louise's drömhus

http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?pageRefId=99&ObjektID=439432 mitt dröm hem ni anar inte :( haha. perfekt hus/hem för en sån som mig!!!!!! GE MIG DÅ

första dagen avklarad

kom hem för en liten stund sen :) då var första dagen avklarad!
idag har jag inte gjort så mycket, vaknade-träffade kusinen, käkade med han och hans vänner-sen varit på folket och jobbat lite.. Imorgon ska jag en sväng på tunapark tror jag sen halv 6 igen blir det jobb.. hoppas det går bättre än idag. men man kommer nog in i det :) men det var rätt kul med lite nya uppgifter. nu är jag så hungrig så att jag skulle kunna äta upp all mcdonalds mat. eller det vore gott med mcdonalds om man utalar sig så istället..

PUSS =)


.


söndag

sitter och äter lite vaniljdrömmar, smuligt blir det allt! gottgott.. Ska snart röra mig mot stallet och försöka rida. trotts min onda arm, rider så länge jag orkar. någon mer som fått såhär ont som jag har? som tagit sprutan? inte okej. imorgon börjar jag provjobba på folket, får se hur de går.. Nu ska jag lägga mig framför tvn en stund tror jag. ha de bra, tjingeling



PUSS

1advent


snart jul? blä.


skön lördag

Satt nyss och kollade på robinson.. helt okej! skulle igentligen varit hos Fia tillsammans med dom andra grymma tjejerna. men nopes, jag har alldeles för ont i armen efter sprutan sen tror jag den gjorde mig lite hängig med. inte okej.. menmen kommer ju fler kvällar som sagt. sen känner jag att jag behöver en lugn lördag. ska vara lugn fram till nyår tror jag? då är jag bra duktig men tror jag lyckas faktiskt.. sen får man se om man dricker på nyår? just nu är jag inte alls sugen. sugen på att vara i göteborg över nyår. så får se! Ewe är ju iaf på, eller om det blir oslo med felice o madde? återstår o ser..

nu ska jag hugga av mig armen så jag slipper denna värk, sen ska jag kanske glo film.

hoppas alla får en kul lördag!
puss


svininfluensan

jahapp då har man tagit sprutan mot svininfluensan.. lite öm i armen men det blir man väl?


fredag

ska hoppa in i en dusch sedan röra mig mot stan och göra lite ärenden. sen hem till maria och säga grattis! sen när dom drar ut åker jag hem :) skriver väl då, inte många som läser bloggen en fredag antar jag? ;) så behöver inte anstränga mig så väl. hej pa


BIG BROTHER 2010?

vad sjutton hände med big brother?? det var ju mitt absoluta bästa program.. skulle lätt kunna vara med i det om det kom igen. 100 dagar instängd i ett hus, why not! nej gud, nu låter jag nästan som kissie och dom. nej jag vet inte om jag skulle gilla big brother idag, det var ju trots allt några år sen det spelades? vem mer än jag vill att det börjar igen?




nog om detta. imorgon nalkas det lite födelsedagsmiddag hos Maria, kan nog bli trevligt =) ihope. har lite saker att göra innan. kanske blir lite stressigt.. skriver nog några rader imorgon igen, tjingeling!


fikastund

hade en sjukt trevlig fika stund med Josse idag, pratade om allt och inget. satt ett bra tag! tack gumman..
Sen hittade jag en jacka på sisters som jag var lite smått kär i och en fin bh/korsett när vi kikade runt lite på stan. sitter i brorsans lägenhet nu. ska väl snart röra mig hemåt ut i skogen.. lilla skiren kvicken, där jag bor dvs.. hörs kanske i något inlägg senare..

josse vad hette bloggen du tyckte jag skulle läsa, glömt bort ( vet att du läser ;) haha )

PUSS på dagen!


torsdag

sitter och väntar på att josse ska komma med tåget från sthlm sedan ska vi gå och fika! =) trevligt.. har haft så långtråkigt så det ska bli trevligt att få träffa den lilla bruttan.. nej nu ska jag på toa sen kommer josse snart och plingar på dörren..

pussss

en gång i tiden var du min och jag din.

intervjuen i morse gick bra, dock var den redan klockan 07.30 men jobb hindrar inte louise för att kliva upp ur sängen klockan kvart över 6 på morgonen. så nu hoppas lilla jag på att få jobba. och nu idag vad gör man då? bra fråga. får ringa någon och se om någon har lust att umgås lite. en fika någon? hade tänkt att lägga mig och vila 1h eller 2. men känns lite onödigt? men är lite trött så kanske värt det ändå. ska ringa lite viktiga samtal idag med..

