tisdag 30/9-08

Sista inlägget denna månad:
måste bara säga att jag känner mig så lycklig just nu, allt bara rullar på.. Var nyss på kryssning i helgen, skoj. sen blir det en liten resa med han som får mig att må bra. han och jag har träffas sen mars, alltså snart åtta månader, verkligen fort har det gått.. fast ännu längre känns det som. och mer ska det bli. hos dig kan jag gråta skratta och bara vara. så som det ska vara. har inte kunnat vara mig själv hos någon kille tidigare. du får mig att känna mig värdefull. sist jag mådde så här bra var när mamma&pappa var på jorden. så vad du än gör älskling, lämna mig inte nu. <3

you are my everything



tisdag 30/9-08

såg att jag i tidigare inlägg skrivit måndag i rubriken när det är Tisdag? suck, märks att man är trött i skolan. menmen, Idag efter skolan kom linn och hämtade upp mig, söt som hon är körde hon där man inte fick köra haha gullunge, sen så körde vi mot Vilsta ridskolan ;) men vi gick runt ett varv och letade efter någon på kontoret men ingen där, sen ringde vi dit, men inge svar. så jag fick ansvaret att ringa dit imorgon :) för här ska vi minsan börja rida höreni.. Efter vi var där åkte jag hem till min kära pojkvän david, och städa. sen kom han och vi åkte o hämta våra pass, man ser ju förjävlig ut måste jag få säga. Efter det fick david/vi besök av hans föräldrar de kom med god sallad som vi satt o åt på, sen åkte dom hem. Och david skjusa hem mig hit på landet, och han drog & tränade..

svar på frågan bland kommentaren: Ja, jag ska få biljetter förmodligen imorgon, vem undrar?
biljetter till lotus altså, gratis biljetter,säg till om någon är intresserad =)

måndag 30/9-08

sitter i skolan. Hade nyss psykologi prov, gick bättre än förväntat. Ska snart till stallet med linn och prata lite och se :) ska bli spännande o se ;) sen ska jag träffa David, vi ska ner och hämta våra pass hos polisen. Sen ska jag hem till landet =) och ta det lugnt. Och imorgon är det skola igen, trevlans. vi ska till västerås och köpa lite produkter till vårat företag. jag, madde, camilla o malin.
Ha de bra så länge allesammans,


du vet inte vem det är lr vad det är ;) hahaha! MINNEEEEEEET

söndag 28/9-08

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/11962/louiseaulenbloggse?claim=57d8aur6jm6">Följ min blogg med bloggkoll</a>

söndag 28/9-08

Gick upp för ett litet tag sen. är helt slut i kroppen. Ont överallt! haha.. kom ju hem från kryssningen igår, åkte med johanna skau o hennes familj + sandra andersson. måste säga att det var en grym trip, hade skit kul. Sen att johanna var full redan på bussen dit, aspack. sen var de hon som inte måste så bra när vi skulle börja festa. haha :) sen super man bort ID-kort & bankomatkortet, lyckat! men de var det värt för den resan. Bilder kommer så fort jag är hemma på landet, och kan lägga in dom.. =) igår somna jag tidigt.. vart ju inte mkt sömn på resan inte.. ne nu ska jag duscha o pigga upp mig lite grann..

torsdag 25/9-08




Mina 3 nya saker jag inhandlade idag :)

1. Jacka från Boomerang
2. Tröja från weekday
3. Glasögon från Urban Outfitters

Vad tycker ni????

tordag den 25/9-08

Kom nyss hem, varit i stockholm med Malin :) köpte mig en jacka till vintern, ett par glasögon & en tröja. lagom bra :) sen var det trevligt att få umgås med henne lite också, den ahlströmskan.. Imorgon åker jag på kryssning med Johanna också, vart lite så där impuls. men vafan, va gör man inte för nöjen. =)
lägger ut bilder på mina köp sen när jag kommer hem. sitter hos david nu, men han är inte hemma tyvärr. han är o tränar.. menmen, ska snart kila mot bussen. HA DET FINT!
föresten var gårdagen kanon, Tack alla som gjorde kvällen till den bästa.

onsdag 24/9-08

idag är det fint väder, men ändå mår jag lite sådär.. måste pigga upp mig för kvällen med mads :) ska nog bli trevligt..
Nu ska jag diska lite, sen ska jag äta! =) men ha det så bra höreni.. skriver nog inte mer idag, mkt som ska göras!
Skriver igen i morgon, så håll ögonen öppna för er som tycker om min blogg om ingeting..

ciaaobellaa

tisdag 23/9-08

kollade nyss på idol :) var faktiskt bra, men nyfiken på morgondagens program. men tyvärr så missar jag det. Befinner mig med madde på monki då. Får se på idol på torsdag, och se vilka som är kvar då. Nu sitter jag och väntar på att david ska komma hem. Ingen mia och madde kom och höll mig sällskap till idol föresten. så fick sitta i min ensamhet, men det var lugnt :)

i love you baby, i hope you know that


tisdag 23/9-08

jadu =) sitter hos david, duscha nyss. hade halv studie dag idag.. och i morgon är det onsdag. på min långa lunch ska jag ner på stan och fixa med nytt pass, eftersom passet måste gälla i 6månader efter avfärd. och mitt gäller till i november. menmen. Ni undrar säkert var jag och min älskling ska.. vi ska till Turkiet den 8 Oktober. Alltså om 2veckor exakt imorgon.
Sen på kvällen i morgon ska jag och madde på MONKI's invigning för deras butik som öppnar här i stan. ska bli väldigt roligt. För se om Madde & Mia kommer över hit och ser på idol medans david är på träningen..
Nej, nu ska jag äta mig lite glass och bara ta det lugnt..

