söndag 30/11-08

jahapp, idag är man ju segare än någonsin, tufft när man partajar 2 dagar i rad.. ska inte partaja på ett tag nu iaf. & jag menar det.. ifredags var det fuse, trevligt.. sen har man ju en underbar pojkvän som går upp klockan 3 på natten för att hämta mig fast han ska jobba klockan 7. sen igår var vi hemma hos kribban, jag och lisa(kribbans tjej) plus alla killar. sen blev det statt i några minuter.. för att jag var alldeles för trött för att fortsätta festa. och idag?! hm jadu, david åkte och jobba för ett tag sen, och jag sitter här, skulle behöva diska, men det går ju som det går. ska nog ta mig en sömn kanske.. tror de behövs! bilder har jag bara från i fredags på louiseaulen.bilddagboken.se och igår, tog robert en heldel, så dom kanske pluppar upp snart!

ciao

fredag 28/11-08

jahapp, snart ska man börja partaja.. =) ska bli riktigt kul, och MIA KOSKELA ska vara med, äntligen säger jag bara!!! det var på tiden.. Ne nu ska jag jag damsuga lite, sen ska jag börja göra mig i ordning för kvällen..

ha det bra så länge allihopa =) hoppas ni får lika kul kväll som mig/oss tjejer.


fredag 28/11-08

Måste bara berätta lite kort om igår kväll.. Inget gick som det skulle verkligen, satt med min psykologi uppsats på min bärbara i flera timmar, och verkligen försökte o försökte, och bad om hjälp från david, men han var lika trög han.. Och när jag väl fick i hop lite text och satt där o skrev, så fastnade jag igen och fick inte i hop något att skriva, då vart jag så irriterad att jag råkade slå till data skärmen, ni kanske förstår vad som hände? Min skärm på bärbara pajade, så inget av min uppsats blev sparat och nu så måste jag till Expert och lämna in den, säger bara TUR ATT DET FINNS FÖRSÄKRINGAR!!!
menmen, nu måste jag pallra mig till praktiken, börjar 10.00 och slutar 12.00, skönt med en kortdag, verkligen.. Sen blir det fest!!
ha det bra så länge dåååå =)


torsdag 27/11-08

Imorgon ska de bli så skoj hoppas jag, fest för fulla muggar!!  och på lördag med.. idag köpte jag mig en mössa, halsduk, örhängen(för mina förra gick sönder) och ett armband.. blir kanske något av de till helgen.. nu ska jag fortsätta plugga. Ha det bra så länge..

bild på sakerna jag köpte;
     


torsdag 28/11-08

Saker jag ser framemot;

  • Nyår
    med alla tjejer!
  • Balen
    Med freddy o gänget vi blir och den heta limosinen ;)
  • Studenten
    äntligen ett avslut, men vill sakna dom bästa!
  • Mallis
    Med davids familj i 2veckor 3dagar efter studenten.
  • Magaluf
    Med alla TJEJER, ska bli såå kul.


torsdag 27/11-08

har jätte ont i magen & huvudet, så blev tyvärr hemma från skolan. illa nog hade ju redovisning i 2 ämnen.. Sen måste jag göra klart psykologin som ska vara inne imorgon klockan 15.00.. Men det får jag göra idag.. Men först måste jag vila lite tror jag.. imorgon är det Fuse, och hoppas amanda och bella kommer hit, vore skoj!


onsdag 26/11-08

Jahaja, vad gör man, har setat med den förbaskade bloggen hela dagen nu, sen jag gick hem från skolan. Och nu är jag klar. Och besök har jag också fått av min käraste kusin Robin, ska snart ner i tvättstugan igen. Sen ska jag ta mig någonting i magen tror jag allt!!!

vad tycker ni om bloggdesignen? lämna en kommentar!

onsdag 26/11-08

sitter hemma nu, gick hem från skolan pga min magont, jobbigt. men gjorde iaf det viktigaste. Så nu ska jag tvätta lite om jag orkar det, sen ska jag städa lite, och till sist plugga.  David börjar jobba på Ica maxi idag, hehe.. Han slutar 22.00 Stackaren, men han kommer nog klara sig bra den rackaren. Ne Nu ska jag ner i tvättstugan..

ha de gott alla =)

fredag 14/11-08

sitter i skolan, planerar lite thirts =)
Ska snart med bussen till praktiken, sen ska jag hem och bara SLAPPA! Ska bli otroligt skönt med en icke-fest helg.. och imorgon ska vi hålla på med montern och smyckerna för UF. Vi ska till västerås och inhandla lite smycken!!
oföresten.


jag är brunett,
byebye blondie..

tisdag 11/11-08

ligger i min säng hemma för engångs skull, har varit hos david aldelles för mycket nu.. menmen, vad gör man inte för kärleken, och för att få komma närmre stan också.. men främst för att få vara med honom såklart! Och föresten har jag beställt den här klockan ni ser på bilden, den är så läcker, visst? eller vad tycker du :)? säger bara "så himla värt det"

www.trotoni.com
895:-


måndag 10/11-08

sitter framför min söta data, har nyss duschat o allt man gör innan dagen börjar. Ska snart få skjus till min praktik. börjar 10.00.. inte varit där på ett tag, men men.. nu ska jag se om det finns något att äta innan vi åker 9.45..
igår gjorde jag lite smycken till skolarbetet, eller vårat UF..



ett mobilsmycke, armband och ett halsband



jag älskar dig david! 1maj-08


lördag 8/11-08

vaken nu på en lördag känns väl sådär, men min näsa ger inte upp. trist nog. haha! idag ska jag och david ta hand om lilla elvis, min brors& josefin's hund..

vill inte vara sjukiiie!

bizzaan, ditt fyllloo. lika så emma ekman.,. ;)

onsdag 5/11-08

jahapp, då var man sjuk. förkyld o huvudvärk, sen svullen i halsen, wihoo. not! Ja som hade behövt gått till skolan idag.. men sånt sket sig.. Nu ska jag iaf få lite besök av Madde & bryngel.. vi ska se på lite tv typ?

ha det bra.

söndag 2/11-08

Vakna nyss, kan ju säga att kvällen sluta katastrof. var hemma runt 5 skulle jag tippa på. Fast den slutade inte riktigt katastrof.. De skulle bli efterfest men sluta med att jag GICK från festen hem hit där jag är nu. Och nu sitter jag med en skaplig huvudvärk och tänker på morgondagen hur den ska gå. Praktik? inte alls SUGEN.. hjälp mig! just nu så känns de som att jag får se vad jag orkar med att göra idag. Tror iaf att jag ska fika med lilla emma ekman va. jajamänsan!!! om hon svarar den tösen. annars ligger hon illa ute ;)


här får ni 2 bilder från igår, de kommer fler :)


lördag 1/11-08

gårdagen var skoj, började hos Madde med lite förfest efter all stress på stan. Sen kom malin dit. sen runt 8 drog vi ner mot nybron för att se mia gå visning för make up store. du var grym mia :) sen blev det tidig hemkomst den kvällen.
Men just nu sitter jag bara här, damsög nyss. och Johan var förbi och hämta sin skiva som satt i min bil. och nu ska jag göra någonting att käka tänkte jag. Sen senare blir det vidare till Mia och sen fest igen, på nybron. Sen får ja se om det blir Veronica Maggio idag. Det märker vi då! Nu ska jag iaf göra det jag ska, sen ner på stan en sväng. PUSSS


RSS 2.0