PUSS

I'm good, I'm gone

BIzz

ska alldeles strax möta Ewelyn sen träffa grabbarna en stund. sen vidare hem till brorsan för att sova för imorgon bitti ska jag på min andra intervju. hoppas den också går bra! tjingtjing..
skriver kanske ikväll igen annars hörs vi tomorrow =)

/ bizz

onsdag 25/11-09

jahapp då var det onsdag igen, har varit på intervju på folket idag, kanske inte ett toppen jobb. men hoppas jag får det iaf. och imorgon ska jag på en annan intervju halv 8 på morgonen? lite vääääl tidigt kanske. men tar första bästa jobbet. får reda på om jag får de på folket imorgon eller fredag. och då börjar jag redan på måndag.. Efter intervjun så sprang jag in på waynes och satte mig vid madde, alexandra och sofia och pratade lite, trevligt. nu sitter jag i brorsans lägenhet och ska väl snart knalla mig hemåt och äta lite mat, kycklinggryta, mums!

blir det ner till släktingarna i helsingborg över jul kanske? vore bra trevligt!
/ tjingeling



d.e pussss

just nu är jag så kramig så de bara går att bli. vill bara kramas o kramas o kramas. tur man har djur som man kan kramas med =) haha.. känns bra synd om mig just nu! saknar diiiiiiiiiiiiiiiig

nej nu ska jag sätta på en deppig film och försöka sova, godnatt.

blir man tumbo-bo snart tro?


mmmm

just nu är jag ett mongo barn som bara är irriterad på det mesta. men så är det! *morr*


nya skor och tröja

.. för endast hundralappen, inte illa pinkat ;)



skor:


onsdagonsdagonsdag

har nyss ätit lite mat, blev köttbullar idag!
idag har jag varit en sväng på stan med mäddi, trevlans. Och nu ska jag snart ut med doggarna på en promenix här ute i skogen. Sen ska jag väl in och lägga mig i soffan och kolla runt efter någon fin polle på näten som skulle passa mig när vi hamnar ute i tumbo. låter väl kul? mm tänkte väl det. nej nu gnäller rocko(hunden). så nu går vi ut. tjingeling!

/ Louise Louise Louise

jag - då/nu


ta mig bort.

Idag har jag inte gjort mer än att tvättat lite kläder och busat med vovvarna här hemma. satte på rocko min Kent-tshirt. han trivdes väldigt bra. och Ludde fick på sig en svart enkel. mina små busisar.. ska snart ta mig lite te och macka tror jag sen ska jag väl gå och lägga mig för jag är förbaskat trött idag, förstår inte. gäspar nog 5ggr per timme. dvs cirka 60gånger idag, kanske inte så att jag ska överdriva men nästan så mycket.
på onsdag och torsdag är det arbetsintervjuer.. önska mig lycka till! fick nyss ett mms av bror min då han tatuerat in mitt födelsedatum på armen, nästan så man blir lite tårögd :') nejdå men gulligt va?




23 november

om en månad är det dagen innan julafton?! fatta. det är ju helt sjukt.. sen är det snart år 2010. det året hoppas jag blir kanon. och undra vad man ska ha för nyårslöfte? nu känner jag bara att julen får passera för jag ogillar det skarpt. men kommer väl den dagen jag börjar tycka om den också. Sen känner jag nu också att det finns en liten tjej som jag saknar lite grann faktiskt, S.a.. Nu ska jag fortsätta med mitt tvättande av kläder, segt. skulle ha varit och fikat med Malin som jag inte har träffat sen studenten tror jag, helt sjukt om jag får säga det, med tanke på att vi varit så nära vänner. Studenten förstör vänskap! men ändå var det bästa dagen i ens liv.

TJING

inspiration

bild 1;


bild 2;


bild 3;


bild 4;


ge mig.

hel-go kväll igår!

