tisdag 31/3-09

sitter och kollar på klipp från lejonkungen på youtube, astöntig i know. men fan va bra film igentligen, sitter här med tårarna i ögonen. haha!


måndag 30/3-09

nu ska jag vara lika duktig som jag varit dom andra nätterna innan jag somnat här hemma. och plugga lite teori till körkortet, o det har gått som guuld. kan faktiskt de mesta? ska inte bli svårt att kirra teorin iaf :D men lika bra att plugga så man har de i.. har ett program på datan som jag tycker är as bra Teo trafikskola heter det.. det är det jag kör på, fått grönt på jag gjort. och det är rätt mkt =) lite kvar.


måndag 30/3-09



varit och ridit ikväll, gick bra, väldigt bra faktiskt! =) och jag är nöjd! imorgon är de skola och onsdag ska man träna på till balen, så då blire dans kan jag lova. och på torsdag ska jag och camilla rida ut, så hoppas på ett fint väder! =) nu ska jag kolla klart på spårlöst, sen ska jag gå och sova. för imorgon är det en ny dag och nya tag. PUSS på er allesammans!

tänker tillbaks och ler..

måndag 30/3-09

Det är helt sjukt vad tiden går fort.. snart är det student o allt, och det känns så sjukt! om en månad är det liksom bal? fyfan alltså. haha.. så om två månader är det studenten. ska bli riktigt skönt. Ska dra mig mot min praktik nu. Så ha det bra allesammans.ikväll blir de ridning =)

I've packed up my troubles and I've thrown them all away

Puss =)


lördag 28/3-09


foto: Therese

En av bilderna jag tog med therse förra helgen, gillar den. tack så mycket! :)


kom just hem från krogen, var inte en av de roligaste kvällarna iaf. Drack lite men ändå blev jag inte full, eller ens kände av. alkis varning?

helgen har annars bestått av firande av Beatrice igår, sedan blev det en sväng på nybron, sen idag har jag jobbat och träffat paulina lite, sen drog vi ut. vilket slutade jätte segt, jag åkte hem och nu sitter jag här! Ska väl gå och sova som normalt folk gör vid denna tid. så jag säger godnatt på er allesammans, så ska jag försöka skirva några rader imorgon. Inte haft tid eller ork till att skriva några rader i denna rara blogg. byebye på er!


Min drömkille ska se ut så! och va som han, wow


någon mer en jag som tycker han är het???

måndag 23/3-09

jahapp ny vecka igen :) helgen har sett ut som sådan;

fredag - praktik sen träffa jag madde sen drog vi till Skau där det fatt gott om sött folk, sen tog jag madde malin taxin till Dan. lugn & skön kväll! =)
lördag - halva dagen gick till fotograferingen med Therese, kul var det! hade också mitt moraliska stöd vid namn Johanna, hihi trevligt. Sen efter det åkte jag och johanna till henne och åt och hon duschade o så, sen hamnade vid på lite förfest hos Gabbi där Emma hade bjudit oss till, trevligt det också. sen blev det utgång. kul kväll! =)
söndag - vaknade upp hos David vi tog de lugnt, hjälpte till och tvätta sen såg vi mest på vänner. sen åkte jag hem vid kanske 7..

och nu ska jag snart åka till praktiken, sen efter den blir det stallet och rida =)

och föresten :) Gå in på Apaper.se och kika in hiss&diss där jag skrivit lite. sen får ni ju självklart kolla runt mer på hemsidan.

fredag 20/3-09

somnade klockan fem igår, väldigt tidigt. haha så jag sov ganska skönt o var vaken med tuppen i morse. var nyss på lunch med mallan åt lite kina mat på ming. sitter nu och funderar på vad jag ska göra här på praktiken. återstår och ser.. Efter praktiken ska jag och hämta ut mina skor som jag lämnat in för omklackning, sen ska jag säga hej till madde på hennes praktik. sen hemåt, o städa eftersom jag råkade somna igår när jag hade planerat att göra det. Sen ska jag nog hem till Skauie och umgås lite.
imorgon är de fotografering =) weei ska bli kul, i hope.

puss

torsdag 19/3-09

sitter i skolan, gjorde nyss klart uppsatsen till idrotten, bra! sitter och väntar på att svenskan ska börja så jag kan sluta sen, sen ska jag ner på stan och köpa lite saker. sen hem och bara städa. weei

79 dagar och 21 timmar kvar till studenten.. ge mig!

