oslo stad

oslo verkar ju vara en kanon stad. igår när vi kom hit knallade vi till peppes pizzeria tror ja de hette och tog oss en pizza, det var gott och välbehövligt, sen blev det bara film titt innan vi somnade. sjuk film såg vi iaf. läskigt! idag har jag och chrille har varit ner på stan en sväng på förmiddagen och kollat lite, vart en snabbis var så kallt ute. sitter nu och äter geisha och ska snart se twilight som man sett ett x-antal gånger. men den är ju för bra. sen ikväll ska de drickas lite. hoppas på att det blir en kul kväll.
imorgon är det halloweenparty och sen kommer johanna förbi också. trevlans!

På buss mot oslo

Sitter på bussen nu på väg mot oslo som sällskap har jag rebin och haslie! Jätte segt måste jag säga att det är. Vi höll på att bli kvar i kristinehamn tror jag det hette. Vi skulle ut och ta en bensträcka Men helt plötsligt så var bussen påväg att åka. Men tur att jag hann fram och knacka på rutan så bussen stanna och nu är vi på bussen igen. Haha fyfan tänk om den hade åkt:p. Nej nu ska jag läsa vidare i min tidning medans grabbarna kollar film. Framme i oslo halv tio och då ska christopher möta upp oss:) tjing på er

stockholm

helt slut är vad man är. sprungit runt i sthlm och shoppat idag, fun! fick också träffa linda som flyttat upp dit, trevligt får komma fler gånger, saknar dig när du inte är i stan lillevän.. ska snart packa väskan, det värsta är ju att  när man packar så blir det antingen för lite eller för mycket. inteokej. så denna gång ska de gå bra. imorgon säger jag tjing på er här i stan.. för då drar jag till oslo, och det blir nog inte något uppdaterat förän jag kommit hem därifrån. får se när jag tar mig hem.


oslo på torsdag

sådärja. nu är biljetten bokad och klar för oslo på torsdag. hoppas på en kul helg! men tror inte att de blir annat än roligt.. nu ska jag ta mig lite te och macka som jag alltid gör, så himla gott. men tråkigt att göra det ensam jämt..

idag när vi satt och åt här hemma allihopa. så kan jag inte påstå att dom är särskilt snälla mot mig och min kära bror simon, haha dom bara skrattar åt oss. de tycker vi är bra skumma. som t.ex. simon blev en gång så rädd en kväll så skulle han springa hem och sprang barfota rakt över åkern med skorna i händerna för att han tyckte det gick fortare då, alltså att springa barfota än med skorna på.. sen hade han berättat för dom här hemma att lyktstolparna i stockholm kunde prata? men jag har lärt mig när jag var liten att dom kunde höra en när man ropade "ho ho" om man inte ville trycka på knappen för att gå över vägen.. jag kanske är trög. haha! men tror det är det simon också hört.. är det någon mer än vi som hört det får ni gärna säga till. för dom här hemma bara skrattar åt oss, haha! men förstår att dom skrattar för de låter bra roligt.. nej nu nog om detta =) dags att bli lite trött. Te:t ropar!

tjingtjing..

god dag gott folk

har varit full rulle hela dagen, somnade sent igår. så blev inte många timmars sömn. bea kom och hämtade mig vid halv tolv ungefär. rörde oss mot tunapark och stan och tunapark igen för lite shopping. alltid lika kul med lite nya saker. sen åkte vi hem till bea och fick sällskap av både beas son och maddepadde. imorgon ska jag till sthlm en sväng och träffa linda, sen förbi på buttericks och köpa mig något att ha på halloween. Hoppas jag hittar något. annars blir jag tokig, jag är som vanligt ute i sista minuten, typiskt!

nej nu ska jag hänga tvätt för duktig som jag är så håller jag på och tvättar kläder. imorgon tar jag 2tåget från stan, så innan det ska jag ha städat, nogrant uppe hos mig. för på söndag är det visning på huset. och då måste det vara ordning och reda.

mjaau på er söta ni.

måndag.