Började med lite förfest hos Felice, vi fick sällskap av madde också. Sen framåt tolv så befann vi oss på oleary's vilket jag inte trodde vi skulle göra men så blev det iaf. Sen försvann felice hem och jag och madde drog på en liten efterfest med freddy, aleco, lucas och helg på söder. där freddy trodde han kunde spela gitarr, han kunde iofs blinka lilla stjärna. bra pojke.. 
ska strax röra mig mot stallet för att rida lite. har nyss tryckt i mig en hel pizza, den satt fint vill jag lova. här är lite bilder från igår;

     


tagga till

Nu så är snart allt fixat och klart! ska bara föna håret och fixa till det, sen är jag färdig för kvällen. vid 7-8 befinner jag mig och felice där det nalkas förfest sen får vi se vart vi hamnar. och just nu sitter jag och funderar på om jag ska köra med kavaj eller utan? hm svårt. kommer sluta med att det blir utan tror jag. för det kommer inte passa med jackan jag ska ha.



snyggt ritat va? ni ser vad det ska vara eller?


i gotta feeeling

har nyss städat lite och bestämt outfit för kvällen som ska spenderas med felice och hennes kusin+hennes vänner. får se hur kvällen slutar, spännande! Sitter nu här och peppar för kvällen med lite party musik. snart blir det mat, blir kyckling med potatissallad, mumma. får se om jag kommer ihåg att ta med kameran ikväll, kul med lite partypics, isf blir det nog lite bilder imorgon ni får se!

nej nu ska jag snart äta sen blir det duschen.






´

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 














puss


en fredag på silvia

blev en sväng till Silvia med Ewelyn idag, nyktert eller iaf för min del. bra kämpat! träffa gott med trevligt folk. sen vart det en statoil efter det och sen blev jag hämtad. kändes lite småskumt att vara nykter bland alla fulla människor. men det var det värt! Imorgon blir det förmodligen att festa med Felice om inte annat blir det en hemma kväll får sova på saken och se vad jag hittar på. Nu ska jag göra mig klar för sängen och sova några timmar.

jag är så nöjd med min design jag gjorde tidigare idag, visst är den bra fin?

jag saknar min sjuka bizzie, hon får se till att bli frisk och inte sova bort dagarna som hon gjort denna vecka. men bra att hon kurerar sig!

Nej sov gott på er alla ni som läser min blogg! =)

PUSS, Louise.


Ny bloggdesign igen



Ny bloggdesign igen som jag setat med en stund nu på eftermiddagen.
vad tycker du?


vill ha bitarna på plats.

kändes som jag ville skriva ett inlägg innan jag går och sover. har så mycket som jag bara skulle vilja slänga ur mig nu här men det är inte direkt så lämpligt kanske. men det är saker jag inte förstår mig på just nu bara med vänner, kärlek, jobb o allt, sånt som jag bara skulle vilja ha förklaring på. men får försöka lösa det på annat sätt men vet inte hur. hoppas på att det löser sig och blir bra iaf, jobbigt när det är som det är! hittills har dagarna denna vecka varit kanon, haft det alldeles perfekt i Jönköping, kändes bra att åka dit, var ett bra beslut jag tog.. Imorgon ska jag ner en sväng på stan och träffa johanna och ta en fika/lunch tror jag det blir? jag är jätte sugen på en toast på waynes, var ett tag sen. så får nog bli en sväng dit tror jag.. sen ska jag bara vara hemma i helgen och glo på tv och inte göra ett smack. kanske ska på bio med madde får se hur hon mår dvs, hon är lite smått sjuk.

och vad sker på nyår? någon som vill erbjuda något kul som händer eller kan komma med förslag till ett gäng tjejer?


så känner jag mig just nu




hemma igen då

då var man hemma igen, förbaskade sj-tåg. skulle kunna strypa dom! men men, dom har ju alltid försenade tåg?

när man kommer hem efter en lång tågresa och kollar sin mejl så har man 2 roliga mejl om arbetsintervjuer. kanske inte topp ställerna men jobb som jobb eller vad säger ni? så ska på intervjuer nästa vecka.
igår fick jag ett sms av sofia då hon frågade om jag ville följa med henne till rekarnes öppethus, så varför inte.. då får man ju hälsa på lärarna så klart jag ställer upp! =)

tjingtjingeli..

om jag bara visste hur?!

