Gåre att vara sötare, haha! Badat och sola...

20110630412 (MMS)

Gåre att vara sötare, haha! Badat och solat med hundar idag:)


MY MAN! i love you


solen skiner idag

idag skiner solen igen, underbart!! älskart..
snart kommer jocke och plockar upp mig i en porshe(stavfel?!) sen ska vi äta glass. eftersom saga är med sin mamma o solar och jossan jobbar. så erbjöd sig jocke att äta glass med mig innan han ska jobba.. sen ikväll när älskling kommer hem från jobbet så ska vi åka bada, ta ett kvällsdopp.. gött!

bruuumbruuum!!!! =)


tisdagssjuk!

igår var ju jag och lilla doktorn för min förbaskade hosta. så nu ligger jag här TOTALT död alltså. man kunde bli lite trött av den medicinen jag fick, vilket jag är. men ska försöka städa lite här innan david kommer hem, suprise! ;)
tudiiiii

midsommar bilder





en underbar midsommar!!


pepp inför kvällen

igår kväll var vi några stycken och förberedde inför ikväll. det kommer bli såååå bra! pepp som tusan. tänkte visa er några bilder från gårdagens jobb!!


den fina midsommarstången

jossan och jag stylade entrén, så fiiint!

jossan i topp!! :P

grabbarna sliter hårt med tältet!

duktiga killar

typ resultatet av min och jossans entré ;) tycks?

jag i 4


Godmorgon mina kära! inatt har jag väl sov...

Godmorgon mina kära! inatt har jag väl sovit sådär bra.. Vaknat x-antal gånger pga min förbaskade hosta, trodde nästan jag skulle hosta ihjäl där ett tag, men jag lever ju nu. O jag har också drömt såna sjuka drömmar inatt, blir crazy, så det är därför ja är uppe nu ist för att sova, jag har en ilsken känsla inom mig. Inge kul alls, morrrrr! Ha en fortsatt trevlig morgon, nu glor ja en movie lr något.. <3


PIZZADAGS!

nu ska jag äta pizza, mmm så gott! sen ska jag lägga mig i sängen o mysa me min älskling :)
godnatt på er(säger det nu) skriver inge mer idag..
pussss

Rösta på min klänning!! =)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


gör mig till kung


the sims


NU SKA JAG SPELA THE SIMS, ända tills älskling kommer hem!

lång eller kortklänning

lång eller kort klänning på midsommar är frågan.. beslutångest, typiskt! får se vad jag beslutar mig för.. Kommer också ta en heldel bilder, såå håll utkik efter midsommar, längtar så inibomben.. kransar, midsommarstång, långbord sommrigt o allt vad det nu brukar vara! :P ska bli sååå roligt..
happyme.

onsdag

Ligger skapligt utvilat i sängen nu, sovit hela natten och typ hela dagen igår också? men det är bra att vila och dricka mycket när man är sjuk! Både David och hans söta mamma kom med massa halstabletter igår när dom kom hem från jobbet. puss på dom!! idag ska jag vila igen, inte riktigt frisk än, som jag sa till David i morse innan han skulle till jobbet "åååh älskling!? jag har inte hostat på hela natten, jag är pigg nu är jag frisk" så typiskt mig, men så fort jag klev upp ur sängen kom hostan och insåg då att jag inte var frisk riktigt än, haha.. Vad ska jag sysselsätta mig med idag då? kanske mixa med designen. Varför inte? eller kanske komma på en tävling! hmm.. för bloggigt kanske.. Det återstår och se, nu ska jag iallafall försöka få i mig lite frukost! tjingeling så länge! =) (lyssna på Melissas låt jag la upp i tidigare inlägg, älska Melissa Horn)


Melissa Horn - innan jag kände dig (ny)


bra skit! skippa spotify

http://grooveshark.com/
http://grooveshark.com/
http://grooveshark.com/

in o lyssna musik, skippa spotify! hejaheja

finbesök på midsommar

jag bara hoppas att jag är frisk tills midsommar tänker inte vara sjuk i år igen.. i år ska jag och david fira midsommar hos patrik med ett stort skönt gäng. Får desutom sällskap av 3sötnosar från eskilstuna, Claudia, beccis och Cissi. Kan inte bli bättre! :) kommer bli en kalas dag/natt. om jag är frisk vill säga, blir att äta mycket vitlök och citronvatten o allt man bör äta för att bli frisk!

