HAPPY NEW YEAR

MJAU MJAU

http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw 

30frågor om 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? sluta skolan, tog studenten gick på bal
2. Höll du några av dina nyårslöften? nej
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? norge
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, skolan
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 6juni
8. Vad var din största framgång 2009? ingen aning
9. Största misstaget? att jag inte lämna stan
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja
11. Bästa köpet? ingen aning
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? balen och studenten
14. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2009? FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN *lalala*
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? blandade feelings
17. Vad önskar du att du gjort mindre? hm, slösa pengar på onödiga saker
18. Hur tillbringade du julen? home
19. Blev du kär i år? näppp
20. Favoritprogram? --------------
21. Bästa boken du läste i år? -------------
22. Största musikaliska upptäckten? ------------
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? en kul kväll :) 
25. Något du önskade dig men inte fick? nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? festa
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? tufffff
29. Vad fick dig att må bra? Vänner
30. Vem saknade du? mami, papi mm.
31. Dem bästa nya människorna du träffade? haha vafan

snart 2010

jahapps imorgon är det sista dagen på år 2009, har varit ett kanon år tycker jag. men hoppas på att 2010 blir bra med men de tror jag. hoppas dock på att flytta från stan. helst göteborg eller helsingborg, fårse, allt passar faktiskt! sen börjar man jobba 2010. spara pengar, för jag och brudsen har ju våra planer för vad vi ska göra i sommar. och så blir ju alla mina jämnåriga vänner 20år, så antar att det blir en heldel fest. ett fest-år? javisst. och min och bizzans fest, får vi inte glömma. RÖJRÖJ!

imorgon ser ut som sådan;
party med fia, johanna, madde och sanna tror jag de var? och lite mer gott folk. sen vid 12slaget blir det vidare ut för att se fyverkerierna. Wiho :)  sen återstår och ser? träffa upp bizz och ewelyn kanske?

nu ska jag pröva kläderna jag ska ha påå och lite så. så det är klart, sen imorgon blir det att göra saker hela dagen, innan det blir fix hos Madde.J innan vi bär oss av vidare. tjingelingan!

GOTT NYTT ÅR SÄGER JAG IDAG!!!!!!!!!

tvåång

tvångstankar:

- tar extremt lång tid för mig att bre en macka, måste vara jämt och överallt och inte för lite eller för mycket. (får ofta höra; är du klar snart? hur lång tid ska det ta för dig att bre en macka?)

- sköljer alltid glaset flera gånger innan jag fyller upp mitt vatten glas.

- räknar alltid till 100 när jag försöker sova (fast för mig själv, vet aldrig dagen efter vilken siffra jag sluta på, för hinner somna)

- lämnar alltid en bit kvar av allt jag äter, speciellt på mc donalds

- har jag pengar, så måste jag köpa mig något fint, för det mår jag tydligen bra av? Någon mer som känner så? haha eller är jag trög. jag bara älskar att shoppa när jag har pengaaaaar.

- kan inte ha ett klädesplagg mer än 3-4gånger, sen är det "fult/oanvändbart" i mina ögon.

- kan inte gå på A-brunnar.

har fler, men ingen jag kommer på nu..


oj oj oj

vilken kväll det var igår, helt okej! i like it. nu är det bara dags att krypa ner till film. sen får jag se vad som sker. orkar inte så mkt, tjing..


GOD JUL!

först och främst vill jag bara säga godjul!
sen vill jag säga att bizz är nog världens sötaste som kommer hit med julens bästa klapp. den värmde fint om mitt lilla bizzheart.. snart kommer bror & elvis och lite folk och firar jul, då det blir kalle anka, mat o klappöppning. mysigt! sen ska man vidare till nästa.

GOD JUL ALLESAMMANS ÖNSKAR TOMTEN LOLLO!! <3

2 days left

vaknade för en stund sen, BRA! ivanliga fall har jag sovit till 1 de senaste dagarna, not ok. snart kommer paulina ut hit på lite besök i tumbo.. nu vill jag ha juldagen, ska bli riktigt fuun i hope! men vart ska alla? spyr på olearys iallafall..

tjingeling


juljuljul snart

snart är det jul, och ser ut som att det blir en vit jul äntligen? underbart.. juldagen vad sker då, utgång med brudarna? iaf med Madde och Josse vad jag vet nu. sitter och väntar på lite godis som jag beställt från stan som kommer snart, här ute på landet får man beställa saker när folk rör sig mot stan. inte varje dag man får något hemkört som man vill ha från affären. idag har jag umgåts väldigt mkt med sötaste Dimon, en riktig buse är vad han är.. men det är väl så valpar ska vara? inte lika lätt att ta hand om en riktig hund som när det var när man var liten o hade en så där tamagotchi, som man tröck på en yngla knapp för att mata eller för att plocka bajs. haha, någon mer än jag som hade en sådan? menmen, nu blir det snart filmdags sen sova kanske? ny dag imorgon också, vad sker då? fixa i stallet kanske så jag kan få mig en polle snart. iihaah!

