tisdag

vaknade för en liten stund sen!! Sitter och funderar på om jag ska va snäll och städa åt david medan han är på jobbet? eller om jag bara ska trycka ner mig under täcket. svårt val, för är också sugen på frukost. ska väl äta lite sånt med. Men först ska jag låna barbros(davids mamma) mobil laddare för det behöver jag!! snart är det fredag, o då är det jag o bruno eftersom D åker till milano. gaaah, puss på er! =)

(en söt bild älskling gjorde i thailand)


Ligger i sängen nu och är trött, david sit...

Ligger i sängen nu och är trött, david sitter och kollar på fotbollen men kände inte för att kolla på det. Så ligger och tittar på tv jag ist:) och vet ni? I helgen ska jag vara hundvakt åt michels hund bruno igen. Fredag-tisdag ska det bara vara jag och bruno! Mysigt va? Ska lära han allt jag kan! ;) nu ska jag hämta lite glass som vi köpte tidigare idag. Sen blir det läggdags:) god natt på er sötnosar! <3


torsdag, ÄNTLIGEN

nu är klockan fyra och jag har städat, diskat mm. Håller på med en maskin tvätt också, känner mig lite duktigt faktiskt! :) Kollar ut igenom fönstret och får ont i magen av all snö, men inget man kan göra åt, varför ska det finnas snö? orkar inteeeee..


visst var jag söt som liten? haha

god morgon :)

Ja. efter mycket om och men så somnade jag iallafall till slut igår! Tror jag somnade ungefär vid 4 skulle jag tippa på och nu har jag vaknat :) Ska sätta på en maskintvätt och ställa mig och diska och städa lite faktiskt. så tiden rinner iväg lite. sen ska jag duscha och göra mig i ordning. vet ni vad jag mer gjorde i natt? jag åt upp en HEL chokladkaka på 200gram. sinnes. haha! men det är ju sjukligt gott. och stoppar jag någonting i munnen som jag gillar så kan jag inte få nog! 
nu ska jag starta min dag, PUSS

<3

jag kan inte sova om nätterna, vad är problemet egentligen? jag börjar ju undra.. Men ska väl försöka bädda ner mig snart igen och ge det ett nytt försök! Laddade nyss upp ett album på facebook, vilka minnen! Saknar vissa tider måste jag erkänna. Saknar mina babes! 
imorgon är det torsdag, ska göra lite saker på dagen, sen på eftermiddagen så får jag äntligen vara med min babe, då slipper ni mitt tjat om att jag saknar honom! Men om 2timmar sitter han på flyget påväg hem, ska bli skönt att ha dig hemma igen! :) I helgen så får vi se vad som händer. Gör det min david gör, vill säga.. 

likt eller inte?

sitter och pratar med en vän på msn, och får höra att jag har lite små drag så att jag är lik Petra(September).. vet inte om jag ska hålla med eller inte, vad tycker ni??


snö snö återigen snö

vet ni vad jag längtar till då? Nyår, för det är en sån glad dag, alla är på topp och alla har kul och trevligt. så hoppas att mitt nyår här i stockholm blir kanon. Ska iaf fira den med david, sen vad det blir för planer det vet jag inte, återstår och ser helt enkelt! han pratade om något förut, men som sagt får se. =) Sen längtar jag till den 18e dec. för då blir det julmiddag på sundbyholmslott, hur mysigt ska inte det bli då?
Undra vad som sker år 2011? hoppas det blir ett bra år, men det finns ingen tvekan om saken. jag har ju mina bästa vid min sida, och det blir vad man gör det till. mitt mål är iaf att jag antingen ska börja plugga eller så ska jag ha ett nytt jobb, thats it!
nu ska jag ta mig lite käk. pusselipuss!




Frågan är ju vad jag gjorde uppe halv 4 i ...

Frågan är ju vad jag gjorde uppe halv 4 i morse? Känns ju lite galet att vakna så pass tidigt. Så nu är jag i farsta på lite ärenden. Och i morgon kommer david hem, hitta en gladare tjej!:-D<3


Godmorgon =)

Ligger i sängen just nu, försökte somna om för ett litet tag sen. men sover rätt oskönt just nu dom senaste nätterna. jobbigt! Men försöker föra över en video som jag och paulina har gjort, sjukt övertrötta och flummiga kan man säga. Så hoppas den kommer in snart, så ni får se, haha.. isåfall hamnar den här på bloggen! ;) tänkte att vi skulle börja med lite roliga videos för att liva upp stämningen lite här i bloggen. eller vad tror ni? jag tror att det kan bli kul. om inte ni tycker det, så har man ju roligt åt det själva sen.

nu ropar duschen och kanske lite frukost om man kommer på vad man kan äta?
puss


en helt vanlig söndag

Godkväll!
sitter och degar bara, har haft en riktigt söndagsdag. imorgon är det måndag igen, jobbar tis-ons.. Sen är det torsdag :D längtar. de bara pirrar i kroppen av att veta att ja ska få kramas o mysa med min min min D.
orkar inte skriva mer idag. puss på er, o kärlek till sis <3


all i need is you


Bruno saknar jag!

dsc01900 (MMS)

Bruno saknar jag!