Claudia, beccis och cissi

Grattis Sarah Linna! <3

Idag fyller min söta Sarah år, jag skulle ringt och sjungit för henne imorse, men eftersom jag är sjuk och inte sov en blund i natt pga min hosta så fick jag gratta henne nu istället. Sen får ja se till att fira henne lite extra nästa gång vi ses, då hon inte bor i sthlm, utan befinner sig i hålan V-rås! Men GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN! :) idag gör du exakt vad du vill, kör på gumman. kärlek till dig!!


Bloggriket, något för dig?

http://www.bloggriket.se/
http://www.bloggriket.se/
http://www.bloggriket.se/



Ett tips för dig som vill marknadsföra sin blogg :)


CAROLINA GYNNING

jag bara älskar Carolina gynning (förlåt älskling vet att du inte tycker om henne). och något som jag vill ha, är en av hennes tavlor, im in love! någon som vet vart man kan köpa??


tisdagssjuk!

trodde jag var frisk nog igår för att pallra mig till jobbet. ack så dumt gjort av mig! svimmade på jobbet och nu ligger jag i sängen igen och mår som en kratta. Måste bli frisk, jag bara måste, detta funkar inte!
Hur blir jag frisk snabbt? Tips tack?



<3

fick just höra att min vän/syster väntar en liten bebbe till, hennes lilla dotter ska få ett syskon! o jag blir moster igen i november! :D
här kommer mina busfrön;

äkta


14.00

har precis klivit ur ett skönt bad.. davids bror är här med sin tjej så satt o prata me dom en stund. imorgon är det måndag igen, o på fredag är de midsommar!!!! pepp som in i bomben, de kommer bli kalasbra! hoppas vädret ger med sig bara.. regn blir bara jobbigt :( men de är väl lite typiskt midsommar? regnet alltså..
puss på er

hittade en frågelista på en blogg

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: vit
färg 2: svart
färg 3: beige

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: japp
Fått ditt hjärta krossat: nope 
Träffat någon som förändrat ditt liv: nix
Fått reda på att någon har pratat om dig: ehm, jo.
Kysst en kompis: Ja

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: ja
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firades med mina etuna friendes här i sthlm..
Vilken tid vaknade du idag: 10.00..
Vad gjorde du igår runt midnatt: sov tror jag, var iaf hemma..
Någonting som du längtar till: Att älsk kommer hem nu. och att solen ska komma fram
Senaste gången du träffade din pappa: oj..ehm, 6år sen?
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: bra fråga!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jag har 2 vänner som heter så.
Vad gör dig irriterad just nu: idioter.
Långt eller kort: ingen aning.
Vad gillar du gällande dig själv: står för va jag tycker. o så är jag alltid glad!

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen.
Piercing: öronen, hade i näsan när jag var en liten fjortis.
Tatuering: stjärntecknet i nacken, lejonet.
Bästa vän: har nog ingen speciell vän som är bäst. alla är det! men närmast mig just nu är min pojkvän david.
Sport: Ridning
Husdjur: Katt/hund
Vaccination du minns: stelkramp? ne vet inte.. har något ärr på armen.
Förälskelse: hm, tror han hette adam.

Alkohol du drack: minns inte.. supit bort den delen

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller pussar: närhet som närhet..
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: båda, det uppskattas!
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar, helt klart.


Godmorgon!!