PUSS

i fredags var vi tjejer hemma hos min bror och förfestade lite körde lite charader(stavfel?) haha slutade med att jag låg på golvet och försökte vara en tupp. och så fick besök av david och pontus. sedan blev det en sväng till nybron. och igår var man på lite födelsedagsparty. och idag har vi haft en visning på vårat hus. läskigt när okänt folk går runt och kollar.. var tvungen att vara hemma eftersom mäklaren inte kunde komma. nu väntar jag på mat, korvsoppa, mm så gott. sen bär det av mot stallet. hoppla polle!


lite pics från i fredags



























ketchup

just nu sitter jag bara och hoppas på att morgondagen kommer bli en kanon kväll bortsett från att det är fredag den 13:e.. men det fixar vi bra tjejer eller hur? sen får vi allt se hur kvällen slutar.. det återkommer jag om på lördag när jag vaknat till liv igen dvs. haha


jag och madde sitter och diskuterar vilken ketchup som är godast utav heinz och felix. kan ju garanterat säga att vi kommer fram till att felix är godare. för usch på heinz. vi tycker den är rinnig och äcklig emot felix tjocka & goda. det var lite som en hizz o dizz o bizz. förstår ni? nej tänkte väl det.

vilken gillar ni bäst?



Sanna vänner stannar kvar när dom andra har gått.

tände nyss en brasa, är lite kyligt här hemma.. Igår blev det utgång på harry's, först var vi hos madde. Jag fia alexandra och joona. Trevligt :) sen åkte vi ner på stan och gick ut. min hand va i låga. läskigt! dumma tändare, när vi väl kom ut var johanna lite för full och ville hem. så hon åkte hem. Sen var vi andra kvar och dansa och hade kul. sen tog vi oss en korv på runda kiosken och sen åkte vi hem med taxi hem till borsökna. sen när jag kom hem somnade jag med kläderna på, som vanligt när man kommer hem från krogen. Hade en kanon kväll måste göras om.

pussenpuss


hear you me my friend

Ludde ligger så sött här bredvid mig, han pratade nyss i sömnen den vovven. och rocko ligger och kollar in i köket och hoppas på att han ska få smaka på något gått medans jag sitter här och kollar på internet på olika bloggar.. fundrar på att äta nått, lite te och macka kanske. det är ju bra gott. snart är det helg igen, veckodagarna går så himla fort. snart är man pensionär nästan.. eller kanske inte..

puss

Ludde:


brorsans nya lägenhet

här är lite bilder på brorsans lägenhet som han bott i ca 1½vecka, älskar den.

hallen


vardagsrummet


köket


sovrummet




hallen


utfrån balkongen


tisdag

idag har jag hunnit med en heldel. började med att jag väckte simon(brorsan) klockan 5 imorse, gjorde macka och lite så åt han innan han skulle iväg till jobbet för att han var så söt och fråga om jag kunde göra det. sen vid halv 12 blev det fika på tingsgården med Camilla, mysigt. sen gick jag tillbaka till brorsans lägenhet och Caisa kom hit, sen gick vi ner på stan en sväng och fick sällskap av madeleine också. fick äran att hjälpa caisa att hitta lite kläder/smycken som hon ska ha på sig ihelgen. kul!
nu har jag damsugit och städat undan lite åt min älskade bror innan jag ska åka hem till landet och städa där.

lägger upp bilder när jag kommer hem på simons lägenhet och ser om ni gillar den lika mycket som jag och madde gör?

tjingeling


måndag

sitter i brorsans nya lägenhet ovanför forex/cubus på stan. jag älskar den, här vill jag bo och den tänker jag sno en vacker dag ifrån han. har precis haft lite sällskap av Madeleine och Sandra, men dom lämnade mig för en liten stund sen. snart kommer väl bror min hem. jag tänkte väl lägga mig framför tvn snart och försöka bli trött. men det ska nog inte vara några konstigheter, det ända som kanske stör är min förbaskade hosta. får ha ett glas vatten bredvid som hjälp.