sitter här, inte gjort något speciellt idag om jag får säga det..
imorgon ska jag träffa Bea, umgås lite sen ska vi nog ut till henne på landet och hoppla lite polle. får se vad vi hittar på mer för bus.. ska bli trevligt =) annars då vad gör jag? söker jobb. söker jobb. blir nog oslo på torsdag om allt går som det ska. nu ska jag ta mig min lilla kvällsmacka med te i vanlig ordning, det är ju bara för gott!

pusselipuss imorgon blir det upp tidigt för ska vara hos bea redan vid 11. skönt att gå upp i tid någon gång.


söndag

jahapp, man mår som förtjänar idag.. var hos caisa med lite tjejer. drack vin och pratade gamla minnen.. trevligt!
förutom att de finns ju äckel till allt alltså, fyfan. nu ska jag snart åka hem och äta, sitter hos caisa. nej nu får ni ser lite bilder från igår som vi tog igår..


sköna namn

Li, Tuva, Nicole, Cornelia är sånna namn som jag diggar skarpt. vet inte varför jag säger det, men satt och tänkte på tuffa namn. Nått av dom namnen ska jag se till att min dotter heter, om jag nu får mig en tjej när jag väl skaffar mig barn ;) haha... inte för att jag tänkt skaffa mig ett förän om ett par år vill jag lova. killnamn vet jag inget så de får ja klura på när de väl gäller. haha. jävla inlägg..

suck, klockan är bara halv tolv. jag som igentligen borde sova lite, men varit vaken sen 7 imorse. inte okej! inte när man varit ute dagen innan iallafall.. och kommer hem vid 3..

lördag idaaag.

som sagt.. malin ringde och tvingade med mig ut igår eller hon lyckades övertala mig. började med lite förfest hos mallan, sen drog vi ut till nybron, gud så fint dom har gjort där, gillar det verkligen.. Träffade gott med folk ute, trevlans. idag ska jag och caisa dricka lite vin, sen blir det en sväng till raw. kan bli riktigt kul ikväll tror jag..

pusspuss


imorgooooon

varit ute och gått lite idag. skönt! rensa huvudet lite samtidigt som man får lite friskluft är aldrig fel?
imorgon ska jag till Caisa sen ska vi ut på raw, kan bli roligt. sen får vi nog sällskap av en söt Ewelyn larsson också. trevligt! ikväll blir det idol ska lägga mig tidigt så det blir i morgon, vill ha det nu nu nu.. kan bli skoj, börjar med några glas vin. men ska ta det lugnt! för på söndag är det träning och då kan jag inte vara bakis, för det är inte okej.. PUSS på att det är helg och att jag är glad! tjing <3

en allvarlig louise.


fredagsmys

Godmorgon tänkte jag säga.. hej på er!
idag är det fredag vilket känns skönt att jag inte har planerat att festa. duktig duktig! blir hemma kväll både idag och imorgon, så om någon vill joina mig så tveka inte av att höra av er, så tråkigt att vara själv.. nu ska jag äta lite kyckling wook, mums. sen ska jag ut och gå en sväng tror jag, mysigt. känner mig fortfarande lite hängig. vill inte bli sjuk! ska ta mig en ipren nu, sen äta mat. tjing på er så länge!!

http://www.youtube.com/watch?v=RkR7LYHPQzU&translated=1 

Skiftingehus



Fatta att man gick på skiftinge från dagis till 9an? började dagis när jag var 2år, sen bytte jag till Skitingeskolan och gick där från 1-9an. Minns hur nervös jag var att få börja 7an. Hur läskigt det var att gå in på "höstadiets" område. och att få gå till Caféterian och handla läsk och havreboll som man alltid köpte under dom 3åren man gick där. Saknar nästan tiderna på den skolan. Alla klasskompisar och vänner man hade där, som man inte har kvar nu.. lite tråkigt! alltså 13års tid i skiftinge kommer jag aldrig glömma. fast dom tiderna var det bra när jag gick där. lugnt och skönt, jag trivdes. Fast kan säga att idag sätter jag inte en fot i skiftinge om jag inte måste, ogillar stället. ;) nog om det! varför jag skrev detta inlägg var för att berätta hur bra jag hade det på skiftinge och alla minnen man skapa. sitter och pratar med en gammal klasskompis nu. Riktigt roligt!! nej nu ropar sängen snart. så ha en bra natt/kväll.. PUSS PÅ SKIFINGEHUS OCH PÅ ER LÄSARE SOM SITTER OCH LÄSER MINA TRÅKIGA INLÄGG.


torsdag.

