nyblogg-test

HTTP://FINEST.SE/LOUISEAULEN

vad tycker ni? kika och säg vilken ni tycker jag ska ha, den eller denna?

 


na na na

jahaja :) vaknade just, skönt att sova ut faktiskt! Sitter nu i sängen och lyssnar på lite musik, ska väl snart ta mig lite i magen, sen kanske gå ut och gå lite? och se hur käraste tumbo ser ut! jag får se vad som händer sen senare. det får ni veta då =)
jag och freddy min kära vän på balen-09

lägger in en räknare

lägger in en räknare på bloggen nu som ni ser ovanför min profil. visar antal besökare på min blogg. den ser ut som sådan: besöksräknare

hiss/diss

var nyss skit trött, nu börjar jag känna att jag vänder på det. inte okej! kanske läge att bädda ner sig. sitter och kikar på balklänningar inför balen i år igen, som förmodligen kommer inträffa ;) .. sen sitter jag och funderar på om jag ska sälja den jag har nu, men finns det ens någon som är så smal som jag som kan få på sig den? hm, tror icke sa nicke va. så kan bli svårt, kan pröva lämna in den hos någon som säljer balklänningar och se va dom säger.. =) nu ska jag väl bädda ner mig kanske.. bra tänkt loppan
dagens hiss: att jag får med mig madde på söndag, då vi ska ta lite nya pics. blir naaajs va
dagens diss: att jag frusit hela dagen sen jag kom hem från workie

GODNATT


på söndag blir det nya pics


jag från 2007


me want

Bronx: Liz
Liz (klicka på Liz så kommer du till skon)


katthundhäst

idag har jag gått och fått skav av min bh, bara längtade hem så jag kunde ta av mig den. AJ! eller inte skav men den drog åt riktigt mkt. ni tjejer fattar att det inte är skönt! Idag har jag jobbat med, blir förmodligen jobb till helgen med. nu sitter jag och väntar på att få lite mat, är hungrig! idag ska jag bara dega och inte göra ett skit. när jag kom hem i dag så vart dimon så glad att han kissa på sig. satt å fundera på om det var normalt för en liten hund eller om det följer med dom hela livet, att dom kissar när dom blir glada menar jag. haha! någon som vet mycket om hundar kanske kan svara på den frågan??

kan någon ge mig lite shoppingpengar så jag kan HANDLA MASSVIS MED KLÄDER? jatack, snällt!

ska visa er senare vad jag vill ha, i ett litet inlägg. ska bara ta mig en power nap efter maten. mina ögon är så trötta nu att jag håller på blinkar 24/7 sen går dom snart i kors. fast än jag sov som en gud i natt! inte varje natt det inte.. tur att katten får sova bredvid mig iaf. 

tänkte visa er lilla oskar jag rider på i stallet när jag är där, puss på djur. känns som att detta börjar bli en djurblogg. bara massa djur jag pratar om. men det är ju inte meningen. bizzpuss på oskar idag för att han är så mysig.
Walking in Memphis

Idag började jag min dag med att jobba, går faktiskt rätt bra för att det ska vara andra dagen. och efter jobbet gick jag och köpte mig lite mat från pastahuset sen upp och käkade här uppe. sen var madde förbi här just men gick precis. sitter nu och kollar på förkväll på tv. och väntar på att josseposse ska höra av sig och komma in till stan och umgås lite med mig.. saknat den bruttan allt lite grann! håller på tvättar kläder och donar. ikväll ska jag sova tidigt, sen imorgon blir det jobb igen. sen kanske jag ska träffa mäddä lite grann, igen. men klart man inte tröttnar på att träffa henne inte.
just nu känner jag mig jätte shopping sugen, vill bara köpa massvis med kläder och så vill jag också att det ska vara soligt och varmt ute så man kan gå i shorts o slippa vinterjackan mm. blä på det!