satt och tänkte lite för mig själv, fy bubblan vad vi använder våra mobiler till allt, tänk att vi till o med har bytt ut alla söta julkort till ett ynkla sms? är detta okej? NEJ!!!
nästa år är det jag som ska köpa mig ett gäng julkort och skicka det till mina nära och kära, för hur glad blir man inte när man får ett vykort hem? jag blir iallafall jätte glad..

nu vill jag bara ha riktig julkärlek och vara kär och galen, men när ska jag få den tiden? tur att husdjur finns

/ kram tomtenissen louise

näst sista måndagen detta år.

ska jag, eller ska jag inte?
lämna o bli nykomling eller stanna o bara vara...


helgen

i fredags var det tjejkväll hos josse med lekar o mat, sen vid 12 hamnade vi hos freddy o simon i skogstorp. det var trevligt! och igår var det lördag var ganska trött somnade redan klockan 6 tror jag, sen var jag aspigg mitt i natten så låg o prata i telefon med folk som hade festat, kul? nja.. Idag har jag inte gjort så mkt mer än att måla min byrå vit. =) ska måla en gång till sen så blir den perfekt. På torsdag är det jul? fort det går. inte okej! haha o snart nyår, menmen de blir nog bra som det blir..

nu säger jag PUSS O KRAM snart blir det filmtajm..


Dimon




nya köpet

mjaaau jag har tröttnat lite halft på att skriva här. sen är de fullt upp hemma med flytten. kommer väl igång snart igen. varit med caisa lite idag, vandra runt på stan o shoppade lite sen fikade vi. myyys!
idag kommer vovven hem, spännande o se vad det är för rackare. PUSSSSSS


nya familjemedlemmen denna vecka!

denna lilla rackare kommer hem till oss i veckan. ända från skåne. så himla söt är han, visst?


söndag/lucia

Sitter här hemma i tumbo, kollar ut igenom fönstret, o det snöar, passar bra nu när det är Lucia.
I fredags vart de lite väl mkt alkohol kanske, men man mådde ju som förtjänat när man vaknade upp hos linn, vid 3 var vi i stallet och kollade på lucian, sedan vart lördagen rätt lugn. Och nu är det söndag, ska snart leta rätt på mina stallgrejer här i röran. för ikväll ska det ridas.

imorgon är det första dagen på jobbet, fårse hur det går!

PUSS

fredaag

sitter och väntar på att madde+familj kommer och hämtar upp mig snart. söta som dom är, de ville ju så gärna se huset här ute i tumbo. Sen ikväll ska jag träffa Linnsan får se va vi hittar på, ska sova hos henne. och imorgon är det Lucia i stallet, får se om man drar sig dit..

nej nu får ni ha det så braaaaa! undra vem som vinner? det är frågan.

PUSSSSLIPUSSAN!

första natten avklarad.

då var första natten avklarad i nya huset i tumbo. sitter här i köket och har en katt bredvid mig som jag tror är lite hungrig. ska se om jag hittar lite mat åt henne. men sen ska jag duscha o packa upp lite kartonger tänkte jag, sen får jag se vad som sker, TJINGELING!

onsdag

oj här har det varit tyst. har fullt upp med flytten här hemma och ikväll blir man tumbo-bo numera. nås på mobilen. tjingiiie





litar man inte på varann går det inte långt

måndag, ny vecka igen?

julafton snart, vill inteeee..Inte många veckor kvar på år 2009. Fatta vad fort tiden går! var ju nyss nyårsafton. Just nu sitter jag och hoppas på att jag ska få jobb denna vecka.. för att bli sysselsatt. och nästa helg bor man i tumbo? sa och nej till jobbet på folket idag, kändes verkligen inte som min grej, förlåt folket ;). men någon annan är nog mer värd platsen än jag. men nu har jag iaf prövat!

ska lämna in min mobil på lagning idag, med tanke på att den är Mongo och har gått och dött? ni vet ju redan att jag är mobillös.. går ju att ringa hem till mig om ni vill få tag på mig och om jag är hemma förståss. hoppas på att jag får en lånemobil när jag lämnar in min. men efter det så ska jag flytta ut massa kläder till tumbo. så måste lämna kvar det jag ska ha på mig i veckan. och det värsta med tumbo är att vi inte kommer ha internet på 3veckor. bra segt! mmmm. tänkte väl det!

PUSS på att ni är så söta!

bild från lördag


Jag, Sofias pojkvän & Sofia


Söndag

gårdagen;
började med att springa runt på stan på dagen sedan fix för lite party. sedan firade vi johanna mycket dans och god mat. Sen åkte jag och Sofia in till stan för sedan ut på krogen. vart inte långvarigt.. sen blev det akuten till 6-7 i morse. blä! ikväll blir det rida, wiho..

och så ni vet så har min mobil krashat, så den funkar inte.


partey

sitter här med sofia hos min bror madde kommer snart, har nyss tagit en cider, ska snart bli hämtade av paulina som just fått körkort, grattis gumman! vi ska på 20års party för johanna fyller idag, GRATTIS KVINNA! hoppas på en kanon kväll..

:D TJING

lördag

duschat precis, ska snart packa ihop lite saker. och göra mig klar! sedan in och möta sofia in town.. :) sen blir det partey ikväll. trevligt =) kameran är med. så bilder blir det.