åt nyss lite macka med te. riktigt gott så här på kvällskvisten. tror jag börjar bli sjuk, men får hoppas på att jag inte blir det.. haft ont i huvudet idag och känt mig lite hängig. får hoppas på förbättring imorgon. just nu har jag en hund bredvid mig som är på bushumör, lilla söta rocko.
Imorgon är de fredag och helg. men jag tror jag blir hemma denna helg. blir nog idol imorgon, någon som är sugen att titta med mig? och om jag inte träffar Caisa på lördag och umgås med henne, men som sagt återstår och ser helt enkelt.. ikväll har jag legat och kollat på mammas pojkar och inlåst. åt nog sveriges största äpple. sjukt vad stort det var.. nu ska jag ta mig en banan och sen försöka bli trött, kanske sätta på en film och somna till den..

tying the knot


ett irriterat inlägg.

just nu är jag väldigt irriterad. arbetsförmedligen är ju tröga i huvudet. ni som är arbetslösa vet om att ni inte får lämna stan om de inte är för att ni ska söka jobb? för då blir ni borttagna som arbetslös hos dom. dom kan ju inte seriöst ha alla hästar hemma. De menar på att du måste vara hemma och söka jobb varje dag osv. men vadå de kan man väl göra genom internet på de stället man är på för stunden. aja nog om detta. jag tänker åka nästa vecka iaf :) sen om det blir tisdag eller torsdag, det kvittar för mig. kan gå till min jobb coach och sitta där i 20minuter på torsdag. vissst visst. så jag går miste om 2dagar i oslo. men puss på arbetsförmedlingen idag då, eller inte.. nej nu ska jag gå ut och kolla om posten kommit, sen ska jag lite senare dra mig mot Sandra, för hon är nog den ända i stan som kan få min på glatt humör, vad vi en gör liksom..

risifrutti är gott, japp så äre.


hoppsan..

skulle varit iväg nu klockan 10 men tog fel på tiden, trodde jag skulle varit iväg klockan 15. men som tur var så löste de sig ändå! idag ska sandra och jag umgås, vi har blivit riiiiiiiiktigt tajta. om ni förstår vad jag menar. nej tänkte väl det! nu ska jag göra mig i ordning och sedan röra mig mot stan.

tuudilu

med ena foten utanför..


somenfågelutanvingar


onsdag

full rulle hela dagen! låg nyss och tittade på tv och åt lite korv med bröd, för de var ju smaskigt, fast fortfarande hungrig, vad gör jag? får ta mig lite mer i magen. så typiskt att jag satt mig här efter tvn nu kommer jag aldrig somna. jag som vart så trött i soffan, menmen nog om det.. Träffade sandra idag vilket var trevligt, du är alltid lika söt. vi gick och sökte jobb. bravo! en god sak iaf.

nu ska jag läsa runt på min "bloggrunda" jag har. följer ju endel bloggar som jag läser varje dag.

tjiingeling

kom hem när du vill, jag är vaken hela natten.



det skulle inte göra någonting om du bara kom hem en vacker dag. skulle förlåta dig för allt och bara se framåt. Kom hem när du vill för, jag är vaken hela natten och hoppas på att du/ni ska dyka upp en dag. och låta mig berätta för er hur mycket ni betyder för mig. jag älskar och saknar er, pappa och mamma. tiden går för fort.. vem lämnade vem, jag är inte över er än.. /er dotter louise


one step at a time

idag känner jag mig pigg och glad! varit in till stan träffat vänner såna som man bara blir glad över att träffa. PUSS på er. har just tryckt i mig en hel marabou chokladkaka. den satt fint den vill jag lova. imorgon ska jag in till stan igen för lite ärenden. sen ska jag bara hem och dega framför tvn känner jag. kan bli riktigt skönt..

nu ska jaag skriva om mitt cv lite.
mysgos på er.

tisdag

somnade som sagt till slut efter mycket om och men..