Vaknar till regn, hur mysigt som helst! en perfekt söndag, regn, film och mys. ligger och inväntar min älskling som snart ska komma och mysa med mig!! imorgon ska jag jobba? men vet inte om jag är frisk nog för det, får se framåt kvällen hur jag mår.. och hur vädret blir imorgon, eftersom det blir en heldel spring fram och tillbaka..
igår låg jag i sängen hela dagen, kollade faktiskt på tre kronor, haha.. fatta att det spelades på tv år 1994, är ett tag sen.. Tänkte slå på filmen rio nu, den animerade filmen, hoppas den är kul! :) perfekt morgon film!!

my new dress, love love


sjuk tjej

ligger här och är sjuk. inte baksjuk för jag drack ej igår. vart en pizza istället! nu ska jag sova en timme till sen får vi se när jag börjar rulla mot jobbet. im dead! igentligen får jag inte jobba med tanke på att jag har hosta och såvidare.. menmen! thats it..
idag är det min och älsklingens dag! snart redan uppe i 1år, tiden går fort. och jag ÄLSKAR DIG DAVID MARCUS <3 im yours forever and ever babe..



godkväll alla kära!! Sitter o väntar på b...

godkväll alla kära!! Sitter o väntar på bussfan som kommer om 30minuter, känns jävligt segt måste jag säga! Men vad gör man inte för att komma hem o burra ner sig i sängen. Dock ingen älskling där inatt, tråkigt nog. Kommer sakna hans varma famn :( haft en jätte trevlig kväll med anya o hennes vänner på trädgårn! men iaf, godnatt på er :)<3


fredag

<3

hej mama!

Alessia Tunic SEK 399, Jeane Blush - NELLY.COM Fiore Dress SEK 249, Jeane Blush - NELLY.COM
Dessa underbaringar finns snart på plats. om det passar vill säga!
(tryck på bilderna så kommer ni till plaggen)

kär & galen!



Jag har världens snyggaste pojkvän! ingen ...

img_8166 (MMS)

Jag har världens snyggaste pojkvän! ingen ska få förstöra mellan oss.. Vår kärlek är det bästa <3


VEM?!

vem har hackat sig in på min facebook och hotmail? inte okej..


Godmorgon mina goingar! Sitter på bussen m...

Godmorgon mina goingar! Sitter på bussen mot solna, för att möta upp älsklingen för en lunch :) sen funderar jag skarpt på att gå och fixa frillan, skulle behövas känner jag.. Vågar inte gå till någon jag aldrig varit hos tidigare, ifall jag blir jätte missnöjd då frisören inte fattar vad jag säger.. Vilket problem va? nu är jag hungrig, undrar vad det blir för mat idag. pusssss


bloggtorka

haft en bloggtorka igen, men helgen har varit fullspeckad.
Fredag; Tog jag och david en varsin cykel och cyklade oss fram och tillbaka till brostuga/drottningholm. Där vi mötte upp lite annat folk och spelade vollyboll och minigolf, blev också årets premiärdopp för mig i sjön, burr vad kallt det var. På kvällen åkte vi till Alexi och grillade och kollade fotboll. sen kom lördag, då jag david och isak åkte ut till pölen och hade en skön frukost i solen och det blev också sol och bad där med. På kvällen där så kom Sarah från v-rås blev förfest hos Isak, sedan en utgång. Kul kväll vill jag lova! Sen i söndags vakna jag upp med david på isaks soffa och undra vart jag var, eftersom jag och patrik hade efterfest tills det ljusnade ute, halv 6 drack jag min sista droppe. på dagen tog vi oss ut till ekerö, jag, david, sarah och isak då vi la oss på södran och sov, sen på kvällen låg jag och david och hade oss lite söndags mys med massa gott och film, perfekt söndag! sen i måndags så åkte vi till pölen igen, jag och grabbarna. innan det var dags för jobb. Jobbade igår med! men idag ä rjag ledig, och visst är solen snäll som gömmer sig på min lediga dag. Så jag får vara inne och städa och tvätta high five på den! Men då blir älsk glad när han kommer hem :) Nästa vecka firar vi 8månader, då ni!!

me 4 today

mot solna, för att prata me nya chefen och sen möta upp älsk! lägger upp bild på todays outfit! tjiiing

jajjaamän!


RSS 2.0