GRATTIS JOHANNA PÅ 20ÅRS DAGEN <3

<3 depp

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They’d tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Every since you left me I just can’t go on
No I can’t even read the news today
‘Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you’ve been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn’t be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No I can’t even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you’ve been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can’t believe I have to say
I don’t know where you are today

Empty room
Empty heart
Since you’ve been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon
Empty room
Empty room


fredagskväll

började med att vi körde en vända till nya huset med lite stuffs. sedan åkte jag in till stan och träffade på Josefine, vi köpte mat och godis o gott sedan blev det lite idol och mycket skratt och prat, vi har verkligen kul ihop! mycket gemensamt. Hade en kanon kväll! Kom hem för drygt en timma sen. verkar som att många är på krogen ikväll. Hoppas ni har kul utan mig ni som ville ha med mig ;) Gulliga ni är!
Imorgon ska jag upp skapligt, fixa klart lite i rummet, sedan runt 11-12 ska jag in mot stan och möta sofia, då vi ska springa runt lite på stan och fixa lite ärenden. sen ladda för 20års party. hoppas på en kanon kväll!

Jag och josse satt och pratade och kom fram till att Milow och Fredrik Reinfeldt är rätt så lika på pricken kanske?
vad tycker ni? :P sen vart  vi överlyckliga om vilka som gick vidare i idol, WIHO! lajk it alot.

Nej nu är klockan mycket, väntar på att madde ska vandra hemåt så hon sedan kan ringa mig så jag får höra lite skvaller, sen blir det läggdags.

tjingtjing alla festare!!!!!!
puss

helgens planering;

fre: köra ut lite kartonger/möbler till nya huset. sedan idol-mys med Josse
lör: köpa present till johanna, sedan fix med sofia, sen 20års-party.
sön: köra ut kartonger/möbler till nya huset. sedan rida *hoppla*


stor-näsa.


paus

ibland är kramar bra mysiga! KÄRLEK TILL KRAMAR!


inredning

sitter och kollar på lite fint i hemmet, LOVE IT;

Antikvit imperialsäng

Spegelbyrå

Provdocka Marilyn Monroe

Butikshörna





fredagsmys

full rulle här hemma med all packning.. börjar redan bli trött på kartonger? men ikväll ska jag nog iaf få lite tid med Jossaaan vi ska bara ha lite fredagsmys! skönt det med.. vill att det ska vara imorgon, tror det kan bli riktigt trevligt faktiskt.. sitter redan nu och funderar på vad man ska ha på sig. kavajen är iaf ett måste, sen får jag se vad jag kör till. får kolla igenom kläderna. tänkte försöka rensa lite på det jag har nu. är så trött på endel klädesplagg. inte okej att en tjej tröttnar på sina kläder efter att ha använt dom bara 3gånger max? någon mer än jag som är så eller? det bästa med nya huset vi flyttar till är att jag får en stor garderob som jag kan fylla mina kläder i. så kanske onödigt att rensa nu och kasta? så det inte blir allt för tomt i min rosa garderob. nu är jag hungrig, så ska väl äta. sen ska jag väl packa klart på rummet kanske?



kavajen

tänkte bara visa kavajen jag köpte i tisdag som jag gillar skarpt!
nu ska jag fortsätta packa, bra trött och hungrig känner jag..


kavajen;

flytt, nu ni.

sitter och äter mat igen, redan ätit ikväll men det är ju min favorit mat så.. varför inte?
annars så verkar det vara full rulle, jobbat mån-ons. och imorgon måste jag packa och så inför flytten, de andra här hemma har redan börjat idag.. men jag kör på imorgon ist. Idag har jag jobbat, träffat tjejerna hos mia. fikat och vandrat på stan med Emspems som drar till austrailen på måndag, icke okej, bra j*vla avis om jag får säga det så.. efter jag ätit så ska jag äta lite godis, sen sova. hehe.. elr sätta på en film som jag kan somna till. Är så kallt uppe i mitt rum så jag ligger och sover med mjukiskläder + täcke? burr..
Imorgon ska jag fika me felice med, får ringa henne imorgon och se annars blir det en hemma dag med massa packning. och rensa kläder? Längtar lite till lördag just nu, för då ska johanna firas. jippie!


jag tänker inte ta ansvaret att höra av mig hela tiden, har en känsla av att ge upp?


tröttare än trötter

Nu ska jag sova, haft fullt upp hela dagen känns det som.. var in på arbetsförmedlingen klockan 11.00 sen fikade jag med Amanda, sen vandrade vi runt lite. Sen köpte jag lite mat åt mig och bror min och for upp till honom och käkade sen träffade jag Linda, och vi gick till tunapark, blev en kavaj från vila. Riktigt fin! :) den ska jag ha på lördag när man ska fira Johanna som fyller 20.. sen efter tuna åkte jag till folket och jobbade lite.. är helt slut! nu ska jag sova. sen in och jobba imorgon bitti klockan 10.00 sen ska jag vara hos min jobbcoach klockan 2.. sen träffa mia.

GODNATT OCH PUSS PÅ ER!

RSS 2.0