slängde just in min vinterjacka i tvättmaskinen vilket jag igentligen skulle gjort igår. ska strax klä på mig lite och röra mig mot stan tänkte jag. kan ju inte direkt ha något liv av att sitta här och glo om dagarna. ska se om jag hittar de sakerna jag behöver till halloween utklädnaden. som jag planerat att vara. sen kanske passa på att umgås lite med Mäddä..


inte varje dag man steker korv såhär, men va fick vi göra på åhus camping ;)
jag o ewe var ju helt klart bäst


mushuvud

som sagt.. kan inte sova i vanlig ordning. min katt kom nyss in med en mus och var jätte stolt. och la den bredvid mig och stog o mjauade. samtidigt som jag står och försöker skrämma iväg katten, så hon kunde bära iväg musjäveln kommer hunden och ska kolla vad som händer i köket. ställer sig och kollar på och gnäller medans katten sätter sig och tuggar o tuggar på musen. trodde jag skulle spy när jag körde hur hon tuggade sig igenom kött o ben. efter ett tag blir det tyst.. och jag tittar ner på golvet, kvar är.... inte katten? inte musen? och inte hunden? utan bara ett litet kvarlämnat huvud från musen. USCH! jag rör det inte. någon som vill ta bort? kom så blir jag glad.

bild 1, katt + mus: stackars mus


bild 2, mus huvudet: inte okej.




sandra andersson är min vän och hon vet att jag tycker om henne av hela mitt hjärta. PUSS på 'na.


mogis ordbok


köttbullsmacka

åt mig nyss 2 köttbullsmackor och ett glas mjölk till "kvällis". just nu gör jag inte speciellt mycket. lyssnar på melissa horn och funderar på sängen snart. kan vara dags för det kanske. Nästa vecka bär det förmodligen till Oslo :) får se om jag får med mig Ewelyn. hoppas på det! annars får jag åka dit self. blir där över halloween. hoppas på en skoj trip.. nu ska jag borsta tänderna och sen säger jag godnatt!

imorgon ska jag nog in till madde och säga hej och vara sociaaal. dags för det, inte träffat fröken på ett tag!

puss&godnatt från en trött louise

min käraste & jag, midsommar

mjaaau

Hej jag heter louise aulén och bara älskar Elins garderob. allt hon har på sig är så himla fint! jag älskare bara. hit med de, TACK. nejdå, kanske inte. men kan säga att man inspereras väl av henne. hon är riktigt grym. nu ska jag ta mig glass i stora lass, för det är så himla gott. med lite oboy på gör susen. GOTT! tjingetjing

20091019


Melissa Horns nya skiva

http://open.spotify.com/user/laulen/playlist/6Qmvwf5CuQTEtne1yqUZDv 


värt att lyssna på, göre bara! jag lyssnar om & om igen..


redan vecka 43? otroligt.

när jag vaknade idag så kände jag: så här skönt har jag inte sovit på huur länge som helst.

sitter nu och väntar på lite mat, gottans.. sen efter maten ska jag nog lägga mig och läsa lite grann i boken jag läser. sen ska jag se vad linda gör, för ska förmodligen träffa henne och umgås lite.
dagens måste idag är att slänga in min vinterjacka i tvätten om jag har 2-3 tennisbollar. för det var ju ett måste. annars får jag köpa mig ett par sådanna. nu ska jag äta, hörs kanske sen.

en promenad i höstvädret är ju mig bra mysigt.


dagens;

Dagens humör: mitt humör idag är väl rätt så lugn. inte pigg för att göra något speciellt.
Dagens borde: tvätta
Dagens frisyr: toffs, min typiska frisyr
Dagens klädsel: svarta byxor + en blus
Dagens planer: inga planer kvar mer än att jag ska ta mig en bok snart och gå och sova.
Dagens materiella vill ha: en cola flaska
Dagens längtan: kramas o gosmosa
Dagens fundering: vad sker i veckan?
Dagens beroende: sömn
Dagens tråkigaste: bilfärden hem från uppsala
Dagens personer: Linn, Lisa, Sanna, emma o resten av gänget som var hos ems.
Dagens roliga: linn berättade att hon trodde gurras huvud var hennes katt alice när hon sov. haha
Dagens låt: Kent - socker

snodde listan från http://lisaplace.devote.se/


söndagsdegar..

