måndaag

oj nu har jag inte bloggat på flera dagar, eller på hela helgen snarare. Fredag var lugn.. och i lördags var jag med linda, vi började me lite förfest hos henne, sedan ner mot stan. helt okej, men man mådde ju som förtjänat i söndags om man säger så. nu ligger jag och kollar på Anna Anka & c/o på 3an.

bizzzz

FREDAG

fredag idag, skulle igentligen festat, men orkar faktiskt inte.. helt slut! så hoppas ni festkrakar får det roligt där ute bland vimmlet.. idag åt jag lite pizza och umgicks med Linda och "mosters lilla tjej" melenie ;).. haha! imorgon ska ja träffa dessa igen, fast vet inte om jag hinner träffa Melenie. men linda och vi andra ska festa hela natten lång. om vi orkar dvs. :) men ska ta det rätt så lugnt iaf.. Nu ska jag fortsätta nöta FarmVille på facebook. som den där Madelino lurat i mig. haha, inte okej.

puss&kram på er alla festnissar.

nattinattiiii

mja då var man hemma, åt nyss lite tacopizza, mumsfillibabba. :) ska väl strax gå o sova så man blir lite trött.. känner mig lite seg ändå, så somnar väl tidigare idag än vad jag gjorde igår? godnatt mina käraa.. hörs väl imrogon, ska träffa lindabinda på förmiddagen.. sen ska jag jobba. pussss & godnatt

snaaart

..snart ska jag dra mig och jobba. så hörs igen ikväll runt tio skulle jag tippa på :) puss&kram mina friends


torsdag.

blev väckt nu på morgonen av att mobilen ringde.. hann inte svara så ringde upp det var ang. jobb, som jag jobbade på förra året. så ska jobba halv 3 till halv 10 i dag och imorgon, toppen! :) lite sysselsättning också. Nej nu ska jag ta och äta lite frukost, magen kurrar. och det är ju inte okej. puss & kram på er!


mitt i natten, igen..

Sitter och kikar runt på olika utbildningar, igen.... och fy vad jag bara vill och ska söka dit i Stockholm. ingen kan hindra mig nu, för nu jeaklar. får jag med mig Madde också kanske? njaa, vem vet! kanske det. ska göra mitt bästa för att få med henne också. kan bli ett grymt år, eller år framöver?


en fladdermus i köket nyss

jävla katt och släpa in en fladdermus in här i huset.. sitter i köket med varsin bär bar jag och fredda. sen ser vi något som flyger över oss, och fredda säger "nu är det en fågel i gen, jävla katter och ta in dom" sen sätter sig den uppe i hörnet på väggen.. sen säger han nej de är en fladdermus och går fram o kollar på den. söt var den tills den börjar flyga igen och bengt slår till den med tidningspapper så den däckar på golvet, sen slänger han ut den genom fönstret. stackars krake.. =(

haha läskigt. en sån hade vi i köket :O

fyra av fem toasters

Kom precis hem från bion. Känns i ryggen att man setat i över 2 timmar för att se på "flickan som lekte med elden" med Madeleine. Men iaf, filmen var bra, kommer det en tredje? isf ska jag se den. nu väntar jag bara till den 20 november då den nya "Twilight" kommer.. måste måste måste se den! nu ska jag snart slå på en film och försöka somna skapligt och inte 3-4 som jag gjort de senaste två nätterna?


lite pics'




denna fasansfulla kryddan:
Vem kommer på idén av att göra en krydda för popcorn, tyckte de kunde tillsätta
lite mer smak av salt i det. annars var det väl gott..



flickan som lekte med elden

nu drar jag på bio med madeleine =)
mysigt.

hejdå


Godmorgon..

Vaknade för ca 2 timmar sen, men somnade kanske 4 inatt? vad är problemet? Så inatt satt jag o lekte lite med min design till bloggen. Vet ändå inte om jag är riktigt nöjd? vad tycker ni?
Just nu sitter jag här nyduschad i min rosa mysiga morgonrock och en handuk runt håret. ska strax klä på mig sen gå ner och äta lite känner jag, är lite hungrig. Vad ska man göra idag då? förslag någon?

puss&kram
























tell me how you feel..


nattugglan talar...

godnatt på er, ganska trött nu.