Puss

onsdag 18/3-09

saker jag ser framemot:

- Lördag 21 mars, modellfotografering med therese, sen heldag med Joona baby.
- 9-13 april, London med Malin, annars själv och hälsa på Joona
- 1 maj, Balen plus malins födelsedag.
- 16 maj, studentkryssning.
- 6 juni, STUDENTEN
- körkortet
- egen lya
- jobb

JAG BARA ÄLSKAR MITT LIV JUST NU!



onsdag 18/3-09

just nu är jag så jäv*a irriterad. Först glömmer jag min mobil hemma, sen kommer man till skolan förväntar sig att man slutar innan lunch eftersom HELA handel har fått ledigt. men nej alla UF företagare måste stanna till två för att lyssna på en föreläsare, tror ni på det själva? jag har annat planerat efter tolv. min dag är förstörd, så jäv*a arg. förlåt! så ta inte åt er om jag är irriterad. JÄV*A F*TT BAJS SKOLA!!!!!!!! ni kan draaa ååt .......... aa det bestämmer ni själva.

80 dagar kvar.



ursäkta mitt språk!


Lullu, babe!

God afton vänner och bekanta!
Malinski Ahlström som vill skriva några
rader om min underbara Louise. så glad
att vi kommit varandra närmare och hoppas
alltid att vi ska vara vänner. Vi förstår varandra.
You make my day, Sunshine!
Love


söndag 15/3-09

vårkänsla till max, helt underbart.. hoppas bara att det håller i sig, så man får lite glädje med sig om dagarna!

helgen har varit kanoners. haft jätte kul, tack alla. var  hos amanda igår med madde, ewe o elin. träffa lite nytt folk, sen blev det det phonix sen vidare till loa med nya folket, trevligt! så nu sitter jag hos madde, ewe kom just vi ska snart ner mot stan. när madde vaknar från sin bakfylla! haha.

/ puss

torsdag 12/3-09

dagens;
- skolan (hade inga lektioner när ja kom, suck)
- ner på stan o käkade & shoppade lite.
- matlagning
- hem

sämsta raggningsrepliken jag o malin fick : "ringer ni ambulansen om jag ramlar här o nu, eller skulle ni hjälpa mig upp?"
malin: ramla & se?

aldrig..


torsdag 12/3-09

sitter hos sandra i nyfors :) vi ska snart på lektion, matlagning, som börjar tio över 4, sen ska jag hem o övningsköra om jag hinner. idag har jag också köpt mina skor jag visade i tidigare inlägg, älskar dom. och imorgon börjar min praktik igen på ny plats, ska vara på Carino spa, haha. får se hur de går :) blir nog bra tror jag. inge mer accent. nu ska jag bort från denna ruta o vara social me sandra.


PUSS på er alla!


onsdag 11/3-09


Min sko i morgon! la undan den idag, hur SNYGG som helst.. 400:- är aldrig fel liksom.

tisdag 10/3-09

Gjorde precis klart psykologiprovet, känns som det gick bra. Sen i morse hade jag prov i arbetsmiljö frågor, och det kändes också bra svarade på allt. duktigt lollo! Ska ut och övningsköra idag för måste inskaffa mig de förbaskade körkortet, sen ska jag faktiskt hem och plugga idag igen? BRA! stolt över mig själv nästan, ska plugga konferens och reception. och lite svenska.
Vi fick idag också våra studentkläder som vi beställde samtidigt som våra studentmössor. så när jag kommer hem idag, ska jag pröva min mjukisdress jag inskaffat mig. Och mitt skåp i skolan har jag en dels saker, som sandras, johannas, sofias, malins och samanes studentkläder. så vill ni ha de så säääg till mig! för vill gärna ha ur de saker ur mitt skåp. haha =)