åkte som sagt till uppsala med Linn, Lisa och Sanna igår.. var nära på att vi åkte fel, men tillslut hamnade vi på rätt väg igen! När vi kom fram till Emma och Emil i Uppsala blev de snabba ryck med att göra sig i ordning för fest, eftersom festen hade redan börjat. sen efter elva någongång började vi röra oss till Framfickan, tror jag det hette. ett tufft uteställe, jag gillade det. Sen runt 2 rörde vi oss därifrån. Lisa stod och viftade med sin korv framför ett okänt par, hon var lite sur över att dom inte hade en cigarett åt henne, haha.. tror vi alla 12 pers låg på plats för "sömn" runt 4. sen runt 6 vaknar jag och lisa till, säger ingeting utan jag säger " lisa vatten, vatten lisa". båda hoppar upp ur sängen i en väldans fart och rakt ut mot köket, hoppandes över alla som låg sovandes på golvet i vardagsrummet, fast vi var nog inte så tysta av oss eftersom de vaknade. dom där vattenglasen var nog det godaste jag drukigt på länge! njöt varenda klunk! haha.. idag var det inte många pigga. var hemma runt 4. bilfärden hem gick bra "bara följa väg 55".



1. jag&Linn i bilen mot uppsala 2. Lisa & Emma ute på krogen 3. jag och ia ute 4. Ia och Martin efter krogen


Lördag, blire uppsala idag lr?

vakna för en kort stund sen, funderar på om jag ska göra lite nytta idag. och kanske först ta och städa undan på mina kläder och lite så, kanske vore en bra idé? linn kommer nog över hit vid 2 skulle jag tro. så innan dess ska jag ha städat mitt rum tycker jag. sen ska jag hinna duscha innan med så nu ska jag börja med mina sysslor!!

mot emspems idag förmodar jag?
Puss på er gott folk

hope and glory

har precis gjort mig i ordning, ska snart hem till linn och umgås. ska bli riktigt trevligt tycker jag :) var ett tag sen vi gjorde det på ritkigt. kan väl säga att det är ca: 6 år sen? helt otroligt.. vi var 12 då? skulle börja högstadiet, sen hamnade vi i olika klasser, och på så sätt så slutade vi umgås helt enkelt.. tråkigt :) men vi sa ju redan då att vi inte skulle tappa kontakten, och det har vi ju inte gjort ;).. bra kämpat!!

idol + moff = fredagsmys, perfekt kväll! =) gillart'

ha en trevlig helg allihop, tjing


fredagsmys

var nyss ute med hundarna på en promenad i regnet.. När man kommer in har frederik satt på dansbands musik "jag ringer på fredag, så ses vi på lördag....dagar gick och dagar går.." så  går låten ungefär, haha.. man får ju sig ett skratt iaf varje dag pga att vi har sån sjuk humor jag och frederik.. Idag ska jag umgås med Linn, vi ska ha lite idol mys och bara vara. Emma bjöd över mig till henne och emil i uppsala på inflyttningsfest. men frågan är ju.. ska ta mig en liten funderare och se. hade faktiskt bestämt att inte festa i helgen. men emma ville ju så gärna att jag kommer. ;)

nu ska jag göra mig en milkshake mums!
puss


hos mia o parran

sitter nu hos mia tillsammans med henne och madde, har tidigare varit en sväng på stan. fikade på waynes sen har vi kikat lite på stan och så var jag på möte. ska väl snart åka hemåt. och äta lite mat sen ben & jerry´s glass. mumsmums! i morgon är det helg igen, men blir en lugn helg!

nu ska jag vara social med mina tjejer
puss på er.

torsdaag

ska snart ner på stan och träffa mina kära vänner, sen ska jag på möte klockan 15. igår började jag läsa en bok och jag läste ur den när jag låg i sängen för att bli trött för att jag jag sen skulle sova. vad ska jag nu läsa? någon som har tips på bra böcker?

pusspuss på er


yooooo

sandra är de som skriver har brytit mig in på louise blogg och nu ska ja skriva ett jättegulligt inlägg om henne.