Ligger i sängen och kollar på så mycket bä...

Ligger i sängen och kollar på så mycket bättre. Känns som en riktig myslördag! Finns en sak som fattas, min älskling. Ligger och Tänker på hur bra min bästa storebror är. Han betyder verkligen jätte mycket för mig. Det värmer att veta att jag har dig vid min sida. Inte ofta jag säger det, men jag älskar verkligen min bror. Tillsammans har vi gått igenom mycket i våra dar, det har varit tufft men det har gjort oss så starka. Vi är bäst! Du är min förebild. Tack för att du finns<3 :) skulle göra vad som helst för dig. Nu ska jag fortsätta ha myslördag. Och längta efter torsdag, david <3 Puss och kram:)


fredagsmys

sitter hemma nu, syster står och lagar mat och sen ska vi nog ut :) hoppas på en kul kvällis! men det blir ju alltid kul vad vi en gör. jag och syster hade nyss världens brottningsmatch i sängen, haha.. katastrof ;) men kul var det! loveyou hunniie..

dagens bloggare

jag bara älskar hans stil, så snyggt det han bär! killar bli inspererade av honom, vettja. o inte nog om hans klädstil så kan han ju sjunga också, värt att lyssna på!

ANDREAS VIJK




zebramönstrat

jahapp, då börjar edt närma sig lunch o vad gör man, jag har iallafall duschat och gjort mig i ordning. Ska väl snart ge mig lite mat så jag får lite energi, sen ska jag gå möta paulina när hon slutat skolan. då ska vi laga god mat och mysa. sen får vi se om vi styr utgång ikväll eller imorgon, vi får se =) ska försöka med lite bilder med. Nu är jag hungrig!

jag älskar djurmönstrat, love it!


lite av min önskelista



1. väska
FRIIS & CO, 489;-

2. Knähöga stövlar
FORNARINA, 3149;-

3. Silverpläterad ring
BLOND, 349;-

4. tubhalsduk
WHYRED 769;-


(hittat på nelly.com)




ny deisgn

Jag tröttar rätt fort, eller så inser jag att jag inte gillar någon rätt fort. Så gjorde mig en ny deisgn inför vintern. vad tycker ni, blev det bra? :) vet iallafall att den vart bättre än den andra. kände ingen koppling med mig själv i den. men huvudsaken är väl att jag är nöjd, och det är jag väl nu kanske med den nya! får se vad jag känner om några dagar ;)


göre bara!

ni får jätte gärna lämna någon kommentar ni som läser, så jag får lite kul om dagarna när jag går hemma. ensam flicka söker........................kommentarer ;)




systrarna från tuna

Nu ligger vi här, har precis kollat efter en ny lya, ja ni hörde rätt! jag är flickan på resande fot ;) haha.. vi har hittat en som vi skulle vilja ha. så får hålla tummarna på att vi får den. Nu är vi så trötta så vi ska slutna våra ögon och drömma oss bort i våra fina små drömmar. hehe.. Godnatt mina käraste, vi hörs imorgon tjingeling =)


KALIS

Nu är efterlängtade Robinson över, heja kalis! haha känns som jag har blivit lite nörd. jag och söta rara syster paulina sitter helspända i soffan när det tävlar lagen mot varandra. haha.. vi blir som två små barn som har sett en ny leksak vi vill ha. just nu sitter vi och väntar på att vi ska få i oss lite pommes, mmm. vi är lite sugna på något salt. så lite pomesfrites och krydda, kan nog inte bli bättre, mm så gott :)

och är fortfarande väldigt störig på grannarna idag igen, GAH. vågar man gå upp och klaga elr ska man skriva lapp och sätta upp i trappen? tips någon?? =)

Puss från eran loysan ;)


jag vill utomlands =(

förstå att få känna sol&värme. och kunna svalka sig i havet, mm. jag är inte alls avensjuk på er som gör det just nu, inte alls! Önskar jag kunde ta en sista minuten och bara ta mitt pick och pack och dra iväg en sväng. Känner att det skulle vara behöverligt för lilla mig just nu. Tycker inte det är rättvist att min bejb är i thailand och blir brunare än bruno själv. Men en dag ska jag också vara brun och då ska jag vara brunare än honom! SÅ DE SÅ. haha, argt inlägg? japp, är så trött på kyla. ge mig sommar igen, den är alldeles för kort. 


