går fort. det är ju inte ens snö ute?

you make my heart beat.
I get along without you.
I never want to lose you.
You are my day, my breath, my life.
forever and ever babe!
You make my heart beat.
I get alone without you.
I never want to lose you.
You are my day, my breath, my life.
Forever and ever babe



söndag

kom hem för ett tag sen! ska snart börja med söndags middagen, blir korvsoppa, inväntar min älskling! sitter här o tycker synd om honom, de fick punka på bilen mitt i allt jobb med lägenheten.. så när han kommer hem så står maten serverad och klar, och renbäddad säng, han kan bara njuta! ;) Hade en kanon lunch med min kära och snygga josseposse! och nu sitter jag och peppar med Cissi, nu jevlar..
Min pappa är saknad, tända ljus och alla tankar till dig<3

Kaxigt

Kyrkogården idag, pappa min lilla ängel <3


Söndags morgonmys :)

Vakna med tuppen i morse. Gjorde frukost åt mig och hjärtat, nu ska jag göra mig oordning, sen ska jag försöka träffa josse idag! Beror på när hennes syster o c/o åker hem :) puss så länge


Lördag:)

Just meee


Jackie

Min favorit butik!! :) köpt en mössa och vinter jacka idag! Happyface. Blev en brun Svea jacka, show you later' kiss and hugs :)


Idol

Ligger i soffan med Dave, Jossan och michel och tittar idol. Åt middag tillsammans och bara myst! Men är gryyymt trött efter veckans arbete.. :( nu ska jag vara social :) pusssss


Halv åtta hos mig

Fett.trött.i.dag


äntligen måndag

Älskar dagar som just idag!! Kommer tillbaka till jobbet efter att varit borta några dagar, välkomnas med massa kramar och gulligull. och alla bara sprider sån glädje, att få träffa folk är det bästa som finns. jag är nog den mest sällskapsjukaste människan som existerar på denna jord! Hade som sagt en kanon dag på jobbet, nästan så jag längtar lite tills morgondagen, då jag får jobba igen. I veckan ska jag få träffa min josseposse har jag bestämt! en tjej som är mycket saknad, och det kommer bli så mycket lättare att ses när jag och david flyttar, bara ta tunnelbanan, istället för alla byten som tar 1h in till stan? Men snart blir de flytt. David är i lägenheten nu och jobbar med den där renoveringen.. nu ska jag slockna, jag är trött!!

söndag 6/11-11

Godmorgon alla goingar! idag vaknade jag med tuppen, eftersom klockan ringde och david ska jobba i lägenheten med sin pappa. och jag ska förståss försöka hitta på någonting innan jag får ont i min mage. vilket jag inte vill få, så snälla låt det vara över nu orkar inte ha ont en dag till, för imorgon vill jag till jobbet. Nu ska jag ta och äta frukost med Davids söta mamma sen ta mig en dusch och göra mig iordning i hopp om att syster kan träffas på stan om hon inte är allt för bakis.

Sommar sommar sommar

Bildregn


Lördagsmys med <3:at

Har precis ätit lite pizza sådär perfekt en lördag, fast skyller på D att man är onyttig, för han orkade inte laga någon mat. Nu sitter han och spelar dataspel och jag ligger i hans knä och spelar på mobilen.. Har inte gjort ett skit idag då jag fortfarande har ont.. Ni får ha en kanon kväll alla sötnosar:) puss & kraaam


fredaag

Nu har jag satt på mig riktiga kläder, vilket jag inte har haft på mig sen i måndags, har gått i mjukiskläder. Men måste pigga på mig nu,detta går inte! Sitter och väntar på att min käraste ska komma hem. sitter också och kollar på tapeter som han bad mig göra, eftersom jag har så bra smak tycker han, snäll han är!

if i got a twin

its huuurt, ska aldrig mer genomgå detta!


sommar

En bild från i sommras på sommar med Sofia min skönaa vän som jag snart måste träffa!! :)

cant sleep without my babe

mitt hjärta åkte till jobbet för ca 1h nu och jag kan såklart inte somna om, sängen blir så stor och tom utan honom. men det bästa är iallafall att vi alltid skiljs åt från varann med en eller fler mysiga hejdå pussar och vi älskar dom lika mycket som vi älskar varandra ;) och eftersom min söta chef ringde igår och kollade hur jag mådde för att se om jag skulle orkat jobba idag så tyckte hon att jag skulle vara hemma och vila, man vet aldrig om kroppen min säger ifrån efter lite arbete. så får ta lite i taget. några små promenader.. igår promenerade jag med Camilla. och vet ni vad? idag ska jag faktiskt få träffa SANDRA ANDERSSON, som har varit i barcelona i ja...? jag vet inte hur länge? ska försöka pallra mig in på en lunch med henne. can't wait!! som jag längtar efter att få höra en massa skvaller om hur kär hon blivit i en kille i barcelona elr hur många hon blev kär i, älskar att lyssna på saker hon har att berätta, hon har verkligen sitt sätt att utala sig på, o det är verkligen Sandra, älskar att hon är sig själv. nu tror ni att jag är värsta fanet av henne, men så är de ju självklart till en viss del, men hon är faktiskt min "klasskompis" från gymnasiet... puss på detta nu här kommer några bilder på mig och min kära vän Sandiie :)

rock on baby


I LOVE YOU



RSS 2.0