Stockholm

kom hem från stockholm för ett litet tag sen. Åkte dit med malin och träffade Sandra som redan var där. Gick runt några varv, sedan blev de lunch. och efter det införskaffade jag mig en grymt snygg väska. (kolla nedan).. sen fikade vi på waynes. sen åkte vi hem :) och nu sitter jag här. ska strax ta mig en dusch, sen blir det läggdags, upp tidigt för att jag ska upp och jobba imorgon!

charmant of sweden 599;-

puss på er :)

tisdag

då var det dags för jobb denna vecka med, somnade runt 8 igår kväll, vaknade 8 idag, så sovit 12 timmar, helt okej vaaa?
nu ska jag snart mot bussen och öppna butiken. Ciao på er sötnosar =) <3

ny mobil köpt, o nya skor!

var nyss på tunapark med käraste paulina. köpte mig en ny mobil, IGEN! råkade klämma mobilen i bilddörren igår? så displayen kraschade. fråga mig inte hur jag lyckas.. men nu så ska jag behandla min mobil som ett barn, vart en likadan som den senaste jag beställde fast svart. den jag köpte nu är Silver. sen köpte jag ett par skor från scorett. älskar dom!! kolla bilderna nedan så ser ni dom =)

(scorett 750;-)




(sony ericsson w995)

jobb

sitter på jobbet, börjar jobba aldeles strax.. tänkte att jag skulle blogga lite innan!
igår efter jobbet träffade jag madde och paulina, vi satte oss på harrys en kortis, sedan vidare mot nybron vilket slutade med en riktigt trevlig kväll. och nu sitter jag här trött som en gris. slutar 18.00, men det ska jag allt orka mig igenom. och shoppade lite kläder igår, har inskaffat mig 2 par grymt coola tights, me like! sen har jag köpt lite underkläder. och lite annat smått o gott.
nej nu ska jag äta upp, sedan ska jag öppna här. så kika gärna förbi..

PUSS! =)

besök gärna butikens blogg;
http://Gsh.blogg.se

tisdag

idag tänkte jag inviga min nya jacka, tycker det är rätt kyligt! idag så blir de jobb på g. slutar 18.00. sen ska jag säga hej till en väään.

puss, mot bussen nu :)

grattis till mig då

idag fyller jag hela 19år. blä på den åldern, känner ingen skillnad, blir nog roligare nästa år. sitter och pillar på min nya kamera. den är fin och jag är glad.
sitter också och kikar runt på tv:n, kollar på en 42tum vit, som jag är intresserad av. men ska kika runt mer..

min kamera:

söndagsdegar..

jahapp, trevligt igår. jag och malin var ute och åt på grappa, sedan förflyttades vi till centro. var jätte trevligt!
och nu är jag hemma lite småseg, håller på tvättar. ikväll blir det hoppla polle..

fortfarande mobillös..

pollen jag ska hoppla på


sovdags snart.. nydag imorgon

jahapp, igår jobbade jag med anna i öltältet på stan när lilla björn rosenström spelade. sen efter tolv blev vi flyttade för att jobba på harrys.. var hemma vid 4 igår. sen somnade jag 6 kanske, blev väckt 12. sen åkte jag ner på stan lämnade in ett cv till en butik i stan, sen åkte vi ut och sålde min käraste sötaste bil, sadface. men har ingen använing för den, så bye! imorgon ska jag upp innan tio, så runt halv 9 kanske. sen kommer mäklaren och fotograferar huset, för vi ska förmodligen flytta ut till tumbo, yes!!! (not). Sen ska jag åka och kolla efter en tv =) sen klockan 18.00 blir det jobb igen, på strömsholmen kom och ta en öl eller två. så kvällen går fort.
nu måste jag sova, godnatt på er hjärtegull..