fundersam

gud vad jag verkligen vill börja om någonstans, med bra utbildning och nya vänner. just nu vet man knappt vilka som är det. men man har ju vänner. och folk som är nära vänner men ändå inte nära? Något jag skulle må bra av är nog att ta mitt pick o pack och dra. och försvinna ett tag, kanske för gott vem vet? men just nu är jag inte så sugen på stanna. här är det samma sak, samma människor alla vet allt om alla. och sånt orkar jag inte känner jag.

fy va jag gnäller känner jag. men tur att jag har dom jag vet. men nu ska jag ta mig någonting i magen sen ska jag kolla på idol..

puss&kram på er, känner mig inte pigg idag.



stylist / designer

guud vad jag har framtidsdrömmar. vad gör du om 10 år? ;)


måndaag

sitter hos Linda och Melenie och har nyss ätit lite mat. nu sitter linda och Melenie och leker på golvet. det ända som fattas är en stor mogen man som kan ta hand om dessa söta tjejer. så vet ni någon ung karl där ute som skulle passa dessa. han ska ha tatueringar ;) en önskning från linda.

här får ni en bild på lindas dotter, melenie;


sista inlägget för idag..

jahapp, då sitter man här och luktar häst blandat med svett, inte okej. Både jag och Tango blev ganska så svettiga efter lektionen idag, stackars krakar.. du har då mig allt svårt att förstå, haha.. men men :) ska väl hoppa in i duschen snart innan det är försent. känner att jag behöver mig en dusch NU. men datan råka visst dra ut på tiden..  justja, försökte mig på photoshop men det gick åt skogen, så får ge det ett försök till imorgon, kände att jag inte hade tid eller lust för att hålla på klicka runt där idag.

Denna vecka har varit bra känner jag, men hoppas på en bättre vecka framöver. Nu säger jag hejdå och godnatt för idag, nu ska jag "dussa" som lilla söta "mormor Marita" säger.(duscha)

här kommer en liten titutbild på mig;

ntrk

nu ska jag åka och rida :) hej dåå hörs sen,

tango

Tango

söndaagsmys

sitter och funderar på om jag ska göra om designen på min blogg. Denna jag har nu är så mörk och riktigt tråkig. blä på den! :) så nu ska jag försöka göra en header i photoshop. om jag lyckas!

visar snart så får ni hjälpa mig och välja.

PUSS&KRAM

Elin kling

fytusan vad jag är beroende av att gå in och läsa Elin Klings blogg. älskar hennes stil, av henne får man grym inspiration. om man ändå levde de livet hon levde, fy vad lycklig jag skulle vara. haha :( man skulle kunna tro att jag är besatt. men nej, hon är nog min förebild. nej nu ska jag fortsätta tvätta mina kläder, duktig jag är. en riktig hemmafru, inte okej. men sån jag är nu i helgen.

20090918dagens


Godmorgon

Godmorgon alla, eller kanske inte morgon nu men iaf, åt nyss lite frukost. ska klä på mig lite kläder och börja röja upp, uppe hos mig. :) Idag ska jag också till stallet för och rida, känner ingen lust att rida på den pollen jag har. men men får stå ut. nej nu har jag inte tid att sitta framför datorn, hörs sen när jag städat klart. föresten brorsan skulle kanske komma över idag så hoppas jag kan ge hans födelsedagspresent som har legat här i över 1månad nu, bara för att han aldrig har tid att träffa sin syster. morr på han.


puss & kram

jag och min nya hårfärg för er som inte sett det.

soov gott alla

såg nyss scary movie. haha! synd bara att man är så trött och inte orkar skratta åt de roliga. så nu ist tänkte jag ta och sova, så nu säger jag godnatt till mina söta läsare och så hörs vi imorgon! :)

och föresten kul och se att det varit 100+ läsare i min blogg idag, fortsätt läs!!
puss&kram


min söta kattikatte.


me like

nu har jag målat klart, tog sin tid, men den vart så fin så :D och jag är nöjd! vad tycker ni? vart det bättre?

Före:


efter:


Riktigt nöjd är jag allt. så nu ska jag flytta upp den på mitt rum så fort den torkat och ha de som min tv-bänk!

målaaaa

blev lite utgång igår, helt oplanerat. Men trevligt var det. men var hemma rätt skapligt. var hemma någongång efter 1 tror jag vi åkte hemåt. nej nu ska jag vara så duktig och måla om en kista som är från mamma, den ska bli vit. hoppas på ett bra resultat! jag visar före och efter bilder sen när jag är färdig, hur låter det? =) tror ni gillar't om jag blir nöjd själv förståss.
ikväll blir det filmmys med Satu, Fredda och Macke..


