måndag

sitter i soffan hemkommen från en skön ansiktsbehandling på parelle faktiskt. Trodde ej dom hade behandlingar. Men det är något nytt dom börjat med! Rekomenderar jag skarpt :) Så nu är jag fin i hyn. Ett av mina nyårslöften var att jag skulle sköta hyn bättre. och fick ju en ansiktsbehandling har min käraste i julklapp..
bilder från i lördags;

Bio middag


Idag är ingen vanlig dag för det är paulin...

20110514228 (MMS)

Idag är ingen vanlig dag för det är paulinas födelsedag hurrahurrahuraa!! Önskar jag var hos dig så jag kunde gee dig en bamse kram! Älskar och saknar dig sis <3


Pics


Middag med david


hoho

Hello goingar :) 

Hoppas alla ni haft en bra dag!
själv ligger jag hemma i soffan nu efter en jobbdag. hungrig som tusan. men inväntar min darling först.. och hallå någon kan väl lämna av sig en kommentar endå? det blir roligare att skriva dååå. och ni är ju ändå över 100st som läser? vill ju veta vilka som läser..?
Funderar på om man ska gå till frissan och fixa håret. måste få till en bra färg.. blondin eller brunett? vad tycker ni? :)

Jobbar på förfulla muggar. Jobbade in lunc...

Jobbar på förfulla muggar. Jobbade in lunchen idag, så slutar lite tidigare :) äntligen fredag imorgon. Som jag längtat!! Vill dock ej att helgen ska gå såå fort som den alltid gör. Tror jag blir tokig på det :( men men, kom fortfarande gärna med tips på vad man kan göra på ett tjejparty. :) nu ska jag jobba färdigt tuudii


temys by myself


thats my shoes


minilördag

Sitter i soffan i min sköna morgonrock som jag älskar. Sitter och klurar på hur tjejfesten jag ska ha den 10e. Behöver planera i minsta detalj. TIPS av er för vad vi kan tänkas göra? släääng in tips nunununununununuuuu!!!

Godmorgon alla ni! sitter på jobbet och ha...

Godmorgon alla ni! sitter på jobbet och har just skrivit min planering för dagen. Imorse inbillade sig min kära pojkvän att han var sjuk. Så han skulle vara hemma, men icke jag fick upp honom ändå ;) skriver igen när jag slutat jobba. Så håll ögonen öppna!! Ha en bra dag alla ni.. <3


Dinner at mcdonalds

blev mcdonalds till middag! så nu är jag ett fetto :) haha.. Vi sprang på Dennis och davids bror+kompis på donken, så blev stormiddag ;) Nu sitter vi här framför tvn och slappar. hoppas på att komma i säng tidigt. Imorgon ropar jobb som vanligt.. Låt denna vecka gå fort. För ihelgen kommer Laura upp hit, myspys att få träffa fröken.. Nej nu ska jag mysa ner mig hos hjärtat. Godnatt så hörs vi imorgon!!


Snygg va? david thailand 2010

Done

då var man klar. med tvätt, städ o allt sånt. ligger nu och inväntar mitt hjärta och funderar på vad vi ska äta för middag. Daniel ska äta här med, vi får se helt enkelt vad som finns att skapa av det som finns hemma. köttfärssås maybe? jag kommer nog på något.. nu stänger jag ner denna aparat. Tudiloo babes :)

det bästa och finaste jag har!! ingen förstår nog vad han betyder för mig. LOVE YOU

red lips


Tävling på tv3


http://www.tv3.se/topmodeltavling

one week later

Sorry sötnosar för dålig uppdatering. Är ledig idag så passar på att klämma in ett blogginlägg. Under denna vecka har jag jobbat och i helgen hade jag och david en slappar dag i fredags. Och i lördags kom jossan och michel på middag och kvällsmys. David lagade till ugnslagadlax med pesto & pasta. Riktigt gott blev det! Söndagen spenderades i soffan, sen slutade vi helgen med en söndagsmiddag hos hans päron, vilket börjar bli en tradition. Idag har jag gått upp tidigt. Började med disken sen sprang jag ner i tvättstugan och startade maskiner med tvätt. Heja hemmafrun!! Ska kolla lite i källaren också. Och idag kommer Daniel(davidsbror) och fixar spottar i hallen.
tuudiilu så länge, får se om jag lägger upp ett inlägg till idag, men det tror jag allt!! =)
bjuder på 2bilder från förra helgen, då de blev utgång på magenta med Sofia och Emma!

Måndag

Min middag hjärtat bjudit på ikväll :) nu väntar efterrätt!!


Hej alla söta små vänner som läser min blo...

Hej alla söta små vänner som läser min blogg! vilket oväder att jobba i idag. Man har ju saknat soffan hemma gaaanska så mycket idag. Slutar om 30min. Efter jobbet ska jag hem och städa inför morgondagen, då mina 2brudar kommer över, josse & petra! Och ikväll har min älskling lovat en kalasmiddag? Will see ;) nu ska jag jobba klart lite med datan på jobbet, tjing så länge!