/ PUSS

tisdag

jaha, då ska man snart ner mot åfesten och jobba då! har nyss ätit, och innan det var det någon kille och kollade på min bil och var intresserad, men han va ju trög. orkar inte gå in på detalj. och bilen blev inte såld.

nu ska jag fixa till frissen i en toffs, sen röra mig mot staan

slutar 02.00 kanske skriver nåt då, PUSS =)

bara jag ingen annan..

sitter här och kollade min mejl nyss, fick svar ang. plugga i australien. Är verkligen jätte sugen på att dra iväg en månad och bara vara. men det som står först på listan är en utomlandsresa med Malin.A.. Blev en spicy hot med henne på lunchen idag. och vad gör jag nu? jo sitter och trycker i mig chips och cola, mums! aldrig fel det heller. skulle ha fikat med fru östlund idag, men var tvungen och åka hem och fixa med bilen, städa ur den och ta fram alla papper, för de kommer ett par och ska kolla på den idag, dem har inte kommit än. konstigt nog. så hade hunnit fika med josse. surt! vi ska planera inför vintern, wei.. planer planer planer.. vart ska dom gå?


fundersam

this is me

jahapp, då va man iväg och träffa stallbrudarna från förr. kul! ena va värre än den andra, tillsammans var vi som 10 små barnrumpor. haha men kul hade vi på vår lilla uteritt. ser fram emot nästa söndag. och imorgon ska jag ner och söka jobb på stan sedan ska jag och malin förmodligen luncha ihop, och runt halv fem ska jag och josefine planera och prata ihop oss lite för lite framtida planer. blir nog en bra start på den nya veckan..

kvälls låten, Westlife - total eclipse of the heart


weei

idag ska de ridas! :) ska bli riktigt roligt att komma tillbaka till torshälla igen, gör en liten comeback tillsammans med dom andra tjejerna. jag och linn var ju på vilsta, men det kändes inte rätt, torshälla är där vi hör hemma trots allt, haha..
igår var jag och festade med josefine, erika, carro och emmi, det var rätt så trevligt faktiskt! hade en kanon kväll måste jag säga. startade med lite förfest hos Josefine vid forex, sen hamnade vi på centro en snabbis, och sedan vidare till harrys. kanon kul! var hemma runt 3, bra louise, inga efterfester här inte. STOLT

nu ska jag ta och äta sedan städa lite fort hemma sen åka till stallet! :)

/ puss

viking, min absoluta favorit, varit det i alla år.

sov sötttttttttttt

nattinatt

mjaau

igår var det maddes födelsedag, firade henne lite med tårta o gottegottgott saker hemma hos henne som det bjöds på. sen drog vi oss mot johanna i nyfors på lite förfest, trevligt var det iaf, sen börja vi dra oss ner på stan för att dra ut en sväng på nybron, riktigt trevligt var det. sen var jag hemma halv 7 i morse, helt sjukt!

i helgen blir det lugnt, ska bli riktigt skönt att inte göra ett skit.
sen på söndag är det ridning, fy tusan va kul det ska bli.. träffa stallbrudarna från torshälla, haha. sen har jag ju tvingat med mig en liten madelino också. spännande!

nej nu blir det nog film, med lite chips och dipp, mums!

en bild från igår, snodde den från sofia

bizz's födelsedag idag..

GRATTIS MADDE!

idag ska du firas iaf från min sida, sen om några fira dig igår struntar jag i, för det är idag du fyller år, därför ska du firas. nu ska jag se vad jag ska ha på mig, sen ska jag fixa lite innan jag åker in mot staden för att gratta frugan..

Puss på er.

stan nu.

Nu ska lilla jag kila mot staden, ar lite ärenden att göra. ska försöka se om jag hittar en svart fin kavaj? min svarta är ju totalt borta? förstår inte hur jag kan tappa bort kläder sådär hela tiden. de var lika dant förra veckan när jag och madde gick på stan, då vart det varmt och jag tog av mig min kofta, efter en stund säger jag till madde - du var är min tröja? då har jag tappat/lagt den någonstans på vägen på stan. skumt! aja, vad säger man.. Nu ska jag träffa maddie, imorgon fyller flickan år. får se om jag kan vara med i kväll på deras kräftskiva, vill så gärna.. men får se som sagt! Annars får jag fira dig imorgon =) bizzzie


två gamla bilder jag bjuder på haha skam 4 år sen



RSS 2.0