nu säger jag puss på dig, tjing

lion


gissa vad jag ska ha den bilden till? ;)


ny dag, nya möjligheter

ska snart mot stan. då det blir workiwork. sen träffa mäddä och så ska vi till arbetsförmedligen bara sen får vi se vad som hittas på :) puss på det. kanske skriver ikväll!

läs/läs inte upp till dig.

detta inlägg kanske är tråkigt för er att läsa. men måste skriva av mig lite om vad jag tycker sen om ni gillar det eller inte det bryr jag mig inte om.

börjar inse nu vilka jag har som vänner och vilka jag inte har, vilka som är äkta och inte. Dom jag har är såna som jag kan ha kul med och som jag verkligen tycker om. Har vänner som jag kan lita på till 110% och som alltid kommer stå fast vid min sida och jag för dom. har vänner som jag kanske inte umgås med varje dag, men som jag vet att jag kan ringa om jag behöver prata eller liknande. NI VET VILKA NI ÄR BABES och jag vill tacka er för att ni finns där för mig och får mig att må bra, det är för er jag lever.

börja tröttna på att höra av mig till folk som sedan inte svarar och inte ringer upp när man ser att ens vän hört av sig. frågan är ju då varför personen säger att "vi måste ses, saknar dig" om personen inte svarar eller bryr sig av att man ringer. tänker inte svansa efter någon sådan. det är såna som man skiter i tillslut. men det är synd, men kom inte till mig/oss sen när det tror att det passar dig!

en person jag saknar är Sandra.

min bästa vän är Madeleine Lundstedt, tack för att du finns. i love yooooou


(jag och mitt ex, david. turkiet -08) PUSS PÅ ER ALLA KÄRA FRÅN MIG, inte david


djuur

mjaau woff
våra söta djur


onsdag

hallåja.. vaknade av att jag hade migrän var bara att ta sin tablett och sedan sova vidare. har verkligen inte varit pigg och känt mig kry idag. hade sett fram emot denna dag, skulle ha träffat josseposse, saknar ju den bruden! josse ring mig när du ser detta, ska fråga dig en sak, tror du kommer gilla det!!!

nu ska jag lägga mig ner o vila igen..

pusss vare

prutt

dimon är en fisnisse bara ligger och släpper illaluktande pruttar. tror jag dör!

na na na

har setat och tänkt skriva ett x-antal gånger idag. men inte kommit någonstans, håller på dukar fram lite kvällsfika på bordet innan vi ska köra ett paradise hotel race här hemma. och eftersom fredda åker i natt med så. FUSK! vem vill inte till USA i 4år, inte jag nejnej verkligen inte........

nu ska jag se om tevattnet och allt annat är klart så man kan käka lite te och macka. mumma!

puss o kram vare va

na na na

har setat och tänkt skriva ett x-antal gånger idag. men inte kommit någonstans, håller på dukar fram lite kvällsfika på bordet innan vi ska köra ett paradise hotel race här hemma. och eftersom fredda åker i natt med så. FUSK! vem vill inte till USA i 4år, inte jag nejnej verkligen inte........

nu ska jag se om tevattnet och allt annat är klart så man kan käka lite te och macka. mumma!

puss o kram vare va

min klocka har stannat

Carolina Wallin Pérez – Utan Dina Andetag Lyssna


haha tuttnytt 2010

haha jävla start på nya året alltså. så typiskt mig att göra bort mig. Ni som vet vad jag pratar om är ju madde, ewe och dom på runda kiosken. haha!! kan inte sluta tänka på det, men man heter louise och fyfan..
mitt nyårslöfte är att inte gå till runda kiosken någe mer efter krogen, så nu säger jag hejhej kebabhuset. fast krogen ska jag mindska på i år. och fest över huvudtaget. tycker jag har festat skapligt mycket nu på sistone.. annars har jag ett nyårslöfte att bli kär och lycklig och resa med girlsen.


 

RSS 2.0