någon som ville att jag skulle blogga mer, fick en kommentar. ska försöka så gott det går =) svårt att komma ihåg! en liten förbättring ska de nog bli.


söndag 21/9-08

sitter hos david. snart kommer madde då blir det lite gossip girl avsnitt, sen vid halv 3 ungefär drar vi til Lager 157, om david kommit då.. segarslet själv. han spelar golf med sin pappa. han ringde mig för 50minuter sen då hade de spelat hälften och dom började 9 imorse.. suuuuck! =) menmen.. ska kila nu och göra mig i ornding. HA DE FINT FÖRFAN! =)

pusspuss

torsdag 18/9-08





sitter faktiskt hemma på landet nu :) vad gör man. kollade nyss idol, och nu sitter jag och kollar på en massa olika klädstiler och stiler, blir så käär i kläder så de är sjukt! nästa helg blir det jag som bär av till Stockholm tror jag minsan.. =) dels för att finna min vinterjacka, sen måste jag kolla efter ett par kängor.. =) o kanske lite annat gott ;)


tisdag 16/9-08

sitter hos david, som vanligt :) madde drog nyss och mia för ett tag sen. vi har setat och kollat på idol och umgåtts. David är på träning. och jag sitter här för mig själv.. idag blir det läggdags tidigt. ska ta mig en dusch snart.. sen sova =) kanske blir en kvällsmacka innan sömnen. ne nu ska jag glo lite tv=) .

ha de så braaaaa!

första veckan i november åker jag och älskling hit :)

måndag 15/9-08

sitter hos älsklingen, väntar på att han ska komma hem med lite noguatsås och cola :) och han själv såklart. på lunchen kom han hem med mat, är han inte för gullig :) helgen har varit en kanon helg måste jag säga. Fredags var det slappa hemma här med mia, vi åt chips och gjorde absolut ingeting.. tog det lugnt =) sen i lördags var jag hos johanna där det fanns gott om roligt folk. Sen blev det utgång, träffade josse o erika ett tag. sen var jag upp till Ming en sväng.
Sen mötte jag david o hans grabbar, vi satt på perrongen och bara tog det lugnt. sen blev det corner och hemfärd. sen igår sååå vad gjorde jag då? inte ett piss :) hehe.. nu går jag.

ciaobella!


lördag 13/9-08

Sitter hemma, vakna nyss. Igår var jag med mia hemma hos david och kållade på tv och moffade chips och drack cola =) hihi. SÅ SKÖNT =) sen åkte jag hem. idag ska jag hem till johanaa =) men först hem till david en sväng..
nu har jag inte tid o sitta här.. känns som att jag har mkt att göra idag!

CIAAO

fredag 12/9-08

sitter hos min älskling. sitter och funderar på kvällen? vad ska man göra? :)
får se helt enkelt.. ne nu ska jag ta mig någonting i magen. sen ska jag städa undan tvätten som ligger på golvet i hallen här. så david blir glad när han slutat jobbet! =) imorgon ska jag hem till johanna o säga hejdå och grattis :D hihi. blir en avskeds/födelsedagsfest för henne. för hon flyttar till London nästa helg den rackaren. menmen, får åka o hälsa på henne :)
nu ska jag göra mig lite i magen.
ha det så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint!

måndag 8/9-08

sitter hos älskling, ska snart till bussen och sen börjar jag praktiken på Accent inne på 21an klockan 10.00 sen halv fem idag så ska jag tatuera mig =) förhoppningsvis kommer det in en bild på den ikväll.. Antingen här lr på bilddagboken. det märker vi då! nu måste jag sticka.



Ny dag, ny vecka, nya möjligheter! kör hårt..

söndag 7/9-08

imorgon ska jag tatuera mig, och idag ska jag ut och tuta & köra.. Sen ska jag hem och pluggga lite vaaaaaa..


irriii

ha de fint allt :)

lördag 6/9-08

igår fyllde ewelyn år, så befann mig hos henne på middag. Sen fixade min käraste farbror med sin limosin som kom och hämtade oss och skjusa ner oss på stan, där det blev nybron. sen blev det kebaben sen hem väldigt tidigt. lr ja runt 1 tror jag den var. Men ville ju till min älskling =) sen fick jag ju skjus också, så varför inte.. Kvällen blev iaf väldigt lyckad måste jag säga. kul vare iaf att träffa Malin & petra också, vilket jag inte gjort på ett bra tag!
idag blir det bara ta det lugnt =) måste spara mig inför nästa helg, för då är det joonas avskedsfest/födelsedag tror jag? om jag förstått det rätt.. Det kommer bli skit kuuul!!!!! ser verkligen fram emot det =) ne nu ska jag vänta på att älsklingen slutat jobbet, så vi kan diska, för jag orkar inte göra det själv. haha! komsiiiii komsii

1/5-08 mer ska de bli

RSS 2.0