louise är världens gulligaste liten tjej. tycker om henne så mycket hon gör mig alltid glad!
asball tjej ;)
lärde känna henne när jag började ettan på gymnasiet och hon gjorde min gymnasietid till världens bästa tid <3
hon och jag fick alltid skäll av lärarna för vi pratade för mycket på lektionerna och för vi hade för mycket åsikter om allt. sen fick jag skriva på ett kontrakt med rektorn om att jag skulle prata mindre på lektionerna för de andra eleverna vågade inte säga något när vi började prata sa dom. älskart!

ne men lollo är en asmysig tjej och den killen som får henne kommer bli jävligt lycklig kan jag bara säga!
sötaste tjejen :)

och nu ska ja lägga upp lite gamla halvfula bilder på hon och mig <3

 

puss på dig jag älskar dig!


sandra is in tha house

(hittade ett inlägg som låg i utkast här i min blogg busiga sandra)
hej nu har jag brytit mig in på louise blogg :D
så nu ska jag skriva  lite om henne.

louise är en asgrym tjej! diggar henne skarpt alltså. mysig tjej.

kan ju berätta våran livshistoria. louise och min alltså.
vi möttes när vi började på handelsprogrammet. askul.
sen kom vi på en egen dag. 31 november den heter sandra och lollos dag.
så då vill vi ha gratulationer. och den 31 november har vi varit vänner i 3 eller fyra år.
mysssss.

vet inte vad jag ska skriva mer än att jag älskar louise och hon är en toppentjej och den killen som får henne kommer bli jävligt lycklig kan jag ju bara meddela!


kan lägga upp lite bilder på osss wohoo.



jahapp

som sagt jag och fredda ställer in våran så planerade halloween fest, känns inte som det är värt att hyra ljud, ljus, dj och lokal för 50pers? men det kanske ni förstår! så hoppas ni som tackade ja hittar någonting annat att göra den 31. jag har redan planerat annat, skönt ska det bli att komma bort från eskilstuna känner jag, en hel vecka blir det nog. nu sitter jag iallafall nyduschad ska snart ut på en promenix i höstvädret, känner att jag behöver lite friskluft. igår satt jag med Ewelyn och försökte få med henne på lite kryssning, ska se om jag lyckas övertala henne idag. men det ska jag nog se till att jag lyckas med..

skriver nog lite mer senare..
PUSS


jag älskar kläder

Sequin Shoulder Jersey DressEmbellished One Shoulder DressStructured Dress By UniquePremium Biker SkirtEmbellished Bodycon SkirtLeather Square Bolero JacketANIQUE Stud Toe AnklePIN UP Stud Boot By Boutique


cheez ballz

sitter hos Sandra i skorre. Vi var nyss på konsum och köpte lite choklad och lite ostbollar(cheez ballz).. Gott va? Snart kommer väl issa hit också, då ska vi spela monopol. bara för att vi är för tuffa för att göra någonting annat. nej nu ska jag vara alldeles FÖR social med sandra så hon inte tycker jag är tråkig.

justja, när jag var på willy's idag så såg jag att det fanns rosa toalettpapper och då tänkte jag att jag måste bara köpa det åt sandra, så när jag kom hit idag så fick hon en rulle rosa toalettpapper, glad blev hon. och hon ska spara det väl ;) haha.

PUSS på er

dream on.

åt nyss lite kladdkaka med vaniljkräm, mumsmums.
sitter här och drömmer om ett varmare land där man bara kan leva livet och njuta av sol & värme. och bara kunna slänga sig i havet för att svalka av de varma liksom. men nopes. så bra har jag det inte direkt! den dagen jag inte är i sverige, fyyyyy va jag ska njuta. puss på er godingar nu ska jag gå och bädda ner mig i tv-soffan. kanske kommer in framför datorn igen lite senare. men nu, tjing på er


söta du

idag har vi en liten glad louise. har fått mina kläder som jag beställde förra veckan. och jag är nöjd!
tömde nyss diskmaskinen, funderar på om jag ska lägga mig i soffan och glo på lite tv. sen är det så varmt och skönt i vardagsrummet när vi eldar, så mysigt. veckans planering lyder: idag, hemma och bara mysa med mig själv och alla andra här hemma. imorgon, inget planerat alls, funderar på att dra mig in mot stan då och vara social med min bizz. onsdag, fika med felice annars inget planerat där heller. torsdag, ska till jobbgiganten på möte. segt! fredag, idolmys med mina stallbrudar. lördag, slappa hemma, kanske ha en liten bakdag? om jag är duktig nog. sugen på vaniljbullar. haha söndag, söndagsmysa lite bara. oj inte så intressant för er att läsa kanske haha, men är man lika uttråkad som en tuff brud som mig så blir det att man skriver om allt och ingeting. nu är det mat på g.
 tjingtjing..