här vill jag  vara nu;
miami beach
 


torsdag

jag har ont i min rygg. nu ska jag diska!
och jag har sökt massa jobb, erkänn duktigt? ibland är jag för bra. ikväll är det robinson på tv, som jag ska se på. det ser jag fram emot.. (skriver mer senare).

puss =)


BONDE FAVORIT

Jonas Fransson, Bonde söker fru Foto: TV4

Min favorit i bonde söker fru, ända från Calcutta är han. Jonas Fransson, är hans namn. Han är ju bara för gullig. Att dansa och laga mat gillar han att göra med, det är ju plus i kanten, sen är han ju uppväxt på en gård, så vilket kap Ann-katrin har hittat. Som gjord för henne! Hoppas han vinner hennes lilla hjärta. Vilken kärlek!

HEJA JONAS!


Godmorgon =)

Sitter här hemma och kollar på barnprogram på TV, vaknade för en liten stund sen. Ska strax ta mig en dusch, sen försöka göra lite nytta. Låg kvar i sängen en stund innan jag klev upp, och tänkte lite på allt, inne i min depp-period nu. Snart är det julafton och det känns inte, och för er som inte vet som tycker jag inte om julen, så är nog lite depp från och till på grund av det. Vill bara ha den tiden förbi, vill knappt gå på stan nu eftersom dem redan har börjat med julinredning, suck! vill också vara glad och lycklig som alla andra är när det är jul! menmen, nog om det. Jag ska vara glad för det jag har, har ju mina vänner, brorsan och min älskade David, vid min sida. och det är ni som får mig att må bra :) kärlek till er! Nu ska jag försöka vrida om mitt humör, och bli lite glad!

3 positiva saker idag;
pratat med david via sms
vaknade med sis
pepp inför nya tag

<3



syskonkärlek


min bebbe och jag =) <3 älskar dig


mitt humör lyder:


1. Glad (för en bra dag)
2. Ledsen (För jag saknar min david, vilket tjat på mig va?)
3. Fundersam (på? ja, det kan man undra)
4. Busig (det är jag alltid;) för er som inte redan vet det)


min man är snyggg



jag blir bara mer kär av att kolla på honom, han är bäst. nu är det bara 8dagar kvar tills han kommer hem, guud vad vi längtar. då ska vi mysa =) nu ska jag dra mig vidare på intervju, spännande. haha! men jag är ju bäst, så får hoppas det går vägen, det skulle förändra så mycket just nu. PEPP

ibland undrar man ju vad grannarna över håller på med, låter som de river sin lägenhet varje dag? dag in dag ut..


Klev just upp ur sängen, satt på en tvättm...

Klev just upp ur sängen, satt på en tvättmaskin medan jag ändå är hemma och ledig. Ska väl städa lite också. Diska måste jag! Kaos snart. Puss så länge;) tur man kan mobilblogga! Saknar david<3


Nu är det bara 9dagar kvar till jag får tr...

Nu är det bara 9dagar kvar till jag får träffa min kärlek:) saknar dig så! Min bästa. I love you D! Nu ska jag sova, god natt:)


Jag kan inte sova!! Upp om ungefär 3h, bra...

Jag kan inte sova!! Upp om ungefär 3h, bra louise bra!! Jag kommer vara död på jobbet. Mmm, love it! Kill me :o David, vet att du läser detta, du är bäst<3:)


Jävla läskig film! O vi ska inte tala om v...

Jävla läskig film! O vi ska inte tala om vad som hände mitt i filmen. Fight mellan 2 killar så dom stängde av filmen mitt i. Och vi satt mitt bredvid fighten så nu ska vi vara vittnen. Eftersom dom ovanför oss slängde sig över oss och rakt på ena killen. Så de var flera mot en. Orkar inteee! Men det var helt sinnes iaf. Får se om man kan sova i natt då, jobb i morgon. Får se hur det går. Men nu är jag iaf påväg hem. Vill bara ha min david hemma nu, så jag kan känna mig lite tryggare. Nu kommer jag inte våga gå ute själv. Läskigt! :( men godnatt på er! Pusss


Nu ska vi se på bio, jag Paulina och fredr...

dsc02058 (MMS)

Nu ska vi se på bio, jag Paulina och fredrik. Paranormal activity 2, hoppas det blir läskigt. Så får vi se om jag kan sova sen. För i morgon ska jag jobba. Gaaah, Puss


David Marcus, my love!

jag saknar verkligen min älskling så det gör ont. Det är jobbigt att inte få kännas av vid honom eller höra hans röst! Vet inte vad jag ska ta mig till, detta bevisar bara att jag inte klarar mig utan honom, han är den mest underbaraste på denna jord! och nu befinner han sig tusen gånger miljarder gånger tusen steg bort. inte så att jag kan sätta mig på tunnelbanan och åka till honom direkt. Men tacka och bocka för att jag har massa snygga kort på honom som jag kan kolla på! JAG ÄR KÄR OCH JAG HAR HITTAT MANNEN I MITT LIV. han är bäst!

minns du detta?