Jag på Cissi's student i Göteborg

lite trött kanske.

sitter här i min rosa morgonrock, nyduschad och har haft lermask i ansiktet. as skönt! har jobbat hela dagen idag, sen var jag och madde ute och gick en lite promenix idag med, gjorde vi igår också. duktiga!
imorgon får vi se vad som hittas på, återstår och ser.. nu ska jag strax bädda ner mig i sängen och försöka sova, kommer somna direkt, gäsp!

puss och godnatt, :)


wannabe?

"Gossip Girl" frågade mig i tidigare inlägg om jag var Wannabe. Och självklart, haha. herregud! du är ju inte svår och lista ut vem du är.

Det är ju bara kul, eller vad säger du Sandra eller ska jag kalla dig S?


jobbig flicka 19år

Sitter med S vi har varit på rekarne och hälsat på lärarna och lämnat in skäpnyckeln. sen tömte S sitt skåp. Fast hon borde gjort det innan studenten..
och nu har vi nyss kollat på film som var över 2h lång. ska snart ner mot stan och fixa frisyren. Imorgon ska jag på kryssning med S, J, M, A, I och A.. Ska bli riktigt kul, och fy tusan vad jag och S ska röja hela natten lång..


p.s. jobbig flicka 19år

ciaobella.

onsdaaaag

guud vad jag är sugen på milkshake.. haha! snart kommer väl fredda hem med lite glass så jag kan göra chokladmilkshake till IDOL klockan 21.00.  idag har jag varit med Sandra på stan vi åt först lite lunch på pasta huset, sedan gick vi till frissan och beställde tid för färgning av mitt hår? eller om jag kanske ska slinga det, återstår och ser imorgon, tips?! och sen gick vi och fikade med frun(ahlströmskan). sen åkte jag hem. Kom nyss in från en lång promenad med hundarna, bra jobbat louise! imorgon ska jag och Sandra förbi på rekarne och lämna nycklar och böcker som vi glömde innan vi tog studenten, lyckat? esch, ska bli kul och träffa våra ex-lärare.

nu ska jag ta mig en snabb dusch sen invänta glassen så jag kan göra milkshake, super SUGEN!!! :D



/ PUSS

tisdag

oj nu har jag inte skrivit igen på ett tag. Tror jag ska ta bort denna lilla fasansfulla blogg? eller vad tycker ni vad har jag gjort idag? jo.. jag har varit på stan med fru pargelius och fikat och shoppat. shoppat fina o bra saker. vilket jag gjort de senaste veckorna. inte okej, nu har jag satt ett stopp på mig själv. på tal om när jag och emma skulle fika. vi är ju blondiner så de skriker om de, haha.. pinsamt var de iaf, inte okej. vill inte berätta här för aaa usch. nu ska jag sätta på lite ansiktsmask som jag köpte idag sedan försöka bli trött och gå o sova? =)

va ju i jönköping i helgen med nancke och christensen och hälsade på Alex som flyttat dit för plugg. vart en lyckad och kul resa. vi hann med ett stopp i gränna för att köpa polkagrisar och sedan in på en snabb visit på Lager 157, jag han finna mig en snygg tröja på 10 min innan de stängde.

KRYSSNING PÅ FREDAG OCH DAGEN EFTER DET 20ÅRS PARTAJ, hur ska denna helg sluta?

PUSS

lördaag

oj nu har jag verkligen inte skrivit på ett tag. inte okej för dom som vill läsa min blogg som t.ex. Josse östlund min heliga läsare.. idag ska jag till Jönköping och hälsa på Alex som flyttat dit för att studera, så vi ska se hur han har det.. haha va o köpte inflyttningspresenter igår, hoppas dom blir nöjda.. haha!
och så såg jag en bild på min söta göteborgskompis sanna, måste bara visa bilden och säga hur mkt jag saknar dom små liven där  borta sanna o Cissi.. jag lovar att komma och hälsa på snart och tycker att ni kan pallra er hit ;)

nu ska jag packa sen ska göra lite andra saker innan jag, jonas o matte börjar rulla mot Jönköping.

/ puss


RSS 2.0