87dagar kvar till studenten, wiho.. me like

måndag 9/3-09






Saker som jag kollat upp att jag ska köpa till min lägenhet när jag flyttar hemifrån i sommar. Ska se till att jag hittar en 2a centralt. många tror säkert att detta bara är snack just för stunden, men vänta o se folket ;) 
taggad till tiotusen

måndag 9/3-09

har nyss ätit lite kinamat så gott.
har varit på waynes typ halva dagen. eller från 2-5.. jag och malin gick ner, vi fick först sällskap av kimi i kanske 1timma om inte mer, sen kom rickard, yerai och mehedi förbi också. trevligt! Fast, vi skulle ju plugga till prov imorgon, men de gick ju som de gick. :) får plugga nu ist, så får ställa bort denna käraste dator från knät. haha lätt att jag låser mig fast..

im so happy now =)
just the way I feel

/ puss på er alla :D


min älskade pappa, miss you! <3


måndag 9/3-09

sitter i skolan nu, ska snart ner på stan och möta upp fru ahlström och ta en långfika på stan, vi ska plugga lite mm. sen ska jag gå o kolla hur det går med min käraste balklänning, sen ska jag göra lite mer ärenden. sen ska jag hem och plugga till prov, har 2 prov imorgon, säger bara BLÄ på det. men måste verkligen ta tag i detta nu. jag ska bli bra och duktig.
sen har jag i helgen setat och kollat runt lite på egen lya, ser verkligen fram emot att flytta hemifrån i sommar. mitt mål :)
ska se till så att jag får eget den 1augusti. så jag kan ha lite inflyttningsfest/födelsedagsfest när jag fyller år.

massvis att se framemot detta år!
/ puss louise

fredag 6/3-09

sitter i skolan, var helt död i morse när jag skulle gå upp. inte så konstigt när man har varit på mässa i 12 timmar. fyy men de var kul. ihelgen ska jag för engångskull ta det lugnt. inge party för mig inte.. fårse vad jag hittar på ist, filmkväll kanske, eller nått..

jag är trött
/ puss

onsdag 4/3-09

sitter i skolan, varit full rulle hela dagen. känns som en toppen dag faktiskt! :) vart jätte glad över en sak, inget som jag vill berätta nu, min lilla top hemlis tills jag vet allt klart.
ska strax kila till bussen sen ska jag hem och ÄTA, är så otroligt hungrig, magen skriker efter mat. haha..
imorgon är det Mässa på munktell arenan, va där mellan 13.00-17.00! ska stå med vårat Uf-företag smyckis UF och sälja lite smycken om det går.. Det kommer ta hela dagen, från klockan 8 på morgonen sen till 8 på kvällen skulle jag tippa på att allt är slut.

weeei im so happy!

/ puss lollo =)

tisdag 3/3-09

hejhej!!
Sitter hos johanna med sandra och super en tisdag, helt sjukt!  dom lurar i mig det, knäppa? skola imorgon liksom. men vad gör man inte för sina älskade vänner. nej nu ska jag supa vidare, tillsammans med mina 2 sötnosar sandra o johanna. PUSS


måndag 2/3-09

börjar med att jag försover mig i morse, åker till skolan och börjar arbeta med Smyckis, jag och madde sätter oss och smyckar sedan gör vi lite saker inför mässan, som bär av på torsdag, så vill ni se våra smycken, och kanske köpa ett så be ge er till Muntell Arenan på torsdag klockan 13.00-17.00 och leta upp Smyckis UF. där finns vi! Nu ska jag tillbaka till soffan, imorgon blir det att måla montern och smycka mer! Ett måste..


pussssss

RSS 2.0