Ligger i soffan all by myself.. Blir en id...

dsc01832 (MMS)

Ligger i soffan all by myself.. Blir en idol kväll all by myself.. Sen blir det en lugn kväll all by myself. Blev inget eskilstuna för min del, så är hemma i min ensamhet, önskar att jag hade min david här! Som jag kunnat pussa och krama på. Men Just nu ligger han nog och sover.. Klockan är ju 7timmar fram i thailand! I morgon tänkte jag att jag ska storstäda, Vara lite duktig:) ska kolla om någon vill hänga med mig ikväll så jag slipper vara helt ensam! Kanske skriver lite mer senare:) Puss på er så länge!


SMS-inlägg

dsc01990 (MMS)


jajaaa

oj oj oj vilken kväll! haha. spårat. Tack Simone, Izza och Julia för en otroligt trevlig kväll. Hade riktigt trevligt med mat och dryck, kan hända att jag blev lite runt under fötterna den sista timmen. kollade igenom min mobil och vips så fann jag en hel del videos på när vi sjunger, jag smäller av! haha katastrof.. nej nu ska jag fortsätta min sömn, känner att det är behöverligt. mitt huvud bankar! pang pang..


tjejmiddag

Sitter och väntar på att få röra mig mot slussen för att möta upp Simone. för att sedan dra vidare mot Nacka till hennes vän Izza för lite vin & mat. Kan nog bli trevligt! 


ps. Puss till mina vänner för att jag älskar er och för att ni finns! love you babes..


Du är underbar!

Ligger hemma i min säng och hade hoppats på att få vakna upp bredvid min David. Men icke, men om 14nätter så, ska jag stå med öppna armar utanför davids dörr och ge han överflöd med pussar och kramar när han kommer hem! jag längtar verkligen sjukligt mycket redan nu och det har bara gått en dag. hur ska jag klara mig igenom detta? kommer bli bra tufft. Men vet ju att jag får hem en snygging som är solbränd och fin. :)
idag ska jag göra lite saker på dagen, sen ikväll ska jag möta upp Simone så ska vi vidare på lite tjej kväll med vin/mat. ska bli riktigt trevligt måste jag säga. Kan vara behöverligt för att tänka lite på annat än att bara sakna hjärtat mitt.. Nu kallar duschen sen ska jag göra mig i ordning. puss så länge (förlåt om mitt tjat om d, men det är bara för att han är för underbar och bra för att vara sann, the best ever)


Vad är jag utan dina andetag? Jag saknar d...

img_6807 (MMS)

Vad är jag utan dina andetag? Jag saknar dig baby! Jag och sverige är tomt utan dig.. Ge mig den 25e, då får jag mysa och sova in till dig. Du&jag, kan inte bli bättre. Eller vad var det vi sa hjärtat? Love you.


Jag och älskling sitter och väntar på isak...

dsc01904 (MMS)

Jag och älskling sitter och väntar på isak! Vi ville inte störa honom när han käka med sin bror så vi köpte oss skvallertidningar och satte oss i bilen och väntar. ;) hahaha. Ikväll ska vi dricka vin. Puss


Bruno sötaste hunden ever.

som sagt, så är vi hundvakt åt Michels lilla bruno. tänkte visa honom, och visst är han underbart söt? jag är helt såld på honom =) haft han i 2nätter här men ikväll ska han nog få sova hos sin riktiga matte. men det har varit mysigt att få vara med honom. ska strax ta på mig skorna och ut och gå lite med honom innan david kommer då vi ska åka vidare till Isak och kolla in hans nya hem! =)

här ser ni Bruno och mig:



Jag är hemma och sjuk fortfarande. Tur att...

dsc00093 (MMS)

Jag är hemma och sjuk fortfarande. Tur att man har bruno och sin fina pojkvän vid sin sida när man vaknar.:) har varit hundvakt åt bruno i 2 nätter, men blir nog ingen mer natt nu. För i natt ska vi sova hos david tror jag vi kommit överens om :) nu ska jag och bruno vila vidare tills älskling kommer tillbaka! Puss så länge <3


RSS 2.0