puss

sitter här har varit i stallet ikväll, var inte alls pigg för att rida idag. menmen får skylla mig själv..
sitter här och undrar när jag får mina kläder jag beställde förra veckan.. var ett par tuffa jeans o någon topp..(kolla nedan) perfekt för vardagen! ne nu ska jag strax sova. helgen har varit kanon!

Cheap Monday - Tight gr Ice WedgeSerious Sally by Rut m.fl. - Spreta Doggy Set


söndag


video från igår, askul!

det

vaknade av att jag inte orkade kliva ur sängen, så drog fram min kära bok som jag läser innan söms igentligen. Men jag har snart läst klart den, ovanligt att jag läser faktiskt. Men detta är en sån bok jag verkligen fastnat för.
Idag ska jag följa med Josefine ut till hällberga på Kräftskiva. kan bli kul men rätt lugnt. Nu ska jag äta lite sen göra mig i ordning, sen in till josefine's lägenhet i stan och börja förbereda oss för kvällen. Fun :)

skriver nog inte mer idag, så får skriva imorgon, kanske pluppar jag upp några bilder också. får vi se om kamran blir min vän ikväll.

tjing


nu är det fredagsmys..

det är nu, sånna här stunder när man bara vill krypa upp i en filt tillsammans med någon man tycker om och bara ligga och kramas framför en film och bara vara.. Samtidigt som det är ganska skönt att vara lite för sig själv och bara lyssna på lugn musik och bara rensa tankarna lite.. Nog om det!
Imorgon var planerna att jag och Madde skulle ta oss en trip till kära huvudstaden. men så blev det icke. istället träffar jag nog käraste Östlund och följer med henne på lite kräftskiva, även om jag inte gillar kräftor särskilt mycket. men vad gör man inte för sällskapets skull, klart man ställer upp och följer med!

sen får jag ju inte glömma och be er läsa min och madeleine's sjuka blogg;
HTTP://BIZZZ.BLOGG.SE håll ögonen öppna efter våra sjukt tröga inlägg.


tjingtjing

elvis

kom tillbaka till elvis för en liten stund sen, har varit och träffat fru pargelius på en liten fika, vilket var mycket trevligt!  har varit hundvakt sen igår, åt den lilla krabaten. fick besök av en söt vän sandra hela natten, tack! vi låg och kollade på bert, "tuff kille" som sandra skulle sagt. nu ska jag hjälpa simon med disken, sen ska jag ta och fara hemåt. för ikväll blir det lugnt, med lite idol, mys. sen imorgon blir det Sthlm en sväng med. trevlans!

elvis som valp, han är nästan lika söt nu, fast mycke tokigare.

sitter hos Caisa

sitter hos caisa, vi har nyss ätit lite pizza vad gott. ska snart gå tillbaka till simon och gå ut med lilla hunden Elvis igen, den kraken :) sen får jag se om jag sover kvar hos brorsan eller åker hem. får se :)

nu ska vi börja knata mot elvis

ciaaao

mitt i natten.

ringde madde vid 9 och tvingade med henne ut på en långpromenad i regn och kyla. tog oss 1½timma kanske att vandra runt i Eskilstuna hålan. Kanske inte bästa vädret, men vi hade de trevligt, pratade om allt och inget. nu ska jag sova, så säger godnatt allesammans, pusspusspuss


helt ofattbart

Från att ha ca 30-50 läsare per dag till att gå upp till 251 läsare på bara en dag, helt ofattbart! men jag gillar det, kanske får forsätta sälja ut mina kläder. haha! justja, som jag sa till mig i tidigare inlägg idag, av att jag skulle rensa mina kläder, jag orkar verkligen inte. har istället gjort mig lite chokladbollar. duktiga jag, inte gjort de på flera år, kände att det var dags för jag var riktigt sugen på någonting gott.
PUSS


Ashton Kutcher


Het?

