jippie

Började dagen med att jag och madde gick över till mia och umgicks lite, sedan vandrade vi oss ner på stan för en fika på Waynes. Efter det åkte vi till Tuna Park där jag köpte mig en party-dress för kvällen, den är alldeles för snygg! and i like it! Nu ska jag springa ut och säga hej till Adam, medans man endå är i krokarna. hoppas på att jag få se många kända ansikten i helgen. hunnit sett endel söta vänner redan bara idag! tjing, ikväll slår vi klackarna i taket brudar! :)

bjuder på några gamla bilder jag fann på madeleines dator:

jag och Madeleine på Mia's 18års dag, 2008:


Elin och Jag i Åhus, 2009:


Ewelyn och Madeleine i Åhus, 2009:


Jag omgjord till Pirat av Madeleine, 2009:


etown, im here

jahapp, då befinner man sig i Eskilstuna då! hur underbart är inte det? :) sitter hos min käraste Madeleine. vi vaknade med tuppen. Ska väl snart äta frukost antar jag, sedan röra oss mot stan en sväng? Ikväll ska jag också få träffa Anna, som jag inte sett på flera månader känns det som. Och så ska jag försöka klämma in lilla josseposse med! Sen ikväll får vi se vart strömmen tar oss. men fest blir det! och imorgon ska jag hem till Madde.J på lite tjejmiddag, kommer nog bli en riktigt rolig helg tror jag. Bilder ska jag försöka ordna med! eller vem vet, kanske videos till och med! får se vad man vågar sig på. Nu ska jag lämna datan och hälsa dagen välkommen!


mohaha.

bara så ni vet så var jag på lite skojigt humör igår, och jag ska definitivt inte dejta Cimon. tycker ju bara att han är för snygg, såg han däremot igår. svårt att släppa den blicken från skallen vill jag lova. just nu så är jag hemma över min lunch och hoppas på att posten snart ska komma. inväntar viktig post! :) Sen så pratar jag i telefon med min käraste vän, love her liksom. ikväll tror jag att jag är sugen på att äta pizza i stora lass!

Men idag så ska jag dejta Chad michael murray

saknar rocko!


bara så ni vet..

bara så ni vet så ska jag på dejt med paradise Cimon, daaaaaah.


ny vecka men nya spännande ting.

Kom just hem, haft en dag med min kära vän Emma som var här från Uppsala. vi gick på stan och shoppade lite, och fick oss en promenad kan jag lova. Men trevligt har vi haft. Köpte mig en sån shorts-dress?! i leopardmönster och sen köpte jag på mig ett gäng ringar. nu ska jag alldeles strax sätta igång och städa lite och laga lite mat också. blir sängen tidigt idag. jobb imorgon! Min lön jävlades med mig idag föresten, den kom inte in på kontot så blev heltokig ringde till jobbet sen fick jag numret till lönekontoret för att undersöka saken. då har dom skickat ut lönen på utbetalningskort? så typiskt! så den befinner sig i Eskilstuna. men det är ju lite fördel, för då vart det inte mycket som brändes idag då. Nej nu ska jag sätta fart med mina sysslor innan jag blir alldeles för trött och inte orkar.

Snart är det helg, då bär det av mot Göteborg! underbart :)


fredag

Kom hem från jobbet för en stund sen. Sitter och pratar med söta Alexandra i telefonen, trevligt! Mår lite sådär, huvudvärk och hängig. :( Ska sova tidigt idag, jobb i morgon, jag orkar inte.. Julie & karoline idag jävlades med mig och för att dom är lediga ihelgen och inte jag, inte okej. ska senare laga lite mat+matlåda. nu orkar jag inte skriva mer, skriver mer senare.. helt död.



godnatt gott folk!

jahaja :) varför känns det mer inspereande att blogga från denna blogg, emot finest.se?
jag hör nog hemma här på blogg.se.. Har just ätit lite mat, blev nuggets, ris och currysås. vilket också får bli som matlåda till jobbet imorgon. ska aldeles strax sova. väntar på att niklas ska sluta sin match så han kan ringa upp mig, han skulle ringa efter den sa han!
Imorgon ringer väckarklockan 05.50, känns som min dag imorgon kommer vara ganska så rörig. men det ska väl funka. får ta tagen med en nypa salt. Och sedan peppa för helgens arbete också. sen på måndag är jag äntligen ledig och då är det lön för min del också. vilken dag kan bli bättre?
skulle behöva röja undan lite här hemma hos lilla mig. ser faktiskt ut som ett bombnedslag, dom som känner mig rätt, vet hur jag slänger kläder runt omkring mig. men det får jag väl ordna till också. 

jag längtar till sol, värme och sommar!
ta mig dit där det är varmt. kanske min prins kan göra det, men vem är det?




nu jäklar..

ja men titta vem som har hittat hem igen där hon en gång började..

idag iallafall så hade jag en väldigt stressfull dag. men det löste sig till slut, slapp sista ärendet som stod på schemat, så jobbade över 20min. men det gick. åkte hem mot "kära" högdalen, sprang in på ICA och inhandlade lite mat. så nu har jag fullt upp kyl/frys/skafferi igen :) Nu ligger jag i sängen och pratar i telefon med Sara.

annars då vad gör jag? jag jobbar..jobbar..sover.. jobbar och är med mina babes! och just nu sitter jag och bara längtar efter nästa helg, för då åker jag och Sandra till Göteborg och hälsar på lite vänner.. ska bli kul!


RSS 2.0