Söndag

Haft en toppen helg, nu längtar jag till tisdag :)


Lördag

Iväg och träffa Sofia nu :) har just ätit paneang curry som min älskling lagat så gott. Ha en bra helg <3


SIS forever

Ligger i soffan och läste just min fina paulinas blogg vilket får mig att sakna henne lite sådär extra :) så gå in och läs hennes blogg vettja http://paulinaal.blogg.se

Love you sis! <3


Jobbmåndag

Idag har jag jobbat efter min sjukvecka. Dock väldigt trött nu, då jag inte är riktigt frisk ännu! Varken jag eller hjärtat orkade laga mat, så blev en pizza idag. Nu är vi i matkoma och inväntar Sveriges mästerkock på tv, redan gått ett år sen vi följde det sist? Puss på er så länge :)


Tröttmössa

Godnatttttttttt


Söndag

Bjuder på tre bilder på lägenheten :)

 

 


Lördag halv tolv

Sitter i soffan med min älskling framför en film med vin och vindruvor. (visst låter det mysigt? Men vi får ej glömma att hjärtat spelar dataspel med) Varit på middag hos han föräldrar och ätit middag, bjöds på tacos, mumma! :) börjar känna mig bättre men min jäkla hosta fortsätter. Fick min hostmedicinen av Davids mamma, så jag blir frisk!! Puuuusssss o trevligt helg!


Orkidéer <3

Idag tog jag mig ut med hjärtat för ett ärende till bauhaus och plantagen! Trodde jag skulle rasa inne på bauhaus. Blä, är det så det blir om man varit instängd några dagar? Inte varit ute sen måndags liksom. Blev yr, läskigt var det.. Nu håller David på skruvar på tvbänken och jag har gett upp för dagen! Ska bara laga lite middag snart. Kotletter med pommes o beasås, mmmm.. Snart börjar the Voice!


godmorgon stockholm!

Jahapp, då klev man ur sängen nu då, pga att de blev en uppesittarkväll pga hockeymatchen bra sverige, grattis! Idag mår jag lite bättre än igår, men vågar inte säga för mycket. man vet ju inte hur dagen utvecklar sig. ska äta lite frukost nu med min älskling. han har ju varit och jobbat medans jag varit hemma och sjuk. Men nu så är vi tillsammans igen :) lovlie... puss på er så länge!
söt kille va? ;) haha älskling

Torsdagsmys på hög nivå

David var klar med garderoberna runt sju då sjuka jag tog insisiativet till att börja med middagen, men även där kom min kära och övertog matlagningen, därefter började the Voice som vi börjat följa nu. Mys! Sen slog jag på ett varmt bad för att fräscha upp mig lite. Riktigt skönt! Ligger och kollar film nu. Snart läggdags, är en tröttis nu! Helt lam efter badet. Ha en bra kväll/natt alla ni söta :) i morgon hoppas jag på en piggare Lollo!


torsdag

jahapp för er som vet är ju jag genomförkyld, näsan rinner och jag snyter mig 100gånger om dagen. och nu när jag tittar ut igenom fönstret och ser att det snöar gör inte saken bättre. jag har varit hemma och vilat nu sen i måndagskväll och håller på att bli tokig, men vad gör man inte för att bli frisk?.. Skulle haft hit Louise och Jossan ikväll på vinkväll, men det får bli när jag mår bättre. För just nu håller älsklingen på att montera upp en ikea garderob, man blir ju tokig? men det kommer bli skit bra när den är på plats. synd att jag är sjuk och måste vila, så älskling får jobba själv? ;) ska ta lite bilder på lägenheten sen så ni får se hur vi har det här i Bromma! :) flyttade ju in förra veckan.. Nu ska jag göra lite te och snyta mig 50 gånger till för det är väl det jag har kvar nu efter halva dagen? Kommer nog ett till inlägg ikväll så håll ögonen öppna!
förra årets nyår

pomeranian

Ligger och kikar runt på folks bloggar, och hamnade på min söta vän Mikaelas blogg och fann denna söta hund, som förblir min drömhund. Nu vill jag bara ha en sån. Sådeså, David nu vet du vad jag önskar mig i sommar..*hundögon* förstå vad söt.. ligga bland våra nallar i sängen.. nog om detta, nu ska jag försöka väcka min sovande pojkvän och försöka bädda ner honom i sängen i stället för soffan.. Godnatt på er sötnosar!!


Läppförstoring

Idag tänkte jag säga vad jag tycker om förstoring av läppar. (detta är ej riktat åt någon särskild) Känns som detta har gått och blivit någon sorts trend? Visst kan det vara snyggt, självklart! Men förlåt det kan bli fööör mycket på vissa, tänk på hur era läppar kommer att se ut när ni blir äldre.. och det blir inte snyggt när det börjar se ojämnt och to much ut.. Ta det lugnt med era face, lovar att ni är fina som ni är! Och tänk noga innan ni gör det ni gör. Tillslut ser det ej naturligt ut.


nyåret i bilder


Dag ett tvåtusentolv 2012


RSS 2.0