PUSS

jahapp vad gör man, nu har man varit duktig och damsugit halva huset här hemma. känns inte som jag har ork för någonting just nu, ska sätta mig och kolla lite om utbildningarna jag prata om senast, ska skriva ut ansökningspapprerna osv, så jag har det klart. hoppas hoppas! vill det så mycket känner jag.. 
I morgon ska jag luncha med kära pargelius. Trevligt, vi kände att de var dags för det nu. sen skulle jag behöva in på banken en sväng också, för min internet dosa strular. inget går bra känner jag..
ikväll ska jag ta mig i kragen och verkligen RENSA mina kläder. får se hur jag lyckas med det.

( vet att jag inte skriver så roliga inlägg men ni får ju veta allt jag gör och ska göra för er som bryr er ;) )



bilden är från 2007

hello everyone

har precis tryckt i mig lite knäckemackor med ett glas mjölk, så himla gott.. ska alldeles strax damsuga lite sedan ska jag rensa min garderob och se om någonting kan säljas på bloggshoppen. återstår och ser! nu är det städdags, wiho. puss på er folkisar!

haha claudia på hultsfred, kan inte sluta garva åt den här bilden, så himla sööt är va du är gumman, kul hade vi och de blir nästa år med!


halloween snart..

sitter och pratar lite med madde om vad man ska klä ut sig på halloween, astaggad! vi hittade en rolig sumo-dräckt haha fyfan.. nej de går inte, men dem kan vi spara oss till tills fegges maskeradparty? på halloween blir det vampyrer, rawr..

nu ska jag bädda ner mig och krama om kudden lite. känns lite välbehövligt!
puss och godnatt på er sötnosar



måndagskväll

sitter snabbt framför min kära vän(datorn)..
idag har jag inte gjort något speciellt, sitter och funderar på vad jag ska göra med alla mina klädesplagg jag tröttnat på? känns onödigt att slänga dom. och så sitter jag och funderar på min underbara pälsjacka jag köpte till förra vintern, ska jag ha kvar eller sälja? det är den stora frågan.

loggade in på facebook och upptäckte att min vän mia lagt upp en otroligt snygg bild på henne i sin nya hårfärg. verkligen en förändring, eller vad tycker ni folket?

från blondin till brunett?


5 oktober 2009

kan börja med att berätta om hur helgen har varit, kan konstatera att det har varit mycket fylla, inte okej. i lördags började det med förfest hemma hos Madde, där vi fick besök av tilda, moa och tim ända från katrineholm. Mycket trevligt! sedan bar det av mot nybron och alla blev fullare o fullare, speciellt en liten madde som folk säger att hon blev utslängd men vips så stod hon framför mig och inte hade hon blivit det?
men när vi kom hem hade madde sönderslagna knän och jag trodde jag kunde göra rent dom med en disktrasa, inte okej det heller. men kan säga att jag är nöjd över helgen och haft riktigt kul! och kul att k-holmarna var på besök men lämnade oss lite väl tidigt söndags morgonen ;).. men vi ses snart igen!

nu ska lilla jag äta lite, och så ska jag lova er att jag inte ska parta på ett par helger framöver, bra lollo!
/ puss


20årsfirande

jahaja, för mina kära vänner klagar på att jag uppdaterar min blogg alldeles för lite, inte okej tydligen. Ska väl kort sammanfatta gårdagens kväll;

- åkte till sofia
- åkte till mickis lilla 20årsfirande
- blev bjuden på god mat
- söp oss fulla
- hade "frågesport" om michaela och hade 10 rätt av 17
- tog taxi ner på stan
- nybron
- en korv på statoil
- hem och sov

hade en grymt trevlig kväll måste jag säga. nu ska jag med fredda till stenby för han måste köpa banan för han har ju sin lilla special kost nu i några veckor.


fredaagsmys

oj va tråkigt jag har blivit! haha. men idag ska jag iaf till Mickis o fira hennes 20års dag. så möter först upp sofia sedan samåker vi till henne. men blir en nykter kväll, har inte tänkt att följa med dom ut iaf. ne nu ska jag ta mig en dusch, sen försöka klä på mig något fint för kvällen? hur ska jag lyckas..


PUSS =)

RSS 2.0