nu ska jag äta någonting, ha det bra!
pusskram


Lördag

kom precis hem.. Varit och umgåtts med Sandra, jossan och malin mysigt. pratade och bara kollade på tv och tog det lugnt. perfekt lördag! skönt att man inte är ute och festar..
imorgon är det ju också fars dag tydligen, trist. ska försöka ta mig till kyrkogården och fixa till lite hos papi och tända några ljus för honom. sen blir det nog stallet en sväng. får se om jag ska rida, beror på hur jag mår. annars får jag kika på alla andra stallbrudar istället.. förstå att nästa månad är det jul nyår och allt annat. förstår inte. Tiden går så fort. gillar verkligen inte december. nej nu ska jag sluta klaga. men har mina anledningar till att göra det nu.

nu ska jag se om jag har någon bra film att kika på, sen ska jag bädda ner mig i sängen med en kopp te och en bra film. låter bra va? sen sätter jag mobilen på ljudlös för vet hur det brukar låta på lördagsnätterna, fulla kompisar ringer och frågar om efterfest.

miss.u

/ tjingtjing


mehehe.

vaknade för en stund sen, känner mig piggare idag faktiskt, det ända är att jag är lite snuvig och hostig ibland. Men ingen feber så deet är kanon. funderar på om jag ska umgås med sandra och jossan idag, och bara vara hos Sandra och ta det lugnt. det vore bra skönt och få umgås med folk. nu ska jag äta lite lassange, sen klä på mig lite. sen om jag orkar så åker jag till sandra en stund! låter väl bra? mm tänkte väl det.



sjuklingen talar.

jahapp, nu ligger jag här nerbäddad i soffan. lite synd om mig faktiskt! men jag gillar inte att vara sjuk. så hoppas på att bli frisk snart. ska strax ta och göra mig lite mer te att dricka. sen får jag se om jag gör någon macka till det. känns som de ända jag göra nu när jag kommit hem är att äta? men det är väl bra.
imorgon är det lördag, men ska kurera mig så jag blir frisk snabbare.. hoppas jag är pigg tills söndag så jag får rida. annars får jag vänta yttligare en vecka. missade ju i söndags.

nej nu ska jag kolla lite tv..

såhär mysigt har vi det, jag och rocko(hunden på bilden):


sjuk javisst.

sitter här och är inte allt för pigg. duschade nyss, stod där ett bra tag. om ungefär 2timmar så är det 40års kalas, titti fyller år. undra om jag orkar? väntar 1h och ser hur jag mår då. inatt mådde jag riktigt dåligt, kändes som jag låg i ett hav och försökte sova. kunde knappt resa mig från sängen. blä!
nu ska jag gå och klä på mig. vill igentligen bara burra ner mig i sängen och sova/vila. Men då sover jag säkert ingenting i natt. tjingeling på er.


onsdag

börjar man bli sjuk nu kanske? inte okej med tanke på att jag ska sitta på en buss i ett x-antal timmar hem imorgon, fy bubblan. sen ska man jobba fredag kväll 15.30-22.30 känns ju sådär om jag ska må såhär..
veckan här har iaf varit bra, skönt att komma iväg. nästan så jag skulle kunna stanna en vecka till, vem vet kanske flyttar hit inom kort. igår var det lugnt, vaknade väldigt sent satte på en film sen på med kläderna och gick iväg och åt kyckling kebabtallrik med Mikaela, mums. sen tillbaka hit och slocknade igen.
bilder från helgen finns på facebook, för er som vill se ;) nu funderar jag på att gå till 7 eleven och köpa mig något gott, känns som jag ätit gottis varje dag här i oslo..
tjingtjing.

fortfarande kvar..

fortfarande kvar i oslo. helgen har varit bättre än förväntat. haft kul och bilder kommer upp inom kort. igår var jag så duktig så jag hjälpte grabbarna och skura och damsög golvet här efter deras fest i lördags. sen blev det bara film och lugnt. idag funderar jag på att gå ut och upptäcka staden, ska se om jag får med mig någon här ifrån. Chrille börjar jobba klockan 3, så får sysselsätta mig med något. kanske skriver mer senare om jag får tråkigt!
ha de bra älskade ni, tjiiiingtjiiing
finns två vänner jag saknar hemifrån känner jag, dom heter madeleine Lundstedt och Sandra andersson, <3
finns fler jag saknar men dom 2 vill jag träffa och prata med.. tjing åter igen.

RSS 2.0